There are no ads, please add some


Transfer Bazoer loopt vertraging op door ‘gedoe’ bij Wolfsburg

0921ajax-willem2-bazoer

Riechedly Bazoer en Ajax zijn het met Vfl Wolfsburg eens geworden over de transfer van de middenvelder waarmee een bedrag van twaalf miljoen is gemoeid. maar toch is er nog geen witte rook vanuit Duitsland. Reden is dat Wolfsburg afgelopen maandag technisch directeur Klaus Allofs heeft ontslagen. Dat maakte de huidige nummer vijftien van de Bundesliga maandag bekend. De 60-jarige Allofs wordt naast de mindere resultaten ook een mislukte transferpolitiek verweten. Volgens bronnen binnen de Duitse club wordt de transfer van Bazoer breed gedragen gezien het geboden miljoenenbedrag. Echter ontbreken nog steeds de twee handtekeningen van twee Ajax-directeuren waardoor het mondelinge akkoord van Bazoer bij Vfl Wolfsburg tot 2022 nog steeds niet officieel is.

Bron: De Telegraaf

 

Gerelateerde posts

35 reacties

 1. marcussboss

  blijft zonde dat hij ons gaat verlaten! Hoe dan ook wens ik hem het beste en dat we straks wel mogen genieten van dit talent in oranje! hadden ze hem toch maar aan napoli verkocht voor minstens 25 miljoen💱💸

  1. marcussboss

   Ik hoop niet dat jongens als tete en riedewald straks ook voor een buitenlands avontuur kiezen! zout doodzonde zijn! gewoon af en toe speeltijd geven en dan blijven ze gewoon

   1. Litmanen

    Voor Tete ga je geen twaalf miljoen pakken, dus de kans dat die weggaat is niet zo groot. Riedewald is een ander verhaal. Internationaal hoger ingeschat en op al heel wat “lijstjes”.

    1. Geroldkohlen

     en tete niet wil je zeggen!! hou toch op man 😂😂😂😂. op hoeveel lijstjes staat veltman??? als hij al bij een club op een lijstje stond, is hij na zondag alweer er van afgeschrapt!!! maar ik zie dat je er weer bent dus ik neem dat je uitgehuild bent onder je veltman dekentje van zijn dramatische partij van zondag! want als je lievelingetjes klote spelen, ben jij van de aardbodem verdwenen. en als je dan terug komt, ga je snel over andere spelers beginnen.😂

   2. paulvos

    Zien er zeker vanaf daar bij Wolfsburg, hebben zeker niet zoveel geld op die Deutshen bank staan zoals Ajax wel hier heeft. Wat nu Bazoer, zeker ff ergens anders kijken?

 2. Dagrump

  Blijf het jammer vinden. Ik wens hem het allerbeste!! Succes !! Maar ik had je graag zien schitteren in het mooie ajax shirt en de kar trok. Is te mooi om waar te zijn !! 💤💤

 3. Dagrump

  Ik denk dat als bazoer net zoveeel vertrouwen had gekregen als klaassen dan was bazoer ook een vaste waarde geworden in het elftal en 1 met grote klasse!!!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Beetje dubbel gevoel bij..
  Ik vind hem nog te jong om te vertrekken.. Hij heeft nog niks neergezet bij Ajax.. Aan de andere kant begrijp ik dat hij op deze leeftijd gewoon mòet spelen.. Hij moet zich blijven ontwikkelen door te spelen. Dat gaat niet gebeuren onder Bosz.. Dat werd wel duidelijk na een paar gesprekken.. Zonde!!
  Bazoer is een klasbak.. Zou hem wel eens sls asnvaller willen zien. Bv op de vleugel ipv Younes.. Iemand die deze zomer nog bewust koos voor Ajax en buitenlandse transfers naast zich neer legde. Verbaasde me een paar topics geleden dan ook over een aantal respectloze reacties hier.

  1. KBouter

   BR…respectloze reacties zeg je, en ik weet niet hoe Bazoer omgaat met zijn reserve rol, maar 1 ding weet ik wel, daar gaat hij zelf waarschijnlijk niet respectvol mee om en dat vind niet alleen Bosz, maar heel de directie want anders zouden ze zó n talent Never nóóit voor dit bedrag laten gaan.Waarschijnlijk denken ze bij Ajax dat na Gudelj alle rotte appels beter uit de selectie verwijderd kan worden, ook al gaat dat ten koste van een groot talent als Bazoer.

   Talent zijn en je ernaar gedragen liggen waarschijnlijk heel erg uit elkaar.

   1. -buitenkantje rechts-

    Waarschijnlijk zeg je KBouter.. Alles wat ik weet is dat hij deze zomer alles aan de kant heeft gezet om bij Ajax te blijven. Er was heel wat belangstelling, maar Bazoer wilde eerst bij Ajax blijven. Klinkt mij in de oren als een verstandig iemand die wel doordacht zijn keuzes maakt. Dat hij saarna teleurgesteld is over zijn reserverol is logisch.

 5. De seijs

  Hoop dat die Duitsers hem komen ophalen. Alleen niet met zoveel geweld als in ’40-’45!

