There are no ads, please add some


Bosz: ‘Niet goed maar nu niet ineens gaan doen alsof er iets aan de hand is’

1211twente-ajax_dolberg

‘Dit zijn heel dure punten,’ zo sprak Peter Bosz bij Fox Sports over de nederlaag van Ajax tegen Twente (1-0). ‘Twente heeft op zich een goede ploeg dus dat dit een moeilijke uitwedstrijd zou worden dat wisten we wel. Je verliest natuurlijk onnodig. Wij creëerden weinig en zij ook, dus het is onnodig om te verliezen. We hebben in de rust geprobeerd zo goed mogelijk te analyseren. Je weet dat ze zich ver terug trekken en dat ze met een dubbele dekking op de vleugels spelen. Dan staat er dus ergens anders iemand vrij, die moet je zien te bereiken. We verliezen geheel onnodig. Wij hebben weinig gecreëerd. maar zij ook. Hier had je niet mogen verliezen. De ruimtes waren klein. Dat is voor iedere ploeg moeilijk om tegen te spelen. Dan is het zaak om die paar kansjes die je krijgt wel te benutten. Dan komt er vanzelf meer ruimte. Dat lieten we echter na.’

Dolberg werd de afgelopen tijd overladen met positieve kritieken, die kreeg hij vandaag niet van zijn trainer. ‘Dolberg bracht weinig. Zijn vervangen Mateo Cassierra trouwens ook’, ondanks het verlies is er nog niks aan de hand in Amsterdam volgens Bosz. ‘Ja, we lijden vandaag onze eerste nederlaag in twintig wedstrijden. Dat is niet goed maar we moeten nu niet ineens gaan doen alsof er iets aan de hand is. De punten zeggen mij nu nog niet zoveel. Er zijn nog 17 wedstrijden te spelen na PSV-thuis.’

Gerelateerde posts

33 reacties

  1. 11Younes11

   Het leek wel alsof ze geen voorzetten mochten geven ofzo! Vaak genoeg langs de man en dan nog een keertje kappen en draaien. Zo wordt het voor Dolberg wel een heel moeilijk verhaal!

   1. paulvos

    Nou niet net doen of er niks aan de hand is peterje, niet alleen de meeste in het team hebben vandaag gefaald maar jij nog het meest, ongelooflijk wat ’n onkunde, zo help je die kakkies wel erg makkelijk in het zadel, hoop dat het alleen maar bij vandaag is gebleven, zoniet dan wordt het toch tijd dat je snel vertrekt (winterstop) .

    1. 11Younes11

     Haha, nu al over een vertrek praten? Dat slaat nergens op, man. Resultaten zijn goed (moet nog iets beter) en spel is bij vlagen leuk om te zien.

 1. Teuntje

  Niet bagatteliseren, Peter. Was een zielloze bende vandaag en daar deed jij net zo hard aan mee

  1. Charka53

   Niet alles op Bosz afschuiven ajaxpers ,wat er op het veld rond liep maakte er ook niet veel van hoor de meesten lieten het afweten het was echt beneden alle peil.

  2. Jimmy1971

   Bij FdB , was het de laatste 2 seizoenen iedere wedstrijd prut , niet om aan te zien !!
   Van de week was Bosz nog een held en nu kan hij er niets meer van en wil hij Feyenooit een dienst bewijzen ?!?!
   Hou toch op !
   Het is nog steeds een jong team wat soms door het ijs zakt , vandaag is er collectief gefaald !!
   Maar Bosz brengt echt wel meer het Ajax spel terug , en er valt vaak wel weer te genieten , van ons Ajax !!
   Maar sommige mensen hier hebben schijnbaar het geheugen van een goudvis …

 2. ajacied1982

  2 backs die er geen reet van kunnen.2 buitenspelers die er geen reet van kunnen.waarom geen van de ligt tete nouri.omdat die bosz stronteigenwijs is.lekker jongens heb weer genoten van jullie inzet.wij betalen wel van ons nietig arbeidersloontje om jullie te zien schitteren.schaam je.ajax onwaardig

  1. Charka53

   De goede backs en buiten spelers mogen opdraven als er niets op het spel staat en dan laten ze nog zien waarom ze er gewoon moeten in staan.

 3. EugAjax

  Welterusten Bosz……het is hier geen Vitesse of Heracles waar je weleens mag verliezen…dit is Ajax en een nederlaag betekent crisis! Welkom bij een echte topclub. Zorg nu maar met elftal voor revanche tegen PSV. Anders heb je de kerst verpest van vele Ajacieden

  1. Amsterdamse Hagenees

   Iedereen had het toch goed op orde EugAjax? Directie, TH, jeugd, alles liep toch goed? Dat vertelde je deze maand nog en nu val je Bosz al af? Wel snel hoor. Lijkt CDA wel, draaikonterij.

   1. EugAjax

    Ik val Bosz af op zijn gemakzuchtige opmerking. Hij is trainer van Ajax en daar is elke nederlaag een doodzonde en niet iets waar je makkelijk overheen stapt. Maar goed bij jou is nooit wat goed als het de namen Litmanen, Seijs en EugAjax bevat. Dat zijn we al gewend……voorbeeld wat mij betreft. Je vind mij een engnek omdat ik veel te positief bent, ergo daarom denk je dat ik in dienst ben van Ajax. Nu ben ik kritisch op een opmerking van de trainer ook weer niet goed. Hahaha ach blijf op jacht naar je vrienden. Het is vermakelijk. Ik moet er in ieder geval elke keer om lachen

    1. Amsterdamse Hagenees

     Jij blijft reageren. Heerlijk voor mij en nogmaals: ik heb hier gen vrienden en zoek ze ook niet. Jij hebt blijkbaar behoefte aan virtuele anonieme vrienden. Dat is pas echt zielig. Voor wat betreft commentaar: jij geeft daar aanleiding toe vanwege de domheid, tegenstrijdigheid, uitlokking. Simpel effect: dan krijg je commentaar. Op vele mensen heb ik geen commentaar omdat die mensen normaal en reeel reageren. Neem er eens een voorbeeld aan.

