Jong Ajax wint met 1-0 van Jong Psv

De_Toekomst

Jong Ajax heeft het goede voorbeeld gegeven voor de eerste selectie en versloeg vrijdagavond Jong Psv met 1-0 op sportpark de Toekomst. Trainer Marcel Keizer had door de Europa League-wedstrijd die Ajax-1 een dag eerder speelde niet de beschikking over enkele vaste waarden.

Spelers als Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri maken steeds vaker hun opwachting in het eerste elftal en zo blijft het puzzelen voor de trainer van Jong Ajax. Toch stond er een waardig elftal en waren de Ajacieden de bovenliggende partij in de eerste helft. Tijdens de rust besloot Keizer om Kaj Sierhuis in te brengen en dat bleek een gouden wissel. Uit een fijne vrije trap van De Jong kopte Sierhuis de bal tegen de touwen en dat bleek tevens de eindstand. Door de overwinning verstevigde Jong Ajax de tweede plek in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Tim Krul, Deyovaisio Zeefuik, Terry Lartey-Sanniez, Leon Bergsma, Damil Dankerlui, Carel Eiting, Frenkie de Jong, Thulani Serero, Justin Kluivert (72. Noussair Mazraoui), Ezra Walian (46. Kaj Sierhuis), Pelle Clement

Bron: Ajax.nl

Related posts

27 Comments

    1. De seijs

      Heel goed gedaan jongens. En ook Sjakie Wolfs bedankt. Die heeft geloof ik nog luiers verschoont bij enkele jongens.

      1. De Ajacied

        Super gedaan met dit uitgedund team, ??????
        Nu volgende week zondag Ajax ook ff die boere opzij zetten, dat zou héél mooi zijn
        ❌❌❌

  1. EugAjax

    Als we het vroeger over de dubbel hadden won Ajax de beker en kampioenschap. Dit jaar word dat dubbele schalen………super jongens echt ongelofelijk trots op jullie. Op jacht naar VVV.

  2. Wandapanda

    Wat een luxe en wat loopt er momenteel een enorme kweekvijver met talent rond bij Ajax. Ajax 1, Jong Ajax, A1. Biedt veel perspectief met het oog op de toekomst en het opvangen van eventueel vertrkkende spelers. Hulde aan Peter Bosz en Marcel Keizer en de technische staf. Ajax heeft, naar het lijkt, de wind op alle fronten in de zeilen.

    1. EugAjax

      Wandapanda, zeer mooi geschreven en eens. Er zit op veel fronten veel kwaliteit binnen Ajax

    2. Widi

      Ik bespeur hier, niet alleen bij Wanda, iets teveel tevredenheid. Ja, het gaat nu aardig. Maar we moeten wakker blijven. Niet tevreden zijn. Het kan en moet nog veel beter.

      1. EugAjax

        Widi dat is zeker helemaal waar in topsport en dus ook topvoetbal mag je nooit verslappen en is er altijd veel ruimte voor verbetering. Zeker nog bij dit Ajax. Want uiteindelijk wil ik ooit een keer weer de cup met de grote oren vieren. Dus het moet absoluut nog veel beter

        1. EugAjax

          Nog extra toevoeging. De tevredenheid komt nu denk ik vooral voort uit paar jaar saai voetbal en nu zien we bij vlagen mooi voetbal en ons resultaten zijn super. Maar we mogen dit niet als ‘normaal’ niveau zien. De lat moet namelijk nog veel hoger

          1. Widi

            Ik geniet vaak van het spel. Maar we hebben nog niets. En teveel mensen staan al bijna op het Leidseplein.

          2. EugAjax

            Precies het is nog een lange weg. Maar dromen van Leidseplein mag al is het alleen maar omdat Ajax en gemeente dan eindelijk weer DE locatie hebben gevonden waar je successen moet vieren.

          3. Widi

            In dat laatste heb ik een hard hoofd zolang er nog debielen in een Ajax shirt met vuurwerk gooien tijdens wedstrijden.

          4. EugAjax

            Goed punt idd, het is ook best logisch dat ze het niet in centrum willen houden. Maar wie weet ooit weer zou mooi zijn

Comments are closed.