There are no ads, please add some


Derksen: ‘Traoré zit de komende weken op de bank, El Ghazi krijgt zijn kans’

1204ajax-groningen_elghazi

De analisten van het programma Voetbal Inside verwachten dat trainer Peter Bosz de komende weken zal gaan kiezen voor Anwar El Ghazi als rechtsbuiten. Na afloop van de wedstrijd tegen Standard Luik liet men weten dat Bertrand Traoré hiervan de dupe is, mede omdat de Chelsea-huurling al langer onder vuur ligt in Amsterdam. Ook Peter Bosz was tevreden over het optreden van El Ghazi.

‘Anwar heeft heel goed gespeeld en die linksback werd denk ik terecht gewisseld, want hij had totaal geen vat op hem. Het was een geweldig doelpunt en bij die laatste kans kwam hij iets te dicht op de keeper, maar daar kan hij niets aan doen. Op het eind, toen ze eigenlijk alles of niets gingen spelen, werden we wat onder druk gezet. Maar dat is echt een fase van tien minuten. De rest van de wedstrijd hebben wij gedicteerd’. Ook de analisten sloten zich aan bij de woorden van Bosz en zien Traoré dan ook vooral als een momentvoetballer. De ene minuut goed, de andere minuut verdwijnt zijn schot in de tweede ring.

Bron: Fox Sports

 

 

Gerelateerde posts

107 reacties

  1. marcussboss

   El ghazi kan het wel goed doen de kaatste wedstrijden, maar ik vind traore wel fijner om naar te kijken. Ik denk alleen dat vele mij voor gek verklaren, want uiteindelijk telt de prestatie en het resultaat

   1. Remco425

    El Ghazi op rechts en Traoré op links. Hij heeft meer rendement dan Younes en een linkspoot op links is ook beter.

   2. Kingerwin

    Ik ben het met je eens marcussboss, ik zie ook liever Traore. Maar ik zou er wel mee kunnen leven wanneer Bosz nu voor El Ghazi kiest. Die heeft mij echt aangenaam verrast de afgelopen weken

  2. Litmanen

   De heren aan tafel vertellen elke week dezelfde onzin over de opstelling van Ajax. Ze zitten er elke week naast en dat begint vooral Derksen behoorlijk te irriteren. Hij begint nu al met de Wildersachtige woorden: ” heel Nederland vindt dat…..” Alsof hij ondezoek heeft gedaan met zijn eenmansredactie.

   Leuk programma, vooral op Feijenoord gericht, maar voornamelijk gevuld met meningen van de ego’s aan tafel.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Nou Litmanen, als mensen hier jou zienswijze niet volgen verwijs je ze naar Hans Anders. Wat is het verschil tussen jou en Derksen hierin?? De pot verwijt de ketel he.

   2. -buitenkantje rechts-

    Wat een onzin Litmanen.. Wildersachtige opmerkingen?? Dat ze daar meningen verkondigen is de hele opzet van het programma.. Ook Rotterdams georienteerd is onzin.. Gewoon voetballiefhebbers die ouwehoeren over voetbal.. Vermaak met een vleugje serieus gesprek over voetbal..

    1. Litmanen

     BR vanavond gekeken? Er zaten twee Feijenoord supporters aan tafel. Van de vier. Ik weet niet hoor, maar dat is redelijk partijdig. En met Wildersachtige opmerkingen bedoel ik dat iemand zonder enige gene roept dat heel Nederland het met hem eens is, zonder enig degelijk onderzoek.
     Verder zie ik het programma meer als satire dan als een serieus voetbalprogramma.
     Dus daar zijn we het eens.

     1. Widi

      Er zat maar 1 Feyenoord supporter aan tafel. Derksen is voor NEC. Genee voor Cambuur. En Gijp is voor niemand.

   3. Remco425

    Ben het niet helemaal met je beschrijving eens Litmanen, maar dat het een verschrikkelijk programma is is duidelijk. Het niveau is erg laag. Ze liggen dubbel als er iemand een scheet laat. Als een stelletje kleine kinderen. Een beetje RTL Boulevard van het voetbal, maar dan nog lager.

