There are no ads, please add some


Bazoer akkoord met Wolfsburg

1002ajax-utrecht_bazoer1

Riechedly Bazoer heeft een mondeling akkoord bereikt met de nummer 15 van de Bundesliga. Op 1 januari zal Riechedly voor een periode van 4,5 jaar voor VfL Wolfsburg aan de slag gaan, zo weet De Telegraaf te melden. De Duitse club had geen enkele moeite om twaalf miljoen voor de middenvelder neer te leggen en laat Juventus en Everton met lege handen achter. Bazoer werd van psv over genomen voor een bedrag van 300.000 euro en bereikte onder Frank de Boer het Nederlands elftal. Peter Bosz maakte niet erg veel gebruik van zijn diensten maar de clubleiding van Wolfsburg is van plan hem goed in te zetten.

Gerelateerde posts

66 reacties

   1. Amoebe

    Klopt de groep was uit balans met teveel potentiele basisspelers!

    De machtsverhoudingen waren/zijn te vaag wat voor onrust zorgt.

    1. FrankiC

     De machtverhouding was/is juist héél erg duidelijk, daarom kan hij beter vertrekken. Een goeie bank hoort bij een goeie balans, maar een goeie bank is eerder ontevreden dan een slechte bank. (Zeker bankzitters die eerder al basisspelers waren, die voelen zich dan tekortgedaan.)

  1. vak411

   Prima deal, meneer vind zichzelf te goed voor de bank. Groot talent maar niemand is groter dan Ajax. Verlopen kan Marc wel! Hopelijk nog doorverkoopclausule maar als je je nu al te groot voelt voor Ajax zonder 3 seizoenen goed gespeeld te hebben heb je geen karakter… jammer.. wij gaan verder en worden hier beter door.. tot ziens…

   1. Ajaxslied

    Hij is ook te goed om op de bank te zitten zo’n groot talent moet elke week spelen. Ik snap alleen niet waar je de woorden vandaan haalt dat hij zich te goed voor Ajax vind.

    1. vak411

     Nou ajaxslied, hij vind zichzelf te goed omdat hij 10 wedstrijden op de bank zit en gelijk weg wil ondanks een lang doorlopend contract.. hoe duidelijk wil je het hebben.. dan vin je jezelf te goed voor Ajax en heb je de ballen niet om te knokken voor je plek.. schöne was zn plek ook kwijt maar heeft karakter en heeft geduld en speelt weer. Al die grote talenten met een te groot ego gaan zeiken als ze even op de bank zitten. Maar winnaars verdienen hun plek weer (schöne!) de rest gaat met een mooie prijs weg en speelt amper.. Kishna, Fisher, Boilessen…). Wie niet mee wil, kan weg.. heel goed gedaan Peter Bosz!

  2. De seijs

   Jammer ja. Hoop dat hij zijn geluk daar wel vindt. Mentaliteit, hoop dat je dat daar wel laat zien. Succes kerel.

   1. Litmanen

    Fischer en Andersen werden verkocht omdat Ajax van ze af wilden, niet omdat ze zelf zo graag weg wilden. Jongens als Bazoer verdienen het Ajaxshirt niet.
    Fisher en Andersen hebben hun stinkende best gedaan om een vaste plaats in het eerste te krijgen.

    1. Indojood

     Niet helemaal waar. Fischer wilde zelf weg en Ajax wilde meewerken omdat hij nog een jaar onder contract stond. Fischer heeft dit in de Deens pers kenbaar gemaakt. Met de laatste zin ben ik wel eens.

  1. HURBIE

   Hoop dat daar met een andere instelling naar toe gaat als AJAX Indo anders word dat het begin van het einde

 1. RonJ64

  Begint daar ook op de bank en dan ?
  ., jammer dit, had m hoog zitten en gaat gvd nu voor een koopje weg….😡

 2. DennisTheMenace

  Ik snap dat dit onvermijdelijk is, maar blijft eeuwig zonde. Deze jongen komt er wel. Viel Spass bij die Wölfe!

 3. Iamsterdam2015

  Op de radio was het 13 miljoen. Maar goed blijft jammer maar zeker begrijpelijk!!! Succes !!!

 4. Mooi

  Het is nu de zoveelste speler die weg gaat met een vraag teken ?.. ik wens hem het aller beste en een mooie toekomst in Duitsland wat een erg hoog niveau heeft.Maar ik moet zeggen wij hebben hele goede vervangers .

 5. Geenemotie

  Doorselecteren maakt ons beter. Goede deal en had ook niet het gevoel dat hij het verschil kon maken. Dus prima voor iedereen. Goede prijs en Bazoer kan het laten zien bij Wolfsburg.

