There are no ads, please add some


Ajax onder 19 treft Juventus in UEFA Youth League

youth_league

Ajax onder 19 heeft in de play-offronde van de UEFA Youth League geloot tegen de leeftijdsgenoten van Juventus. De wedstrijd zal op dinsdag 7 februari worden gespeeld op sportpark de Toekomst. Er volgt geen return dus zal de winnaar van het duel doorstromen naar de achtste finales van de UEFA Youth League.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

38 reacties

  1. Widi

   Dit is weer dezelfde stoere taal die ik donderdag, vrijdag en zaterdag las over Ajax-Twente. Het gaat echt niet allemaal vanzelf.

 1. Jimmy1971

  Wel een mooie affiche , ben benieuwd wanneer we deze affiche ooit ook weer voor Ajax 1 krijgen ..

 2. EugAjax

  Ik zou liever de EL binnen fietsen en idd ook dan rechtstreekse plaatsing CL! Dan a la Porto jaar erop CL pakken. Dat laatste zal wsl even wat langer op zich wachten

  1. Gert Ajax

   Iedereen die Ajax een warm hart voor de club heeft wil dat maar wel realistisch blijven😉👍

   1. EugAjax

    Gert Ajax, het mooie is het is op langere termijn realistisch (CL dan), EL zou dit jaar echt moeten kunnen, gezien loting vanmiddag. Ajax redelijk goed geloot en toch paar toppers die er na deze ronde uitgaan. We hebben het tenslotte al 6 keer geflikt, en zowel in jaren 60 als jaren 80 hadden we nooit verwacht later Europees succes te hebben. Ik geloof erin dat het weer gaat gebeuren. Maar toegegeven ik zie de EL eerder gebeuren dan de CL!

     1. EugAjax

      Ja dat bedoelde ik ook. Ik had eigenlijk moeten zeggen dat we midden jaren 80 niet 10 jaar Europese overheersing hadden verwacht. Met 5 Europese finales in 10 jaar

     2. Widi

      Begin jaren-90 werd gezegd (o.a. Beenhakker) dat een Nederlandse club nooit meer de Europa cup 1 zou winnen…..

     3. Indojood

      Aad de Mos zei ooit dat je met Rijkaard (en Vanenburg) de oorlog niet wint, tsja Aadje afkoopsom….

     4. Widi

      Ik denk dat Hans van Breukelen ook weer bovenop een flat staat………zouden ze in Eindhoven een Hilton hebben?

     5. Widi

      Vind je? Gevaarlijke gek, gehersenspoeld……en het ergste: ze hebben medelijden met hem. Dodelijk.

     6. Widi

      Ja. Dat is misschien nog het meest dodelijk. En de conclusie was dat hij morgen ontslagen moet worden.

  1. Johan/Jordi/Jonk (vh AH)

   Daarnaast zie ik liever eerst meer regelmaat in goede wedstrijden. Als er tegenwoordig twee wedstrijden achetr elkaar leuk wordt gespeeld zijn we meteen Europese top geloof ik. Eerst publiek vermaken, dan publiek vermaken en resultaten halen. Ik erger me nu al aan de speelwijze van PSV straks in de JC Arena. Gluiperig op de counter en alle tempo uit de wedstrijd halen. Kan zomaar zijn dat we straks op 6 punten staan van Feijenoord en gelijk met PSV. Als dat gaat gebeuren dan hoop ik in ieder geval van de kant van Ajax het Ajax voetbal te hebben gezien. Dan kan ik leven met elke uitslag. Tancune heb ik hooguit tegen een aantal forumleden, niet tegen andere teams.

   1. Charka53

    Ten eerste laten we maar hopen dat we van pisvee winnen ,je heb gelijk over de onregelmatige wedstrijden dan spelen we de sterren van de hemel de andere is weer niet om aan te zien , het zou heerlijk zijn dat we elke wedstrijd kunnen gaan zitten en een echt Ajax aan het werk zien met sprankelend voetbal en dat we dan na de wedstrijd zeggen wat een pot , ook als we dan niet hebben gewonnen.

Reageren is niet mogelijk.