Ajax Vrouwen winnen simpel bij hekkensluiter PEC Zwolle: 0-4

1015ajaxvrouwen-pec

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een simpele overwinning behaald op de dames van PEC Zwolle. In de eerste helft was het wachten op de voorsprong voor de Ajax Vrouwen maar dat duurde tot vlak voor rust. Kelly Zeeman scoorde uiteindelijk de openingstreffer en na de thee was het gedaan met het verzet van de vrouwen van PEC. Soraya Verhoeve, Betsy Hassett en Inessa Kaagman bepaalden de eindstand op 0-4. Volgende week vrijdag spelen de vrouwen thuis tegen ADO op sportpark de Toekomst en dat is tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman, Van Lunteren (79.Kaagman), Oudemast (60. Hassett); Pieëte, Van den Bighelaar, Verhoeve (72. De Ridder).

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

  1. De seijs

    schitterend weer vrouwen. Jullie liggen goed op koers. Ga zo door en het kampioenschap is een feit.

      1. marcussboss

        Het loopt bij ajax echt ontzettend goed! laten we hopen dat alle goed draaiende teams dit kunnen vasthouden en dan staan we straks echt allemaal met een schaal in handen!

  2. paulvos

    Lekkere uitslag, nu eens meer dan 1 doelpunt. Volgende week de laatste wedstrijd ook ’n overwinning op de haagse bluffers dat is dan ’n mooie afsluiting van dit jaar, in het nieuwe jaar dan verder voor het kampioenschap.

  3. Indojood

    Gefeliciteerd, dames. Ik droom van een viervoudig kampioenschap: Ajax 1, Jong Ajax, Ajax O19 en Ajax vrouwen.

  4. Geroldkohlen

    gefeliciteerd dames!!! maar ff off topic: ik lees net ergens dat bazoer per 1 januari vertrekt naar wolfsburg tekent een contract tot 2021!!! jammer ik hoop dat het goed komt met hem!!! succes bazoer bedankt en ik wens je het beste!!!!

Comments are closed.