  3. FrankiC

   Idd. Ik vermoed dat het eerder af van de blessure van Traore, anders krijgt El Ghazi zijn wedstrijden tijdens de Africa Cup.

    1. FrankiC

     Ik vind dat Traoré meer potentie heeft. Ik zie uiteraard dat er veel mis gaat, maar schuif toch telkens naar het puntje van mijn stoel. Heb ik bij El Ghazi minder last van, wiens slechte wedstrijden, dan ook meteen heel slecht waren.

     1. Litmanen

      Als El Ghazi echt meeverdedigt zoals de bedoeling is en niet halfslachtig achter zijn tegenstander aandraaft, dan mag hij van mij de voorkeur hebben.
      Ik vond Tete niet best maar vooral de tweede helft liet Anwar het verdedigend helemaal afweten. Dan krijgt je back het dus wel heel moeilijk als je zo aanvallend speelt als Ajax doet.

     2. -buitenkantje rechts-

      Dat ze het de 2e helft moeilijk kregen heeft totaal niks met Anwar of Tete te maken..

     3. Litmanen

      Je kunt er ook een hobby van maken om het niet met me eens te zijn. Ieder zijn meug.

     4. -buitenkantje rechts-

      Ach.. soms zijn we het wel eens Litmanen.. Alleen niet als het over Tete, Veldman en in dit geval El Ghazi gaat.

     5. Litmanen

      Ik snap dat Bosz de voorkeur aan Veltman geeft. Ik vind Tete niet echt een Ajjaxback. Woensdag ook nog net aan rood ontsnapt ( en het was er eentje) . Traore brengt aanvallend veel te weinig, maar ik heb het gevoel dat er andere redenen zijn om hem te laten staan. Ook ik zou liever Ghazi zien momenteel. Maar we moeten ook niet vergeten dat El Ghazi vorig seizoen compleet uit vorm was.

 1. Jimmy1971

  Als Ghazi zo doorzet , dan is Traore in ieder geval na de Afrika cup zijn plaats kwijt !
  Misschien dan Traore laten concureren met Younes ..

 2. EugAjax

  El Ghazi klopt op de deur dat wel, maar zou ongeloofwaardig zijn van Bosz als hij meteen van drie naar 1 in rangorde rechtsbuiten gaat. Alleen als Traore en Cerny geblesseerd zijn dan zal Ghazi spelen. Hoewel nu ik dit typ zou Ghazi mss wel Cerny al voorbij zijn. Persoonlijk vind ik van wel. Cerny valt gemiddeld genomen behoorlijk tegen dit seizoen

  1. 11Younes11

   Ja vind ik ook, Cerny is te licht. Over het algemeen heeft El Ghazi meer kwaliteiten (sterker, harder schot, goeie actie). Jammer, want had best veel van Cerny verwacht.

   1. EugAjax

    Precies doodzonde, want bijv Celtic uit destijds was genieten met hem. Wie weet komt hij sterk terug

   1. 11Younes11

    Ja, maar om nou Younes eruit te halen… (en dat zeg ik niet omdat het toevallig mijn nickname is, ik probeer altijd objectief te blijven)

    1. Remco425

     Ik vind Younes aan de ene kant leuk om naar te kijken, hij blijft zijn acties maken en speelt niet risicoloos terug, maar zn rendement is dit seizoen wel erg laag.

     1. Widi

      Remco, misschien is het dan een idee om de trainingen te gaan kijken. Dan geniet je nog steeds van zijn acties, maar kunnen we op wedstrijddagen iemand anders opstellen.

  2. Amsterdamse Hagenees

   El Ghazi is minimaal weer nummer twee in de pikorde. Hij heeft zijn “straf” er opzitten. Plek drie is handhaving straf. Ik verwacht binnenkort basisplek voor hem.

