There are no ads, please add some


Vier mogelijke tegenstanders al bekend in volgende ronde Europa League

loting_europaleague

Ajax speelt vanavond nog de uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Standard Luik maar zit als groepswinnaar al in de koker voor de loting die aanstaande maandag zal plaatsvinden. Hierbij kan Ajax gekoppeld worden aan een van de vier nummers drie uit de Champions League en die zijn na woensdagavond inmiddels bekend. Een herhaling tegen FK Rostov behoort tot de mogelijkheden want zoals bekend is de Russische ploeg ten koste van Psv als derde geëindigd. Borussia Mönchengladbach, Legia Warschau en PFK Ludogorets stromen ook als nummer drie de Europa League in. 

Bron: Ajaxlife

 


Gerelateerde posts

72 reacties

 1. Rickie

  ik hoop echt zo rostov dan weet ik zeker dat we ze pakken. ajax is zoveel verder dan de vorige wedstrijd tegen hun.!!! en dat zou echt een droom zijn voor mij dit seisoen als ze tegen rostov mogen ga ik sowieso heen! heen en thuis wedstrijd !!!

 2. KBouter

  Rostov zou mooi zijn. Ten eerste kennen we die ploeg nu is Ajax gegroeid en ten tweede…mochten we een ronde verder komen, kunnen we lekker zieken op een psv forum-)

 3. Widi

  Als je graag door wilt, maakt het best wel uit wie de tegenstander wordt. Er zit veel verschil in. Overigens vreemd dat je als groepswinnaar tegen een CL team moet spelen.

 4. De seijs

  Ajax moet voor niemand bang zijn. En er vol voor gaan dan kom je zeker verder, maakt niet uit tegen wie dan. WZAWZDB.

 5. Widi

  Je bent erg optimistisch. En daar is niks tegen. Maar ik speel het liefst elke ronde tegen de slechtst denkbare tegenstander.

 6. f-side64

  doen we toch al we nog op 3 fronten aanwezig en na 18 dec. is het definitief gebeurd met de titel asperatie van 040

 7. KBouter

  Er lopen hier een hoop optimisten rond hoor..Ajax hoort ook verdedigers op te stellen die Bale, Ronaldo en Messi kunnen stoppen!

 8. De Ajacied

  Als Ajax zo frivool blijft spelen maakt het allemaal niet zoveel uit,
  Dan kunnen ze ook ver komen
  Maar liever niet te sterke tegenstanders natuurlijk
  ❌❌❌

 9. Dagrump

  Ik heb er nu al zin in!! Het zal niet gemakkelijk worden. Ik hoop eigenlijk niet op rostov dat wordt namelijk geen leuke open wedstrijd. Maar wat KBouter zegt klopt heeft ook zijn voordeel dat we rostov een beetje kennen nu. We gaan het zien !! Als we maar winnen !!

 10. EugAjax

  Er zijn geen genoeg nummers 2 uit EL poules dus word het uitgebreid met 4 slechtste nummers 3 CL poules

 11. 11Younes11

  De Europa League krijgt wel steeds meer aanzien volgens mij. Als je ook weer hoort dat Mourinho ‘m heel graag wil winnen…
  Het is alleen jammer dat de financiele beloningen zo gigantisch verschillen

 12. HURBIE

  Wat maakt het uit tegen welke je moet spelen
  Hoe zwakker hoe beter voor de inkomsten van AJAX
  Maar de 2 sterkte blijven toch altijd over
  WIJ ZIJN AJAX

 13. EugAjax

  Ik moet mijn naam van draaikont hoog houden toch? 😃. Ik hoor aankomend comment van AH nu al 😃😃

 14. Widi

  Je hoeft je door niemand te laten verjagen van dit forum. Maar je vraagt nu gewoon om aandacht van AH he? Dat weet je zelf toch? We zullen zien. 😎

 15. ajacied078

  doe die Duitsers maar. gelijk laten zien wie de baas is. het is lullig voor fdb want het was zijn doel om halve finale te halen met Ajax. en ik denk dat als iedereen heel blijft en de vorm nog wat groeit dit mogelijk moet zijn. beetje afhankelijk van de loting. ben al blij dat iemand anders dan sevilla deze cup gaat winnen. we moeten voor onszelf zover mogelijk zien te komen . voorrondes cl x2 is niks.

 16. EugAjax

  Haha dat is waar. Ik wilde proberen om nieuw loginnaam te nemen en dan meer mezelf zijn😃. Maar toen ik de comment doorstuurde zag ik weer mijn ‘oude’ naam 😃😃. Maar goed ook. Mijn nieuwe eigen ik, maar wel onder oude naam. We zullen zien idd

 17. Gert Ajax

  Hoop op ludogorets os wat dichter bij dan rostov en als je dan weer op je kloten krijgt van die russen.
  Dat hebben we vroeger al eens meegemaakt red bull salzburg….😬
  Dat nooit meer hoop ik

 18. EugAjax

  We kunnen er weer drie bijzetten….PAOK, Gent en Villareal..en als Feijenoord groep zo doorgaat ook Manchester United….

