There are no ads, please add some


Klaassen: ‘We maakten veel te veel verkeerde keuzes’

1211twente-ajax_younes

Volgens Davy Klaassen lag de oorzaak van de nederlaag tegen FC Twente aan het maken van de verkeerde keuzes in de aanval, zo liet hij weten voor de camera van Fox Sports. ‘We waren vandaag gewoon niet goed genoeg. We dringen ze bijna de gehele wedstrijd wel terug op hun eigen zestien. Maar we maakten veel te veel verkeerde keuzes in de eindfase. Dat was gewoon ondermaats.’

‘Welke gevolgen dat heeft voor Ajax – PSV? Volgens mij niet veel. We voetballen de laatste weken vrij aardig. Tot we de muur tegen kwamen deden we het vandaag ook wel goed. Maar we waren vandaag niet goed genoeg om er doorheen te spelen.’

Gerelateerde posts

47 reacties

  1. vak411

   Ongelooflijk.. je had pisvee zondag op 9 punten kunnen zetten… pfffft.. echt ongelooflijk

   1. Litmanen

    Reken er maar op dat PSV zondag niet komt om te voetballen, net als Twente geen zin had om voor eigen publiek iets van voetbal te laten zien.
    Er zijn maar een paar ploegen die willen voetballen in Nederland. Ajax en een paar ploegen die onder in het rechter rijtje staan.
    Dat is er dus over van de Nederlandse school….

    1. De seijs

     Hoop dat ajax zich niet laat verrassen tegen psv. Dus Bosz niet vol op de aanval. Psv gaat weer afwachten en komen er dan weer snel uit. Ajax speel eens anders tegen psv. Punten zijn belangrijk zondag.

 1. paullus

  nou klaassen dat doe jij eigelijk het hele seizoen al
  ben je soms bezig met een winterse transfer

     1. De seijs

      Hij staat tussen een niet al te beste veltman, en tot voor kort Traore. Zegt genoeg denk ik. ajax nr 1

     2. Widi

      Ik ben het met jou eens Seijs. Zag gisteren trouwens dat die Seys van Twente een Belg is……

 2. Charka53

  We hebben een sprint trainer maar erg snel ging het vandaag niet , kijk maar eens naar de concurrent die verspeelde geen punten die gaan op karakter , daar kan je ook op winnen.

 3. KBouter

  Jammer, als de trainer zegt dat hij een gelijkwaardige bank heeft en hem niét gebruikt..houd het op. Ben van mening dat hij veel eerder had moeten wisselen en alle drie de opties had moeten gebruiken.

  1. Indojood

   Zo is dat, KBouter. Ajax trainers moeten ook eens gaan denken als Johan. Wat meer risico nemen en aanvallender gaan spelen. Deze nederlaag is vervelend omdat iedereen weet dat er te weinig is gedaan om de wedstrijd proberen om te draaien.

   1. PvL020

    Aanvallend genoeg leek mij alleen wilde iedereen voot zichzelf. Overigens maak je het jezelf ook moeilijk als je de hele ploeg terug drukt op de eigen 16, dan onstaat er geen ruimte meer. Veel meer steekballen en diepe ballen zodat je ruimte achter de laatste lijn hebt

    1. Indojood

     Oneens. En het ging erom om iets te bewerkstelligen. Als je na 70 minuten geen steek verder komt dan moet je iets anders proberen. Cassierra i.p.v. Dolberg, daar schiet je niets mee op.

     1. Litmanen

      Probleem is dat Dolberg al een paar weken een dipje heeft. Geen enkele actie lukt momenteel. Zat er natuurlijk aan te komen, die jongen komt net kijken en de druk is inmens.
      Als je het goed beschouwt redde hij ons een paar keer en is daar momenteel niet toe in staat. Hou me hart vast voor zondag.

     2. Indojood

      Het gaat er mij om dat alleen een wissel Dolberg-Cassierra, zonder andere wijzigingen, geen zoden aan de dijk zet. Bosz had meer moeten doen, achterin 1 tegen 1, met meer aanvalskracht proberen die pot binnen te halen. Verliezen kan gebeuren maar gisteren is het gebeurd zonder alles eraan gedaan te hebben. Ik vind dat niet kunnen.

     3. EugAjax

      Een beetje zoals FdB vaak deed Indojood. Aanvallend wisselen om iets af te dwingen daar ben ik ook voor. Overigens schreef je ander topic dat Bosz meer moet coachen als Cruijff en niet als De Boer. Ik wil me beperken op opmerking richting De Boer. Coachte Bosz gister maar als De Boer, waarom zeg ik dit? Omdat Ajax onder De Boer bijna altijd goed speelde tegen zware tegenstanders, en ook nog met mooi voetbal. 3 van laatste 4 keer winnen bij PSV (nog nooit een Ajax coach gelukt),vorig seizoen Heerenveen, AZ, PSV dus, Vitesse, Heracles (Europees voetbal vorig jaar gehaald) en de jaren ervoor ook. Alleen FC Utrecht was probleembje maar dat is bij bijna iedere coach zo

     4. EugAjax

      Moet ik er nog wel bijzeggen onder Bosz is dit dus precies de andere kant op….maar laten we zondag tegen PSV daar verandering in aanbrengen.

     5. Indojood

      Meh, komt ie weer met FdB. Saai voetbal en de laatste twee jaar thuis verloren van de pisvlekken en geen prijzen.