 6. paullus

  ajax wpu hem van de zomer toch al kwijt
  overmars liep toch al te leuren met bazoer voor 25 mil

 7. -buitenkantje rechts-

  Gelukkig niet naar een italiaanse ploeg.. Bij Wolfsburg meer kans op spelen.. Erg jammer voor Ajax.. Klasbak.

 8. afcadeluxe

  hoop dat hij weer op het goede spoor komt,is nog steeds een groot talent,maar zoals bij velen gaat het kopje neer bij tegenslag,wolfsburg speelt tegen degradatie dit seizoen en hebben een hoop gedonder (vw die geen geld meer wil geven,spelers die muiten (draxler),maar wens je toch vrolijke feestdagen!😉

 9. Iceman

  Erg jammer dit maar misschien wel beter dan op de bank te zitten bij Ajax succes Bazoer en ik hoop dat je het wel gaat redden bij Wolfsburg ik denk het niet maar ik hoop het van harte.

 10. Charka53

  Jammer dat een speler met zoveel potentie Ajax verlaat , wel te begrijpen als wil en geen kans meer heb op een basis plaats door wat voor een reden dan ook , ik wens Bazoer veel succes en alle geluk waar dan ook .

 11. Gert Ajax

  Jammer maar beter voor hem en de club.
  Toekomst zal uitwijzen of het goed gaat komen met hem.
  Goede deal van overmars👍

     1. knudde32

      idd Das zeker te veel maar denk dat haps wel de oplossing voor ons linksback probleem is

     2. Widi

      We gaan zien wat het management doet. In elk geval is er in jong Ajax en de A1 geen top linksback. Dijks is ongeschikt. Dus we kunnen er 1 gebruiken.

 12. knudde32

  achterin kan in mijnogen makkelijk haps de ligt Sanchez en tete staan heb je een uitstekende verdediging

 13. Jimmy1971

  Als zijn karakter net zo groot was als zijn talent , had hij zelfs voor het NL elftal een grote kunnen worden !
  Ben bang dat zijn lichtje nu langzaam gaat doven ..

 14. EugAjax

  Bazoer is een aardige voetballer, maar komt tekort als je hem vergelijkt met andere middenvelders van Ajax. Het is dus een goede zaak voor Ajax en voor Bazoer. Ik hoop voor hem dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ik betwijfel het wel. Bedankt Bazoer en veel succes

  1. Litmanen

   Ik denk ook niet dat hij daar zomaar een basisplaats heeft. En dan? Weer weg? Mentaliteitje hoor.

 15. Dagrump

  Ik blijf het echt zonde vinden maar ook echt zonde dat ie niet geknokt heeft voor zijn plaats

 16. PvL020

  Vluchtgedrag naar de nr15 van de bundesliga ! Ongelovelijk dom. Maar goed of je stap op de trein of je stap er vanaf… Want de trein gaat door

 17. Amsterdamse Hagenees

  Uiteindelijk heeft hij voor Ajax weinig gedaan. Ajax heeft hem in zijn niet speel gerechtigde periode volop bijgestaan. Nu wil hij niet knokken. Begrijpelijk? Nee van geen kant. Nu naar nr 15 van Duitsland. Wordt ook daar bankzitter maar een rijkere. Hele domme move. Geen afscheid op de middencirkel ajb.

 18. Vakje129

  Ik wens hem veel succes , en in Duitsland is de competitie zwaarder en dat zal hem goed doen en hopelijk sterker maken , nogmaal succes jongen 👍👍

 19. Widi

  Hahaha. Onder het artikel in VI allemaal zure reacties van Pisvee-ers. Die balen toch dat Ajax dik verdient aan Bazoer en zij niet……Gelukkig hebben ze veel verdiend in de CL……oh nee, dat viel ook al zo tegen😂😂😂

 20. Frip

  Jammer maar ja hij wou niet strijden dus dan kan je gem beter laten gaan kan hij daar op de bank gaan zitten

 21. Geroldkohlen

  blijft doodzonde! vind het erg jammer! het gaat je goed jongen hoop dat je minuten maakt. ik had dit echt liever anders gezien! succes zet hem op💪

 22. Amsterdamse Hagenees

  Hij is nog voor geen centimeter klaar voor de Duitse competitie. Een enorm domme en puur financiële keuze. Op weg naar de vergetelheid. Best wel jammer.

  1. Widi

   Hij leek een speler met een goed plan voor zijn carriere. Dus niet. Het moet nu wel heel erg meezitten wil hij nog de top halen. Erg dom.

 23. AFCA my World

  Bye bye Bazoer, heeft zich toch de kop gek laten maken en ging zich gedragen als een vedette,heeft teveel gekeken naar die depay.Als hij zich zo blijft gedragen flopt hij ook bij die sjoemelclub !

Reageren is niet mogelijk.