There are no ads, please add some


Van der Sar woedend na gooien vuurwerk: ‘Er komen passende maatregelen’

1208standard-ajax-vuurwerk

Edwin van der Sar heeft als algemeen directeur van Ajax zijn afschuw uitgesproken over het vuurwerk wat aan het begin van de wedstrijd tussen Standard Luik en Ajax vanuit het uitvak op het veld, en op de ondergelegen tribune, is gegooid. Van der Sar kondigt dan ook passende maatregelen aan.

‘Tijdens de wedstrijd kun je nog geen maatregelen bedenken maar daar gaan wij vrijdag voor in overleg. We gaan beelden bekijken en weten inmiddels dat er ook een supporter van Standard gewond is geraakt en hopen dat het goed gaat met hem, en zullen zeker nog contact opnemen. We hebben de directie van Standard ook onze verontschuldigingen aangeboden, zoals zij dat na de thuiswedstrijd hebben gedaan. We hadden vandaag acht jongens uit de eigen opleiding op het veld staan, we hebben een prachtige campagne gedraaid in Europa. En dan doen ze dit. Dit hoort niet op een voetbalveld thuis’. Ook aanvoerder Davy Klaassen sloot zich aan bij de woorden van Van der Sar. ‘De supporters steunen ons altijd op een geweldige manier maar dit is niet de juiste manier. Dat wij de supporters bedankten vanuit de middencirkel is anders dan dat wij naar het uitvak lopen. Maar ik vond dit wel gepast’.

Bron: Ajaxlife

Gerelateerde posts

62 reacties

 1. SPHAFCA

  Gaat hij nou iets doen? De man die fluitend zn geld krijgt van Ajax door helemaal niets te doen? Ga weg hoor 😂

  1. marcussboss

   Het is hoe dan ook schandalig en te gek voor woorden! het maakt mij niets uit wie er iets aan doet, als er maar iets tegen wordt gedaan. straks kost het ons ons Europese avontuur, wanneer die gekken bezig blijven en dat kan het toch niet waard wezen! hopen dat de passende maatregelen snel genomen worden!

   1. SPHAFCA

    Wie de bal kaatst… zou het zelf ook niet doen hoor en er moet wel iets aan gedaan worden, maar vind het allemaal wel een beetje overdreven.

    1. De seijs

     Hoop dat je goed geslapen hebt sphafca. En dat je je eigen nog eens uit laat hier over die gekke!

     1. Amsterdamse Hagenees

      Respect voor SPHAFCA??? Weet je, elke nagedachtenis aan sphafca (en aan jou) zal tzt zwaar overdreven zijn.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Twee blijft toch beperkt hoor. Noem ze dan alle vijf. Ik ben toch meervoudig?

    2. Charka53

     Overdreven , doe normaal man er hadden gewonden kunnen vallen en stel je voor als het echt fout was gegaan zou het niet denkbaar zijn dat Ajax uit het toernooi gegooid zou worden , daar zit niemand op te wachten.

    3. De Ajacied

     Stelletje idioten zijn het,
     vd Sar heeft volkomen gelijk!!!!
     Je brengt andere mensen in gevaar en je club Ajax ook, deze gasten die dit doen hebben het IQ van een winterpeen
     Een stadionverbod voor het leven. Klaar met zulke droeve gasten, echt waar
     ❌❌❌

  2. hansjmn

   Je bent erg negatief en hebt geen flauw benul wat hij allemaal doet! Ongegronde kritiek SPHAFCA

   1. HURBIE

    De leeghoofden die dit hebben zijn geen supporters die komen alleen maar rottigheid uithalen kijken niet eens naar het voetbal
    Leeghoofden zijn het die voor altijd verbannen moeten worden uit elk stadion
    Hoop niet dat dit de toekomstige leiders van het land worden TUIG

 2. ritchy

  het lag in de lijn van verwachtingen van hun bij ons en wij bij hun ook al keur ik het af ik denk dat de uefa met een sanctie komt geld boete van 50.000 euro

  1. Litmanen

   Ik begrijp dat er hier mensen tussen zitten die het allemaal nogal overdreven vinden, die opwinding.
   Die moeten maar eens heel goed nadenken of ze eigenlijk wel supporter zijn.
   Door alle shit durven ze in 010 niet eens meer de onderste ring te verkopen.
   Wat zijn dit toch voor debielen? En staat daar nou niemand omheen die dat tuig tot de orde kan roepen?
   Heb je zo’n heerlijke avond, verzieken ze het op zo’n kutmanier.