  3. KBouter

   Wat een flauwekul, Ghazi heeft zijn straf erop zitten en is weer van goede orde. Als hij op de training beter is dan Traore of Cerny speelt hij gewoon!

 3. Widi

  Traoré is geblesseerd. Het is maar de vraag of hij nog volledig dit wordt dit kalenderjaar. In januari is hij in Afrika. Dus gaat Anwar waarschijnlijk veel spelen de komende tijd.

 4. f-side64

  he he bosz is eindelijk van zijn 20/20 zicht verlost heeft ff geduurd maar wat had je anders verw8 van 1 ex kakkerlak.

  1. Roughrolf

   Wat ben jij een dom individu zeg. Jij bent waarschijnlijk ook één van die vuurwerkgooiers gisteravond??!!!!!

   1. Amsterdamse Hagenees

    F-side staat voor alles wat anti rechtspraak en anti normbesef is. Heeft waarschijnlijk zelf iets teveel spul gerookt.

 5. Cootje Adriaanse

  El Ghazi kon enkele weken geleden nog geen pion voorbij komen en zat (al maanden) in een enorme vormdip, dus begrijp het passeren van El Ghazi toen volledig van Bosz. Dat heeft werkelijk niets met zijn Feyenoord-achtergrond te maken. Hou daar eens over op. Makkelijke stok om mee te slaan.

  Ik zou zeggen: eindelijk weer een trainer die Ajax na JAREN weer aantrekkelijk laat voetballen. Mede dankzij deze trainer.

  1. Litmanen

   Eens Cootje, we genieten, maar er blijven hier een paar azijnzeikerds die Bosz elke week hier vertellen wie hij allemaal moet vervangen.
   De verdediging laat geen muis lopen, maar er moeten er minstens drie vervangen worden. Voorin loopt het heerlijk maar iedereen op Dolberg na is rijp voor vervanging.
   Iedereen heeft zijn voorkeur, maar zolang we winnen heeft Bosz gelijk.

   1. -buitenkantje rechts-

    Een winnende coach heeft altijd gelijk..ook al heeft hij dat niet.. Maar ben met je eens dat Ajax weer leuk is om naar te kijken.. En je mening geven over spelers en opstelling is waar dit forum voor bedoeld is lijjkt me..

 6. afcadeluxe

  zou het wel goed vinden als elghazi start,eindelijk iemand die versnelt en de achterlijn haalt,en bertje mag met younes strijden voor linksbuiten,mits cerny er niet speelt…

 7. -buitenkantje rechts-

  Denk eerder dat Younes komende weken op de bank zit.. Wat was die slecht zeg..
  Traoré maar op links met zn linker poot.. Ghazi op rechts.. Speelde prima! Vind wel dat hij slordig met kansen om gaat..

  1. FrankiC

   Wens is de vader van de gedachte BR?? Ik ben het vaak me jou eens, maar ik kan die Younes-afkeer absoluut niet volgen (ook niet na uitgebreide uitleg). Heerlijk 2 technisch begaafde actieve buitenspelers die een man voorbij kunnen. Altijd actie en dan mislukt er wel eens wat

   1. -buitenkantje rechts-

    Denk dat de aanval een stuk sterker is met een goede vervanger voor younes. Naar mijn mening geen Ajaxspeler. Wat dat betreft hou ik van atletische, fysiek sterke buitenspelers die een man uitspelen, buitenom gaan en een mooie voorzet geven.. Met inkomende aanvallers onstopbaar.

 8. JohnDoe77

  In het kader van eigen volk eerst; prima! Hij doet niet veel bijzonders die Traore!

 9. tijger238

  El Ghazi moet een goede reeks neerzetten, ook al zijn het invalbeurten. Traore is totaal niet in vorm.

 10. ajacied078

  maakt niet uit wie er staat zolang het team gevoel maar voorop staat. mee verdedigen hoort er ook bij. Tete/veltman en sinki/wie d’r ook staat verzuipen als de vleugels hun mannetje laten lopen.