 6. Jimmy1971

  Als Wolfsburg hem niet haalt , haalt een andere club hem wel ..
  Zonde , maar het ligt echt bij Bazoer zelf ..

 7. KBouter

  Aan de andere kant blijf ik hopen dat deze deal niet doorgaat, hij zich professioneel herpakt en er tegen aan gaat. Zo niet…dan zie ik hem liever in een shirt van Napoli of van Juve.

 8. EugAjax

  Eeuwig zonde. Ook is het raar dat Ajax makkelijk mee lijkt te werken. Voor helft bedrag van wat Napoli wilde betalen niet lang geleden. Het lijkt er idd op zoals Kbouter schreef dat Ajax selectie aan opschonen is en alleen spelers wil die gemotiveerd zijn en blijven. Bazoer heeft in dat opzicht bij mij schijn ook tegen. Terwijl normaal is dat talenten een terugslag krijgen. Maar dan komt het aan op wat doe je ermee? Helaas beslist Bazoer anders dan ik had gehoopt

 9. johnie stalker

  Ben ik de enige die het gejank van dit soort gasten helemaal zat is? Zo jong, zoveel talent, maar de mentaliteit van een natte wind?! Ze komen net kijken en denken dat ze God zijn, de Kishna’s, de Bazoer’s, noem ze allemaal maar weer op. Grote talenten, maar zodra het een beetje tegenzit, knappen ze. Hebben geen enkele mentale weerbaarheid, zorgen voor onrust bij spelers én supporters, en hebben geen vechtersmentaliteit.
  Succes met je carriere, kom nog eens een kroketje halen. Doei.

 10. VanDattem

  Ik begreep uit (betrouwbare) bronnen dat Bazoer graag wilde blijven en vechten voor zn plek. Net als dat hij vorig jaar bleef en deze zomer bleef. Echter, in een gesprek afgelopen maand met vd Sar en Overmars kreeg hij te horen dat hij beter weg kon gaan aangezien hij niet tot nauwelijks minuten zou krijgen. Dat was hem van de zomer ook al meegedeeld door Bosz: “ik zie het niet in je zitten”.
  Bosz is gewoon de zure oom op je verjaardag. Hij wilde ook ziyech eigenlijk niet hebben (lett. gezegd), en laat om onverklaarbare wijze tete en riedewald op de bank zitten. Terwijl jongens als Veltman oneindig krediet krijgen. Klaassen en Youness idem. Ik vind het bewonderingswaardig dat sommige spelers die op de bank zitten nog hun best voor hem willen doen. Hoe lang gaat dat nog duren? Hij is geen peoples manager zoals van Gaal
  Of FdB. En dat hij wint is te gek, maar dat komt oa door een speler die gekocht is omdat hij en de technische staf ons als supporters iets moesten geven om de vrede te bewaren: Ziyech.

  1. -buitenkantje rechts-

   Klopt van Dattem..
   Ik vind sommige keuzes van Bosz ook onverklaarbaar.. misplaatste geldingsdrang misschien? Ziyech was een overbodige aankoop(“ik heb genoeg middenvelders”) Riedewald en Veltman functioneerden goed achterin. Daar werd Sanchez gehaald die grlukkig ook erg goed blijkt te zijn.. Je hebt Viergever die linksback was bij AZ, Riedewald die daar kan spelen en Dijks.. Maar nee, we maken onze dure(overbodige) aankoop Sinkgraven linksback.. Daarbij krijgt hij eindeloos krediet van Bosz aangezien dit uit zijn koker komt natuurlijk.. Klaassen speelt al maanden niet op niveau, maar mag tot nu toe gewoon blijven staan.. Wat zullen een Bazoer.. vd Beek wn Nouri dan denken?? Younes idem.. Raakt echt al maanden geen knikker meer, maar mag blijven staan.. Wat moet een Cerny daar van denken? El Ghazi die zich liet gaan op se training idem.. Niet goed te praten natuurlijk, maar het sentiment is hetzelfde.. Traoré die erg matig speelt en gewoon mag blijven staan..
   Zolang Bisz wint heeft hij gelijk.. Ook al heeft hij dat niet.. Wat dat betreft begeeft Bosz zich op dun ijs.. Zolang hij wint worden de gemoederen gesust.. Als Ajax gaat verliezen zullen die slleen maar worden versterkt.

   1. Geroldkohlen

    juist BR! ik was bijna exact het hetzelfde aan het schrijven. en niet vergeten dat Bosz dan nog vond dat hij Ziyech als rechtsbuiten zag, en traore in de spits en gudelj die mocht blijven staan om de ballen het stadion uit te schieten.

   2. VanDattem

    Ben het volledig met je eens BR. We kunnen het belachelijk vinden dat jongens van 19 domme keuzes maken en gekke dingen zeggen. MAAR HET ZIJN JONGENS VAN 19!!! Dat zijn wij ook geweest. Dan weet je dat je daarmee moet praten, voorzichtig om gaan. Je wil je investering toch behouden?! Jongens die je hun hele leven leert en vertelt dat ze de beste zijn; Toch niet gek dat ze het dan even kwijt zijn op het moment dat het even minder gaat..Het is zo zonde hoe het nu gaat. Dun ijs inderdaad.

Reageren is niet mogelijk.