  2. Widi

   Ritchy, ik weet niet wie jij bedoelt met “wij”. Bedoel je dat jij ook 1 van die mensen bent die zoiets zouden doen? Of bedoel je met “wij” alle Ajax supporters? Want dan hoor ik niet bij jouw “wij”.

   1. ritchy

    Nee widi dat bedoel ik niet. maar meer van dat stelletje randdebielen die het vuurwerk mee namen

 3. Georgio

  echte suporters doen dat niet.. deze lui die altijd rottigheid maken behoren in mijn ogen als criminelen…heb niks met voetbal te maken. ik hou van Ajax en hou de eer voor me zelf wat criminelen van al deze clubs doen..

 4. theomar

  Schande …..
  Ik heb hier geen woorden voor.
  We staan weer pp de kaart, maar wel negatief.
  Ik wordt hier zo moe van…

 5. dickst14

  Ik schreef nog over de supporters van Luik dat het 200 kilometer en ook 200 jaar scheelde. Helaas zijn er ook bij ons een aantal randdebielen. Zo gauw ze weten wie het zijn: een stadionverbod en niet voor een paar jaar maar voor altijd.

 6. EugAjax

  Ajax moet zeer hard optreden tegen dit aso gedrag. Ik ga ervan uit dat ze met sterke maatregelen komen. Wat mij betreft geen uitsupporters mee naar volgende Europese wedstrijd, vooral als het een evt topper als Man United zou zijn….mss dat dat leert

 7. KBouter

  Jammer, echt jammer van dat vuurwerk op het veld.

  Maar dan zijn er ook nog mongolen met een ajaxshirt op de tribunes, die brandende fakkels IN het uitval gooien!!@%$#. Je zal er staan met je zoontje. Hoop dat camera beelden duidelijk genoeg zijn om deze gezwellen snel uit de stadions te krijgen.

  En dan heb je hier ook nog een ongeschoolde die lult over wie de bal kaatst….

  1. Litmanen

   Hoop alleen niet dat er straks een softie uit het bestuur met deze groep om de tafel gaat zoals vPraag dat deed na Beverwijk. Wegwezen en nooit meer in welk stadion dan ook toelaten.
   En als je weet wie het zijn nu eens gewoon aangifte doen van doodslag, veroordelen en ver weg stoppen.

    1. Widi

     Jij bent zelf een kneus. Zielige randdebiel! Rot op van dit forum en rot op bij Ajax. Als jij of je celgenoten hier iets mee te maken hebben, moet je voor altijd uit alle stadions verbannen worden. Minkukel!

    2. ritchy

     senx zou jij ook zo reageren als een stuk vuurwerk in het gezicht van een van je kinderen zou komen en ontploffen zoja dan moet je je laten castreren

 8. Slingertje.

  En dan straks janken als Ajax besluit om geen supporters meer mee te nemen naar dit soort wedstrijden.
  Dit laffe tuig moet je keihard aanpakken.

  1. Widi

   Als je met “WIJ” bedoelt debielen die verkleed als Ajax supporter rotzooi schoppen en vernielingen plegen zoals gisteren in Luik, dan zijn jullie zeker niet de club. Jullie zijn dan niets meer dan een nagel aan de doodskist van de club. Rot op!!! Je bent uitschot!!