 11. Gert Ajax

  El ghazi heeft wel meer periodes gehad waarin hij echt goed was maar ook ontzettend slechte wedstrijden.
  Hij moet zijn kop er bij houden en constant in zijn spel worden

 12. Indojood

  Ging niet gemakkelijk maar verdiend gewonnen. Keizer is degene die het meest in de geest van Cruijff denkt en werkt.

  1. EugAjax

   Bosz ook al, dus zou Ajax dan toch lijn Cruijff volgen??? Voor jullie overspannen reageren, is beetje dolletje

 13. Indojood

  Heb een stukje VI teruggekeken net. Heb zinnige dingen gehoord over Jonk, plan Cruijff i.v.m. de surplus aan talenten die nu hard op de deur kloppen. Het klopt allemaal, vier jaar voordat we resultaat zouden gaan zien. Weggestuurd en die verraders gaan nu met de eer strijken.

 14. -buitenkantje rechts-

  Mooie uirzending van VI vanavond.. De huidige lichting werd op het conto van Jonk geschreven.. Ook dat hij gelijk heeft gekregen met onzinnige aankopen onder FdB, waarvan Jonk zei dat hij betere had rondlopen in de jeugd.

  1. EugAjax

   BR, Indojood jullie weten toch wel dat VI zelf altijd zegt dat ze aan satire doen he? Maar goed we zullen Jonk een bedankt kaartje sturen voor het fantastische Ajax op alle fronten. En ook even voor de fantastische aankopen die Jonk nooit had gedaan Sanchez, Ziyech (we hebben al Nouri), Dolberg, Sinkgraven, Younes……..maar goed hij heeft natuurlijk wel goed werk afgeleverd maar hij is al twee haar weg (1 jaar fysiek, 1 jaar met zijn gedachte). Laten we zoals Litmanen zei paar topics geleden een keer gewoon genieten van de club Ajax. Op alle fronten zeer goed bezig en alle elftallen in de bovenbouw doen het geweldig. Precies die bouw die gereorganiseerd is na vertrek Jonk. Maar nogmaals. Who cares eigenlijk wie hiervoor verantwoordelijk is. Ajax swingt en als het zo doorgaat hebben we fantastisch seizoen, maar we hebben nog niks.

   1. EugAjax

    Ja Indojood zeker. Jonk heeft alles alleen gedaan en alles wat er nu zit is ongelofelijk slecht. Zoiets? Sta toch eens achter je hele club!! En vooral de echte Ajax iconen! Gaat hartstikke goed. Beter dan laatste jaren. Draai het anders om, Jonk krijgt de credits en het gaat nu nog beter sinds hij consultant in Volendam is. We zijn hem eeuwig dankbaar….

    1. Litmanen

     Eens, het ergste vind ik nog dat een aantal spelers die nu aanbeden worden ( zie Dolberg) door Jonk zijn afgewezen.
     Maar je hoort ook niemand over de spelers die de voorkeur van Jonk hadden en nu op een veel lager niveau voetballen.
     Jonk heeft ongetwijfeld goede dingen gedaan maar heeft destijds zelf de knuppel in het hoenderhok gegooid.

     1. Indojood

      Dolberg is nu makkelijk praten. Beleidsmatig gezien was het niet onlogisch om vraagtekens bij zijn aankoop te zetten. De afspraak was dat we zouden opleiden en alleen directe versterkingen zouden aankopen. Twee maanden later erkende Jonk gewoon dat Dolberg een uitstekende speler is. Geweldig voor ons allen dat het goed uitpakt maar deze zomer was er hier een bepaald iemand die vond dat hij onterecht de voorkeur kreeg boven Zivkovic want Dolberg had niets laten zien in Jong Ajax vorig seizoen (hij speelde trouwens in de A1, niet in Jong Ajax, klein verschil).