     1. EugAjax

      Ja hoor AH. Lees je eigen bijdrages allemaal en kijk of jij altijd even consequent bent. En ja beste is om je helemaal te negeren maar het is zo leuk om je over de zeik te krijgen. Kan je straks weer dreigen als discussie teveel word

     2. Amsterdamse Hagenees

      Om mij over de zeik te krijgen moet er echt wel meer gebeuren. Op het forum is het in ieder geval nog niemand gelukt. Wel geinig om te zien hoe je telkens weer probeert je eigen ongelijk bij een ander te leggen. Volgens ijbhad ik het in mijn commentaar over jou en niet over mijzelf.

     3. EugAjax

      Klopt AH, je had het over mij. Dat heb je altijd. Jij gaat altijd persoonlijke discussies aan ipv voetbalinhoudelijk. Ik moet wel zeggen als je met bedreigingen, doodwensen etc nog niet over de zeik bent zal ik je in ieder geval maar niet echt over de zeik maken hahahaha. Ik geef je nog een tip. Af en toe relativeren in het leven..

 4. Gert Ajax

  Ja precies psv moer gewonnen worden.
  Kom op peter je kan wel eigenwijs kijken maar daar kom je niks verder mee!

 5. dickst14

  We hebben veel meer kwaliteit dan 010. Alleen moet je wel de juiste spelers opstellen. Heel de arena staat op zijn kop als younes in de 30e wedstrijd scoort en het gelijk van Bosz bewijst. pfffffff

 6. KBouter

  Wat een sneue opmerkingen allemaal…lees zelf dat bij puntverlies tegen psv bij iemand de kerst verknald is. Waarschijnlijk heeft die geen liefde thuis te ontvangen en is moederziel alleen op de wereld.

  Tuurlijk is dit niet goed, maar zelfs bij puntverlies tegen psv is de competitie nog lang niet beslist.

  1. EugAjax

   Ik zeg nergens dat competitie dan beslist is en ja mijn kerst zou stuk vrolijker maken dan wanneer ze verliezen. En je hoeft je geen zorgen te maken over liefde in mijn leven. Ajax is en blijft belangrijkste bijzaak in het leven! Niet de belangrijkste

 7. -buitenkantje rechts-

  Bosz wil natuurlijk geen onrust en paniek veroorzaken.. Begrijpelijk.. Masr hij zal toch ook wel een paar conclusies getrokken hebben.. Denk zo einde tijdperk Younes bv.. Ook Dolberg laat zien er nig niet te zijn. Ook de problemen op de back positie(s) moet hem opvallen.. Viergever geschorst. Dan zou ik de Ligt inpassen naast Sanchez. Vermied echter dat Bosz Riedewald opstelt. Traoré zou ik linksbuiten zetten.. EL Ghazi op rechts. Bij niet functioneren staan Cerny en Nouri te trappelen.. Klaassen vervangen voorlopig door vd Beek.. Zie Feyenoord.. Bronkhorst zet ook aanvoerder Kuyt er naast.. Lijkt nu wel of Klaassen een abonnement heeft op de selectie. Ook Veltman solliciteerde vandaag nadrukkelijk naar de bank.. Tete erin..
  Er is nasr mijn mening wel degelijk wat asn de hand, maar werd dat verbloemd door de resultaten.

 8. ajacied1982

  Een zielig zooitje.vooral die veltman wat een kneus is dat.kansloos seizoen.sokjes over knieen over je wangen aaien een duimpje.alleen maar bezig met een topclub.donder toch op je zit bij een topclub.volgevreten egos.jullie kunnen er geen kloten van.ja tegen de lamme en de blinde

 9. Forever nr14

  Helemaal terug bij af Roda en Willem II, Rostov godverdomme, ik had het wel weer verwacht hoor, wat die kakkies wel kunnen, kunnen wij weer niet

 10. AjaxVB15

  Deze wedstijden zitten er soma tussen. Maar sommige reacties hier zijn nog slechter als het veld spel van vandaag.

 11. Forever nr14

  Bosz!!!!! Minkukel!!! Hoe lang mag die Younes nog aan ploeteren??? En Veltman is toch te triest voor woorden!! Bosz…. Je wil dat de kakkies kampioen worden he, prutstert!!!! Echt hoeveel bewijs moet je hebben zeg!!

 12. Forever nr14

  En dan nog niet onze aanvoerder te noemen?? Man man die is toch echt rijp voor een paar weken banken! De resultaten verbloemde veel, het word nu toch hoogste tijd, Klaasen eruit, van de beek erin, Veltman inpakken strik erom en weg ermee, daarvoor Tete, Traore op de eerste boot terug naar Engeland, Dolberg mmmmm? Is er nog lang niet. Volgende week verliezen we thuis van de lampen in ieder geval als het aan Bosz ligt, kakkerlak

 13. Indojood

  Met kleine ruimtes breng je spelers in die daarmee overweg kunnen zoals Appie en Donny. Dolberg wisselen voor Cassierra was volkomen zinloos.

 14. a.p.

  Ik denk dat onze P . B . een hekel heeft
  aan een van onze beste voetballers Ziyech. Toen hij geblesserd op de grond lag, mompelde PB, ik zag dat op de tv, ……. sta op man….. terwijl hij op dat moment nog niet wist wat er aan de hand was.

Reageren is niet mogelijk.