   1. Amsterdamse Hagenees

    Sorry, dat is schuld afschuiven zonder enige vorm van bewijs. Ik denk niet dat 010-of 040 tussen uitsupporters van 020 gaat zitten. Het zijn gewoon randdebielen die Ajax als excuus gebruiken om de boel te verzieken. Ze zullen allemaal een seizoenskaart hebben. Die kunnen ze bij deze verbranden.

    1. EugAjax

     Vermoed dat Litmanen de reacties op forum bedoelt van leden die niet vaak te zien zijn hier….

     1. Amsterdamse Hagenees

      Dan moet Litmanen duidelijker zijn. Maar ook dat is een makkelijke beschuldiging.

 9. huub

  Hoe kan je zo als supporter zo verlagen naar een niveau van een debiel met een EQ van nul!! Die lui denken niet na wat de gevolgen zijn voor Ajax en voor zichzelf!!

  1. Widi

   Ze zijn boos op idioten van Standard en doen vervolgens hetzelfde. Dus zijn zij ook…….

 10. Vakje129

  Deze lui oppakken en een stadion verbod goor het leven en alle schade op hun verhalen , ik kan deze lui niet begrijpen wat hun bezield om zoiets te doen , met hun dit en doen wij het terug , denk eens na je maakt de club kapot of wil je dat Ajax uitgesloten wordt voor europees voetbal zoals tijdens het staaf insident 😡😡😡😡

 11. Slingertje.

  Pak ze maar keihard aan die laffe aso’s.
  Wie zich als een varken gedraagt wordt als een varken behandeld.

 12. Dagrump

  Onvoorstelbaar met dat vuurwerk. Ik zou er niet aan moeten denken dat ons ajax gediskwalificeerd zou worden. Door een paar gekken!!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Weet je, uitsluiting zou me niets kunnen schelen. Zolang er maar niemand blijvend gewond is geraakt. Dat is het belangrijkste in mijn ogen. Voetbal is slechts een spelletje, brandwonden heb je voor je leven.

 13. JohnDoe77

  Mannen, waarom?!! Zonhelp je Ajax echt niet, maar dan een ludiek spandoek over domme belgen…. nu zijn we domme Ajax fans!

 14. Iamsterdam2015

  Vanuit de Middencirkel bedanken!??! Dan bedank je toch nog steeds!??? Gewoon het veld af moeten lopen zonder ook maar te zwaaien. Nee daar zijn ze inderdaad niet van onder de indruk maar ” iets” doen is altijd beter dan niets doen en gaan zwaaien……
  En dan zijn de goedwillenden weer de dupe klopt. Maar als hier een straf uit komt van de uefa dan zijn er veel en veel meer de dupe. Gasten die dit hebben gedaan opsporen, 5 jaar verbod op IEDERE wedstrijd en boete omzetten in verplichte donatie voor het brandwondencentrum.

 15. Gert Ajax

  Ik zou in de toekomst graag mijn dochter meenemen naar ajax maar kan dat nog tegenwoordig vrasg je je af.
  Erg triest de vuurwerkgooiers zijn geen supporters ze brengen de club alleen maar schade toe.

 16. Wembley71

  Helaas is dit een probleem van Nederland, onze grote bekken, aso gedrag, hufterigheid en schofterigheid zijn ‘wereldberucht’ Dat begint al je als de deur uit komt en in je auto instapt. De amoebe’s en middelvingers van dit landje hebben zich op de weg al vereningd! Als de pantoffeldiertjes een uitwedstrijd in een buurland kunnen bezoeken schromen ze zich niet om zich van hun beste kant te laten zien. En dan bestaan er ook zwakzinnige, op deze site, die het overdreven vinden of nog erger normaal vinden want zij waren begonnen………

 17. Forever nr14

  Die gasten met een IQ van een bedorven banaan, voor het leven schorsen, voor alles wat maar met voetbal te maken heeft, vd Sar heeft helemaal gelijk hier.
  Opzoeken die mafkezen en royeren, stelletje debielen

Reageren is niet mogelijk.