      Niemand beweert hier dat Jonk alles perfect deed. Zoals Cruijff ook aangaf zijn er ongetwijfeld fouten gemaakt. Maar het gaat om een totale plaatje en heel Nederland kan nu zien dat dankzij het goede werk van Jonk met Johan als klankbord op de achtergrond er een prachtige generatie aan talenten zich heeft aangediend. We kunnen alleen maar hopen dat het groepje Cruijff verraders in directie, TH en de RvC, met het schaamrood op de kaken, zich dit ook realiseren. Dat is natuurlijk ijdele hoop want erkenning geven aan iemand die ze de deur uitgewerkt hebben, kan natuurlijk niet.

      Ik hoop dat Jonk en Jordi terugkeren naar Ajax en de door hen vormgegeven en uitgewerkte visie van Johan kunnen toepassen. Het huidige succes met de vele talenten laat zien dat dit de enige en juiste weg is voor Ajax.

     2. EugAjax

      Indojood. Ik kan best ver mee gaan in je verhaal. Alleen ik ben het niet eens dat de voetbaljongens Jonk hebben verraden. En ze hebben zeker waardering voor alles wat Jonk heeft gedaan, en ze vinden zijn visie geweldig. Is in vele interviews terug te lezen. Ze vinden alleen niet dat hij een goede manager was. En ze vonden dat hij de opleiding teveel isoleerde en ja dan komt er een pijnlijk einde aan samenwerking. Ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet hoe Ajax het anders had kunnen oplossen. En je ziet nu ook dat alle neuzen dezelfde kant opgast en we allemaal redelijk genieten van dit Ajax. Ja hij heeft bijdragen gehad in ontwikkeling van veel spelers die er nu lopen, maar bepalend dat gaat me te ver

     3. EugAjax

      Eens Litmanen. Toch vind ik ook Jonk heeft zeker zeer goede dingen gedaan, maar verheerlijking gaat me beetje ver

 15. Amsterdamse Hagenees

  Heel erg dubbel gevoel. Ik ben natuurlijk blij metvde jongeren, blij dat ze doorbreken maar ik zou graag zien dat ook Jonk op de middencirkel bedankt wordt voor bewezen diensten. Dat is het minste. Liever Jonk straks thuis tegen PSV dan Vd Hoorn en Milik.

 16. Amsterdamse Hagenees

  Toch bizar dat je niet zou mogen terugkijken/herinneren aan iemand die in korte tijd zoveel voor Ajax heeft gedaan. Dat er mensen die van 10% niet geslaagde acties koste wat kost 100% willen maken. Mensen willen selectief niet terugkijken. Eigenlijk best zielig gedrag. Zelf nietvtegen hardheid kunnen maar vervolgens Jonk wel de ene schop na de andere geven want die zegt toch niets terug. Eigenlijk gewoon walgelijk. Wim, jongen, geniet ajb ook van jou succes. Zonder jou inzet zou Ajax niet staan waar het nu staat. Ik ben zelf erg bang voor de situatie over drie jaar. Laten we hopen dat ik het mis heb.

  1. De seijs

   ah (imojc) wat ben jij toch een ongelooflijk triest figuur! Je praat als een kind van 4 die haar bal is afgepakt! Ga er maar vanuit dat het komt Door je burn-out.

 17. Widi

  Jonk heeft, voor zover ik dat kan beoordelen, prima werk geleverd. Blijft jammer dat hij weg is. Maar we mogen niet vergeten dat de spelers die nu doorbreken ook heel veel aangeboren talent hebben. (Ik denk dat JC dat gewoon al gezien had). Van de lichting B-junioren van nu zou ook Jonk (een enkele uitzondering daargelaten) geen raspaardjes maken. De waarheid ligt een beetje in het midden. Er zijn hier twee groeperingen die het hier nooit over eens zullen worden. Laten we de verdeeldheid een beetje beperkt houden en elkaar niet meer bestoken met ziektes en burn-outs etc.

