There are no ads, please add some


Zoon Bosz denkt vader pijn te doen in bekerduel

1029peterbosz

Ajax speelt donderdagavond de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur en dat is voor de familie Bosz een wedstrijd met een speciaal randje. Zoon Gino Bosz maakt namelijk deel uit van de selectie van SC Cambuur en is voornemens om zijn vader een minder plezierige avond te bezorgen.

‘Hij denk dat ons bekeravontuur morgen strandt maar goed dat is logisch want elke speler wil zijn wedstrijden winnen. De afgelopen weken ben ik regelmatig wezen kijken naar hem en dan is het leuk als die club uit de koker rolt als tegenstander,ย maar het verandert niets aan de voorbereiding. Die blijft hetzelfde. We gaan rustig luisteren naar wat Tonnie Bruins Slot te melden heeft’. Bosz lijkt overigens opnieuw een beroep te doen op zijn tweede keus bij Ajax. ‘Natuurlijk spelen we weer met andere spelers. Daarmee devalueer ik het bekertoernooi niet. Iedereen in onze spelersgroep heeft aangetoond, zowel nationaal als internationaal, volwaardige speler van het eerste elftal te kunnen zijn’. SC Cambuur speelde eerder deze maand een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax en verloor die met 1-3.

Bron: Ajax.nl

 

Gerelateerde posts

37 reacties

  1. De Ajacied

   Ja droeppies zijn het
   Wordt eens wakker Gino, er worden geen kadootjes gegeven
   โŒโŒโŒ

 1. G-Force

  Dan zou die waarschijnlijk met een potje darten Peter pijn moeten doen. Want met voetballen zal dat niet gebeuren.

 2. woody79

  ze kunnen ook niet van jong ajax winnen. dus niet druk maken. wij hebben kluivert en gudeljรปh ๐Ÿ˜‚

 3. De seijs

  Ik denk ook dat hij zijn vader op zijn bek zal slaan! Want ja ruim verliezen van je vader is natuurlijk niet leuk.

 4. -buitenkantje rechts-

  Cambuur staat in Friesland bekend als het Feyenoord van Friesland.. Betekent dat veel spelers 2 stappen harder doen tegen Ajax… Maar mag geen probleem zijn.๐Ÿ˜

 5. Charka53

  Ja van je familie moet je het hebben , het zal een geweldige sfeer zijn rond de kerstboom , papa met een grijns van oor tot oor en zoon lief met een sjagerijnige kop .

 6. Widi

  Ik zag dit topic en dacht: eens even kijken wat ajaxpers heeft gezegd………..misschien komt het nog.

 7. Iamsterdam2015

  Gewoon neferen die zoon en zeker niet aaan laten schuiven op het familie kerst diner… hahaha. Denkt ie wel niet brutaal kind….๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  1. -buitenkantje rechts-

   Haha!! Denk ik ook Ajaxpers.. Denk dat zijn eerste woordje “Feyenoord” was.. Pas daarna “papa”.. :-))

 8. JohnDoe77

  Wel leuk voor hem toch? Zo vaak spelen ze niet tegen Ajax en in de beker gebeuren gekke dingen! Al reken ik gewoon op Ajax, A/B/C keus moet dit elftal kunnen verslaan!

 9. JohnDoe77

  Trouwens; enige dat A is bij Ajax zijn Onana, Sanchez, Klaassen, Ziyech en Dolberg, andere zeveb die bij Bosz A zijn kunnen ook B zijn. Veltman/Tete, Traore/Cerny/El Ghazi, Viergever/De Ligt wie is A/B/C daa?!

 10. EugAjax

  Was Ajax, stadion en gemeente hier toch mee bezig? Lijkt me dat wat mensen wat toe moeten gaan geven. Bovenal fantastisch als het echt doorgaat. Er is wsl nog 1 hangijzer. Erven van Cruijff willen voorkomen dat er NOOIT een sponsor naam aan gekoppeld word, zoals bij veel stadions gebeurt. Maar dat is logisch๐Ÿ˜ƒ. Sommige aandeelhouders moeten nog even aan dat idee wennen. Maar ik vind super vooruitzicht:
  Ajax speelt binnenkort in JOHAN CRUIJFF STADION๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

 11. afcadeluxe

  wat moet hij anders zeggen?hij is fan van dat ongedierte dus kan het niet maken om dan te zeggen dat hij verwacht dat het 0-5word ofzo

Reageren is niet mogelijk.