There are no ads, please add some


Bosz tevreden met loting: ‘Het had zwaarder gekund’

ajax-legia_warschau

Peter Bosz is niet ontevreden over de loting van de zestiende finales van de Europa League waarin Ajax het zal moeten opnemen tegen het Poolse Legia Warschau. Voor Bosz is het vooral een weerzien met Valeri Kazaishvili. ‘Ik ken hem nog uit mijn Vitesse-tijd. Een heel goede speler.’

‘Het is moeilijk in te schatten hoe Legia Warschau zich verhoudt tot de afgelopen tegenstanders van ons in de Europa League. Ze hebben in de groepsfase van de Champions League 24 treffers om de oren gehad maar de laatste wedstrijd tegen Sporting Lissabon winnen ze wel. Maar nogmaals, ik weet nu nog te weinig van Legia om in te kunnen schatten of we zwaar of licht hebben geloot. Als je het afzet tegen Borussia Mönchengladbach of Manchester United, dan had de loting zwaarder gekund. Dat wel’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

47 reacties

   1. HURBIE

    Nou Bosz ik zou dit niet te hard roepen anders gaan je spelers denken van dit is appeltje eitje dat doen we wel ff en gaan ze erheen met zo’n instelling als tegen Twente

     1. HURBIE

      Idd Widi maar soms moet je achterom kijken om vooruit te kijken hoe het de volgende keer wel moet

  1. De Ajacied

   Nou Bosz heeft volkomen gelijk in deze,
   Hadden ook Fenerbache of Man united kunnen loten.
   Maar onderschat ook Legia niet, en ga uit van je eigen kunnen
   ❌❌❌

  2. KBouter

   Eind van de rit is de finale. Laat Ajax eerst er maar voor zorgen dat je deze ronde doorkomt.

   Mocht Ajax verder gaan, en je hebt nog 1 maal het geluk aan je zijde met loting…dan ben ik al heel tevreden , en al helemaal als het gepaard gaat met mooi aanvallend voetbal waarbij ook enkele jeugdspelers worden ingezet.

  3. SarAjaxxx

   Weet je die persoontjes van legia waren blin dat ze ajax lote ik heb zo’n zin om ze keihard te verslaan dan is het dus andersom koote

 1. KBouter

  Als je deze tegenstander afweegt tegen anderen die je ook had kunnen loten, mag je tegen dat je tevreden bent. Ikzelf had gelijk een jubel stemming, waarschijnlijk omdat ik ver domweg van uitga dat Ajax dit hoort af te maken.

  Aan de andere kant leek me een wedstrijd tegen Man United met Zlatan ook een schitterend affiche voor die jonge gasten.

  1. Charka53

   Zeg KBouter laten we nu maar afwachten of ze deze ronde door komen en laten we dat mooie affiche maar bewaren voor de finale.

 2. EugAjax

  Goede loting op naar de finale. Ajax gaat zeker bij laatste vier komen! En als dat uitkomt ga ik hoogstpersoonlijk Jonk bedanken met een fles Champagne en als ze dan finale winnen kom ik langs met een kratje triple bier! Mooie deal lijkt me!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Even beste Eug, jij blijft vuurtje opstoken he. Jij blijft kinderachtig bezig en als je tegengas krijgt is het: hahaha Amsterdamse humor of nee joh, niet zo bedoeld. Persoonlijk maarcdan ook puur persoonlijk n ik van mening dat jij toch echt wel het meest zielige figuurtje bent, de meest aandacht trekkende van het forum. Jij leest je eigen stukjes ook heel graag 20 keer terug denk ik zo. Maar goed, we leren je steeds beter kennen (helaas).

   1. EugAjax

    Wat maak je je druk? Ik stel alleen voor om als grootste criticaster van Jonk (van zijn houding laatste 1.5 jaar en dus niet van zijn visie!!) een flesje te brengen als Ajax echt zo een succes heeft. En dan bedank ik hem extra voor bewezen diensten. Vind ik oprecht een goed idee. Maar goed jij ziet en leest het anders. Niet heel raar gezien er EugAjax boven de tekst van mij stond!

    1. Amsterdamse Hagenees

     Tuurlijk jongen, sweet dreams en geniet van je eigen bijdrage. Nog even en je gaat alles geloven wat je zelf schrijft.

     1. EugAjax

      Dat is een perfecte omschrijving van het begrip mening. Dat is iets waar jezelf in gelooft ja klopt we zijn het eindelijk een keer eens!

     2. Amsterdamse Hagenees

      Oh ja, wederom denk jij dat ik me druk maak. Maak jij je nu maar niet druk om mij hoor. Ik typ alle teksten gewoon heel ontspannen. Ik krop niets op maar uit me direct. Maar ja, zoals gezegd, jij legt weer graag de aandacht bij een ander. Prettige avond jongen.

     3. De seijs

      ah (imojc )laat me niet lachen kereltje. Lees je eigen teksten eens terug. Als er een kinderachtig hier is dan sta jij stijf boven aan!! Hahahaha

     4. De seijs

      Ah (imojc )weer zo ongelooflijk zielig dit weer. En maar volhouden. 6e naam alweer.En dan heb jij het over kinderachtig zijn van EugAjax. Jij bent te triest voor woorden. Volgende naam zal wel Burn-out zijn 🙂

     5. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Wat is het jochie? Waar zit je probleem? Kijk even op de profielpagina welke mogelijkheden deze site geeft. Voor de record, het is hier mijn tweede en ik geef dat heel netjes aan met “vh AH”. Maar DL dat egrijp jij niet. Nu naar bed en heel lang slapen.

     6. De seijs

      Ah (imojc ) je wordt weer zenuwachtig, je gaat weer letters vergeten. Toch een burn-out? 🙂

  2. Kevke87

   daar hou ik je aan eugajax. Wim jonk mag absoluut niet vergeten worden voor z’n bijdrage. tevens Johan Cruijff stadion benoemen.

  1. Widi

   De naam “Jonk Ajax” is inmiddels auteursrechtelijk beschermd. Door mij persoon vstgelegd.

   1. 11Younes11

    Ja, aan Peter Bosz wordt tenminste nog iets gevraagd… Jou wordt niks gevraagd, ajaxpers

 3. Jimmy1971

  De wedstrijd manchester -Ajax zou een prachtige affiche zijn voor de Finale ….
  Droom , droom , ..

 4. Johan/Jordi/Jonk (vh AH)

  Ik had liever een flinke aansprekende tegenstander gehad. Volle bak thuis, sfeer en het moeten gaan. Ajax speelt Europees tegen aansprekende tegenstanders meestal haar beste wedstrijden. Van deze tegenstander kan je alleen maar verliezen. Als je doorkomt is het normaal en als je verliest schandalig. Voor mij nare loting dus.

 5. Forever nr14

  Als de Boys echt willen???? Wat is dat voor een uitspraak? Willen??? Ze “moeten”!!! Iedere wedstrijd weer zeg, ook zoals gisteren, je naaste concurrent op 3 punten laten komen en as zondag op gelijke hoogte, met deze instelling en een trainer, die maar vast blijft houden, aan “boys” die het niet eens mogen trainen in een Ajax shirt

 6. paulvos

  Mocht Ajax deze ronde doorkomen, wat niet als onmogelijk moet worden beschouwd, dan is dat ook weer domper voor die groen gele ergernis Ado Gado.

  1. Widi

   Wat krijgen we nu? Je bent toch Ajax supporter? Bovendien is je bewering feitelijk onjuist: nog niet zo lang geleden won Ajax 2x van Legia Warschau.

Reageren is niet mogelijk.