There are no ads, please add some


Gudelj: ‘Ik denk dat de meerderheid van de supporters me steunt en me graag terugziet in Ajax 1’

0816ajax-rostov_gudelj

Het is nu een maand geleden dat Ajax-trainer Peter Bosz middenvelder Nemanja Gudelj terugzette naar Jong Ajax. Gudelj kreeg bakken kritiek over zich heen omdat hij zich niet kon motiveren voor een plek op de reservebank. Nu vijf weken later reageert Gudelj voor het eerst op zijn verbanning voor de camera van AT5. ‘Het gaat goed, ik train elke dag, ik ben blij dat ik mijn energie kwijt kan. De groep is goed, de trainingen zijn goed dus ik ben blij.’ Het verzoeningsgesprek drie weken geleden tussen Bosz en Gudelj leverde ook niets op. ‘Daar wil ik het verder niet over hebben. Dat is achter me, we zullen zien hoe het na de winterstop verder gaat.’

Gudelj kreeg veel kritiek vanuit de supportersschare zwaar te verduren. Dat bleek o.a. toen Ajax hem op Facebook feliciteerde met zijn verjaardag, de negatieve reacties stroomden binnen. Ook de F-SIDE pakte Gudelj hard aan met een statement op de site. ‘Dat zal altijd zo zijn, je kan niet iedereen achter je krijgen. Ik denk dat de meerderheid me steunt en me graag terugziet in Ajax 1. Die mensen wil ik bedanken.’

De reacties op zijn eigen uitingen op social media zegt Gudelj niet te lezen. ‘Ik krijg niet zoveel mee. Ik lees af en toe het nieuws en soms hoor ik van bepaalde reacties. Ik zit daar niet mee. Als ik er naar zou kijken, zou ik er alleen maar om lachen omdat het vaak onserieuze reacties zijn.’ Tot de nederlaag tegen Twente van gisteren ging het Ajax de afgelopen weken voor de wind. ‘Natuurlijk wil je onderdeel van het team uitmaken en wedstrijden spelen. Jammer dat er gisteren punten verloren zijn. De jongens doen hun stinkende best, het ging heel goed en gisteren even wat minder.’

 

Gerelateerde posts

69 reacties

    1. De Ajacied

     Ja vreemde gedachte gang heeft hij idd,
     Hij moet maar eerst een publiekelijk zijn excusses aanbieden aan Bosz, spelers en supporters als hij dat heeft gedaan en zich normaal kan gedragen, dan zou ik zeggen werk je maar weer in het 1e en we zetten je in de etalage
     ❌❌❌

    2. koote207

     Haha ja Younes dat is ook zo, maar die gast snapt er wcht niks van he, wat een hoge dunk moet hij van zich zelf hebben zeg, ik denk dat geen club zo’n gast wil hebben….

  1. Ajacied407

   Dat je weg blijft, ezel. We missen al genoeg ballen die je uit het stadion hebt geschoten.

   1. Widi

    Ik vond laatst nog een bal op het parkeerterrein tussen de Dome en de Toekomst. Dacht meteen aan Gudelj😂😂😂

   1. Rickie

    Wat denkt die Gudelje wel niet…. el gazi speelt oppermachtig bij jong ajax maakt hatrick scoort bijna elke wedstrijd als hij er in staat. En gudelje denkt van de steun krijg ik wel. pak op vent heb nog veel liever donny vd beek of Nouri. Zou hem zeker weten steunen als hij voor de wedstrijd als clown gaat rond lopen bij elke thuis wedstrijd. dat verdient hij en anders speel minuten bij lucky ajax of een andere ameteur voetbal club. !!!!

 1. Widi

  Ja. Denk jij dat maar. Je denkt ook dat je in de basis hoort bij Ajax. Ik denk dat dat bijna iedereen blij is dat jij niet meer speelt.

 2. KBouter

  Laat hem als test aanstaande week maar op zuid op de tribune gaan staan, kijken hoe de supporters reageren.

 3. Charka53

  Even afwachten tot na de winterstop , hij denkt zeker dat er geen club voor hem komt en dat we hem dan graag in het eerste zien terug komen nou mooi niet jochie je hebt het goed verknald.

 4. AJAX 2001

  ik denk dat hij nog even langs moet bij de dokter! het gaat niet helemaal goed in zijn gedachten..

 5. Ed69

  Je hebt helemaal gelijk Gudelj, je bent een echte topper en je hoort echt bij ons Ajax!
  Achterlijke staatsmongool ben je, met een ongelofelijke dikke plaat voor je kop. Rot op man, nooit maar dan ook nooit meer in Ajax 1

  1. toonvs

   Geen dikke plaat voor zijn kop. Maar een betonnen muur van drie meter dik. Ongelofelijk zeg wat een kwal die goser.

 6. bs

  Het is eigenlijk heel triest te zieb hoe deze jongen er aan toe is terwijl hij dat zelf niet in de gaten lijkt te hebben. Als hij nog ergens welkom is zegt dat ook iets over die club …

 7. Vakje129

  Volgens mij volgt hij niet deze site , wie stuurt hem even een link 😂😂😂de pannekoek

  1. -buitenkantje rechts-

   Klopt.. Beehje stil rond Bobby.. Zijn trouwens wel meer forumleden die je tegenwoordig niet meer hoort.

 8. JohnDoe77

  Grappig! Ik denk dat de meerderheid het feit dat hij zich niet wenst te schikken in het belang van het team toch minder waardeert. En zoveel heeft hij nou ook niet gebracht de keren dat hij speelde! Middelmaat helaas, niets meer!

 9. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

  Yes, Gudelj back in de basis a.s. zondag. Kan niet wachten. Lekker met mn kistje tomaten en doosje eieren op de tribune wachtend tot hij beetje voor mijn neus een corner neemt. Wat kan voetbal toch leuk zijn.

 10. EugAjax

  Ja Gudelj als je dat beweert ben je nog gekker dan we al dachten. Misschien toch voor 1 keer laten invallen dan kunnen we hem verrassen

 11. Antony

  Nu ik alle reacties heb gelezen denk ik ook dat de supporters hem erg GRAAG terug willen zien bij AJAX ,😂😂😂😂😂 wat een klapschoen is dat ,misschien een goede voor FC Toomler ? 😜

 12. ferike

  Ja Gudelj de meerderheid van de supporters zien je héél graag terug‼️ En vanavond ga ik ook even wandelen op de maan‼️

Reageren is niet mogelijk.