There are no ads, please add some


‘Kaizer Chiefs wil poging wagen om Serero voor half jaar te huren’

1007serero1

Het Zuid-Afrikaanse Kaizer Chiefs zou volgens Zuid-Afrikaanse media een poging willen wagen om Thulani Serero voor een half jaar te huren. ‘Er zijn diverse Europese clubs die hem willen hebben, maar Chiefs wil hem terug naar huis halen voor een half jaar om in Zuid-Afrika op te laden voor een definitieve overgang naar een andere club aan het eind van het seizoen,’ zo laat een bron van de Zuid-Afrikaanse krant Ilanga weten. Of Ajax ook bereid is Serero voor het laatste half jaar te verhuren is onbekend. Tot nu toe wilde Ajax alleen meewerken aan een definitieve transfer.

Gerelateerde posts

30 reacties

   1. De Ajacied

    Ik vind het zo triest vanuit Ajax, deze gast verdient dit allemaal niet,
    Zou nu misschien wel een betere zijn ipv Klaassen maar nee hoor onze kleine Thulani mag niet meer mee spelen met Ajax 1,
    Echt heel jammer want hij heeft nooit verzaakt
    Succes kereltje
    ❌❌❌

     1. -buitenkantje rechts-

      Tsss Indo.. Kaiserchiefs. Brits bandje.. titel: Ruby.. Zoek maar op Youtube.😄

     2. Indojood

      Ken ze wel, hoor. Jongens zijn Leeds United fans dus ze hebben het zwaar de laatste 10 jaar.

     3. Litmanen

      Gaan jullie lekker door op facebook. Het ging hier over Serero. Hoop dat die jongen een mooie transfer maakt.

 1. Jimmy1971

  Gun die jongen wat hij wil , hij heeft er altijd gestaan voor Ajax en zijn stinkende best gedaan ..

 2. Geroldkohlen

  hoe er met deze jongen omgegaan is, dat is gewoon triest! gewoon contract ontbinden en laat serero gaan en staan waar hij wil.

 3. marcussboss

  zou voor jong ajax jammer zijn, maar hij verdient het het meest! altijd volledig ingezet voor de club en nooit horen zeuren!

  1. KBouter

   Hoezo jammer…jonk Ajax is de instap voor het eerste, daar horen eigenlijk alleen maar aankomende talenten en geschorste enof jongens die terug komen van een blessure te spelen.

   1. marcussboss

    Klopt! jong ajax doet het nu wel uitstekend en zou het leuk vinden als zij de competitie ook weten te winnen! met serero erbij is de kans vele malen groter, want hij heeft ervaring en is voetballend gewoon erg goed! natuurlijk gun ik hem de stap naar een andere club, maar het zou wel een aderlating zijn voor ons jong ajax

 4. Dagrump

  Laat hem gewoon voor een half jaar daar gaan spelen. Als ie zelf ook wil. Ik zou het serero echt gunnen !! Een harde werker nooit klagen of weet ik wat. Qua mentaliteit een topper !!

 5. KBouter

  Misschien dat Ajax zegt…voor 1 jaar bijtekenen en dan mag je daar voor een half jaar verhuurd heen gaan.

 6. Charka53

  Als Serero dit wil , laat hem gaan hij is al genoeg vernederd. deze jonge heeft recht op een club om op niveau te spelen.

 7. paulvos

  Ik hoop dat Ajax hem dat wel gunt, want dat heeft hij zeker wel verdiend, hoop dat ze hem dat respect wel geven

 8. BobbyHaarms

  Ajax moet zich kapot schamen met hoe ze Serero behandelen. Onmiddelijk laten gaan want hij heeft nu lang genoeg moeten lijden. En ik vermoed dat een volle Arena hem wel waardeert om alles wat hij heeft betekend, dus graag zou ik zien dat we massaal afscheid van Serero mogen nemen. Serero verdient een afscheid door de voordeur, dus niet zoals Ajax het wil..

 9. EugAjax

  Ajax moet er alles aan doen om Serero een mooi vervolg van zijn carriere te gunnen voor alle bewezen diensten en loyaliteit

Reageren is niet mogelijk.