      Bosz is nu aan het roer en we zeggen de visie van Cruijff te volgen dus zie ik dat ook graag terug in het geval van tactische wijzigingen om de boel in je voordeel te kunnen beslechten.

     6. EugAjax

      Indojood ik denk dat Widi het dit weekend het beste schreef. Cruijff is zo een uniek individu met uniek karakter en unieke denkwijze dat niemand dat niveau zal kunnen benaderen. Zeker niet als je Cruijff filosofie wilt naleven. Dat kan alleen hijzelf en helaas is hij er niet meer. Mbt Boer was alleen om aan te geven dat Bosz voorlopig nog niet dezelfde resultaten en mooi spel haalt in topwedstrjden dan Boer deed met zijn elftallen. Bosz heeft wel voor elkaar gekregen dat we vaker kunnen genieten van Ajax dan onder laatste twee jaar De Boer.

     7. Indojood

      Dat zijn zijn woorden en prima dat je het er mee eens bent. Ik niet. Ik vond Toppertje’s uitleg het beste.

      Roepen dat je Cruijff fan bent en om de haverklap met FdB en zijn saaie voetbal komen aanzetten. Natuurlijk.

     8. EugAjax

      Indojood je wilt altijd makkelijk scoren met je opmerkingen. Het 1 sluit het ander niet uit. De Boer is 5.5 jaar trainer geweest. Eerste 3.5 jaar goed en vaak mooi voetbal. Laatste twee jaar saai hoewel laatste jaar minder saai als een na laatste. Er staat een andere selectie nu. In de basis is De Boer ook een aanvallende trainer. Kijk anders nog even naar de wedstrijden in CL, bij oa Dortmund, maar ook in Spanje. Dat was gedurfd. Cruijff zijn visie is uitzonderlijk. Als je wie dan ook tegen hem afzet kan ik dus geen fan zijn van andere Ajacieden? Dat is raar. En als laatste jij kwam met vergelijking Bosz en De Boer en daar reageerde ik op. That is all

     9. Indojood

      Heel erg boeiend. En jij natuurlijk niet met je Muppet show verwijzigingen, TV uitzetten en uitspraken over een verknalde Kerstmis door toedoen van Bosz.

     10. EugAjax

      Laat ik het zo zeggen scoorde Ajax maar zo gemakkeijk😃. Is ook beetje een forum voor achter een fake naam makkelijk scoren. Point taken👍

     11. PvL020

      Nee dat ben ik met je eens, Cassiera brengt echt helemaal niks. Ziet er altijd heel knullig uit en nooit gevaar. Maar het moet vóór die 70 min al ingezien zijn

 4. Gert Ajax

  Ja heel snel van leren dit en wraak nemen tegen psv( prehistorische stront vliegen)
  Juiste poppetjes op de juiste plek en younes op de bank aub!!

 5. -buitenkantje rechts-

  Heb het “interview” gezien.. 2 min cliché’s ..
  We maakten de verkeerde keuzes.. met name in de eindfase..
  Vertaald: We speelden kut!

  1. Litmanen

   Ja. Wees blij. Anders heb je vd week niks te zeiken!
   Het was niet best en Twente wilde niks. Nou, dat kan een keer. De afgelopen jaren was het elke wedstrijd zo.

   1. -buitenkantje rechts-

    Aah! Litmanen.. daar was je al.. miste je bijdrage over de wedstrijd. Heb je ook een analyse?? Wel positief graag, anders word je al snel uitgemaakt voor zeikerd.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Litmanen zit in tranen nu. Hij moet ons gelijk gaan geven vwb Veltman. Hij zoekt alleen nog naar de juiste woorden het juiste excuus 😂

     1. -buitenkantje rechts-

      Ja idd!! Gelezen.. wat een gek.. vd Hoorn scoorde vorig seizoen welgeteld 1x.. Om dan te zeggen: “toen hadden we vd Hoorn nog” is lachwekkend.. Herinner me nog wel het penalty moment tegen AC Milan met Ballotelli.. en de eigen goal tegen Salzburg.. Dure momenten voor Ajax.. Was totaal geen Ajaxspeler.

     2. Litmanen

      Tranen? Nee, maar wel kut dat we verloren hebben. Maar AHimojc heeft een feestje vanavond. En natuurlijk, die handsbal werd eigenlijk door Veltman gemaakt en het gemis aan snelheid van passes voorin ook. Penalty was houdbaar maar Veltman stuurde Onana naar de verkeerde hoek en Veltman had bedacht dat Dolberg vervangen moest worden.
      Dus ja, verkopen die hap.

     3. Amsterdamse Hagenees

      Moet zeggen: de beste analyse van de dag. Oh ja, misschien had imojc een feestje, ik zou het niet weten (je praat wel erg een ander na hoor) maar ik niet in elk geval maar dat had niets met voetbal te maken.

 6. Forever nr14

  Lulkoek Klaassen!!! Als je weet dat je al 1 titelkandidaat op 9 punten kunt zetten, ga je er, 200% voor en niet half, lamtak dat je bent, het word tijd voor een paar weken banken, en laat van de Beek het maar oplossen daar, want jij “balverlies” Klaassen hebt ut niet meer. En dan Bosz??? Oei oei als je nog niet ziet dat Younes er niets van kan??

Reageren is niet mogelijk.