  1. EugAjax

   Widi, we liggen weleens overhoop😄maar ik wil dus juist degene zijn die jouw oproep hier wilt supporten. Natuurlijk ligt waarheid in midden en is veel afhankelijk van aangeboren talent. Dus ik sluit me bij jou aan lekker discussieren over voetbal en vooral Ajax en ziektes, burn outs etc achterwege laten. Goed plan

    1. EugAjax

     Nou Widi je oproep heeft precies 2 uur gewerkt…….😃😃, jammer voor je iniatief en jammer dat het komt uit je eigen vriendengroep..maar ik blijf erbij ik vind het zeer goed voorstel.

     1. EugAjax

      Jawel ik vind het goede zaak. Was er maar zulke sociale controle in uitvak, dan zou het snel de goede kant op gaan. Je zal altijd mensen hebben die dan niet luisteren.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Sinds wanneer bepaal jij vriendengroepen van anderen wijsneus? Niemand hier behoort tot mijn vriendenkring. Vrienden ken je van naam en gezicht. Dat ik jou dat moet uitleggen.

     3. EugAjax

      Klopt inderdaad dat je flink bezig bent jezelf flink te isoleren….maar goed daar voel je je goed bij. Dus ik ben happy voor je. Ga vooral door met wat jij denkt wat goed is. En sla voorstel Widi maar in de wind. Mij maakt het niet uit het is niet mijn verzoek, ik ga er alleen op in.

     4. Amsterdamse Hagenees

      Van wie moet ik mij isoleren? Met wie vorm ik een team hier? Als jij de Seijs, Litmanen en f-side tot je criendenkring wil rekenen. Veel plezier. Ga in ieder geval geen conclusies voor mij trekken, dat is nl heel erg dom want dat kan jij zeker niet en verer niemand hier. Het enige wat we hier gemeen hebben is dat we supporter zijn van Ajax, een aantal met meer verstand van zaken dan anderen. Ik heb van niemand een bvestiging van welke mening dan ook nodig, als jij daar wel van afhankelijk bent om niet geïsoleerd te raken …… ach.

 18. Amsterdamse Hagenees

  EugAjax de Seijs Litmanen en f-side krijgen van mij geen respect meer. Van mij mogen ze door de stront zakken. Als ik een bijdrage zie die ik belachelijk vind reageer ik daarop op mijn manier.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Ik ben geen racist en voorstander van het Arische ras DL. Dat is kwaadaardig en dat is een tumor.

    1. De seijs

     Ah (imojc ) ik ben geen rasist. En ook geen voorstander van het arische ras. Dat zijn jouw woorden. Maar zie hier maar weer, jij bent al zover heen dat je je eigen leugens over mij gelooft! Het zijn jouw woorden niet de mijne. Deze forum is een uitlaatklep voor jouw. Jij hebt met niemand wat te maken hier. Jij kan hier je ei kwijt. Anders krijg jij van jouw werk een burn-out! Dat zegt genoeg over jouw. Jij zit hier iedereen op de kast te jagen. En zeker al is diegene het niet met jouw eens. Dan moet jij blijven galen zoeken en zuigen.Want dat is rustgevend voor jouw. Jij bent niet betrouwbaar jij bent triest. En dan ajaxpers maar uitmaken dat hij niet voor ajax is! Terwijl jij maar telkens rottigheid zit te verkondigen hier over ajax en het ajax bestuur. We hebben bij ajax een heel mooi sportcomplex. Genaamd “de toekomst” denk daar maar eens over na.En als jij het snapt kom dan maar eens terug hier!

 19. Amsterdamse Hagenees

  Ga jij mij vertellen wat ik moet doen??😂😂😂😂😂 hele DL ben je 😂😂😂

   1. Amsterdamse Hagenees

    Leuk dat je blijft reageren op DL, DL. Jij bent een overtuigend racist, daar zijn vele voorbeelden van terug te vinden op het forum. Alles wat niet blank, blond en in jou ogen puur Nederlands is, is minder. Jij bent gewoon heel erg eng en zoals eerder gezegd had je vader zijn zaad de tuin in moeten spuiten. Prettige wedstrijd verder.

Reageren is niet mogelijk.