 19. EugAjax

  Zo gaan we alleen met Noord Holland door in EL!! Heerlijk. PSV vroeg erom met 5 verdedigers beginnen als je MOET winnen. Leve de Hollandse school. En Feyenoord had ik het nog wel gegund, zeker na de 1-0 tegen United. Maar ook zij met beide benen weer op de grond.

 20. fjonkman

  Ik hoop meer op een wat aanvallender ingestelde ploeg. Heb niet zoveel trek in Rostov. Maar ja, als je verder wil komen, zul je elke tegenstander moeten verslaan

 21. f-side64

  is een heerlijke week pisvee en 010 eruit en zondag ajax nr. 1 voor 1 keer steun ik die azijn zeikers.

 22. Widi

  F-side……bedoel jij hier mee dat je het voor ons niet beter had gevonden als pisvee zich ook nog een paar maanden druk moest maken om de EL. Ik vind dat wel namelijk. Had ze graag zien doorgaan. En 010 ook.

 23. Amsterdamse Hagenees

  Als was het maar vanwege de Europese punten. Zo kortzichtig gedacht allemaal.

 24. EugAjax

  Volledig eens f side 64, Ajax moet zelf maar zorgen dat we ver komen in Europa. En dat gaat nog lukken ook

 25. f-side64

  nee omdat ik die kut boeren en die homofiele kakkerlakken geen ene kans op suc6 wens zowel in de competie de beker en europees.

 26. f-side64

  nou ah denk je nou werkelijk dat ze in 010 en 040 ook medelijden met ajax zouden hebben als ajax kansloos zou zijn nou nerd dan lachen die zich ook een 3 dubbele hernia.

 27. EugAjax

  Natuurlijk wel ik gun ze allebei ook helemaal niks geen enkel succes……..hoe denk je dat Man City supporters reageren als United ergens uitvliegt? Balen of sturen ze bloemen hahaha dat laatste dus. Ajax rules en niemand anders. En helemaal PSV. onvoorstelbaar als je met 5 verdedigers start als je MOET winnen. Ja dan is leedvermaak aanwezig, want het was toch het nieuwe realisme? Laat me niet lachen. Cruijff zou zich schamen als hij dit PSV zag voetballen. Dan zie ik liever Bayern en Atletico voetballen. Maar goed gaan jullie genieten van PSV

 28. Amsterdamse Hagenees

  Europeese punten droplul. Mijn god jij bent echt zo ongelooflijk dom en dan pronken met cum laude. Lachertje van Nederland ben je.

 29. EugAjax

  I dont care about punten PSV en Feyenoord. Ik ben Ajax supporter en wil absoluut geen enkele afhankelijkheid hebben van die twee clubs. Wel van AZ. Daar word ik dan wel weer blij van

 30. Amsterdamse Hagenees

  Zoals gezegd: giga lul. Blijf je dit nu telkens bevestigen? Ik wil zo nog wel naar bed hoor.

 31. EugAjax

  Ach AH, in begin kon je me nog raken met je opmerkingen, maar na vanavond alles terug gelezen te hebben, en laatste dagen (ruzie zoeken om burn out te voorkomen) ach ja dan ben je eigenlijk een zielig hoopje mens. En niet serieus te nemen. Zelfs je vrienden schrokken af en toe van je houding hahaha. O ja dit is satire ongelofelijk kut eikel hhahahaha lachen hey? Nu mag je slapen

 32. EugAjax

  Ja. Ik omschrijf onze ‘vrienden uit 010 en 040’ iets anders maar ik gun ze ook helemaal niks aan succes!

 33. Amsterdamse Hagenees

  Heb je zo’n instelling geleerd op de JC Universiteit? Welk hoofdstuk was dat? Of heb je gewoon de boel bijelkaar zitten liegen om je certificaatje te krijgen.

 34. EugAjax

  AH, blijf je doorgaan met Cruijff beledigen? Het was een cursus van niks etcetcetc, moet wel zeggen voor een cursusje van niks van je grote idool trouwens (hij heeft zijn naam volgens jou aan slechte kwaliteit gekoppeld?) houd het je wel maar bezig hey? Hahaha. Ga zo door. Leer je mss ook nog wat.

 35. EugAjax

  O ja AH, voordat je weer in paniek springt voor de NL punten……wist je dat de winnaar van de Europa League reachtstreeks naar de CL gaat? Nou als dat zo is heeft Ajax alles in eigen hand nog. Tevens in nieuwe opzet gaat nog alleen de clubcoefficient mee tellen ipv nu ook landen coefficient (20%). De vrije val op de lijst is al gestopt en Ajax en AZ kunnen bij heel goed presteren ook nog Zwitserland voorbij, en dan is CL oude stijl (nog 2 jaar) de NL kampioen altijd in CL. daarna word het so wie so kansloos want dan gaat hooguit de 10 beste landen de kampioen afvaardigen. Zo beetje gerust gesteld, kan je PSV en Feyenoord wat meer loslaten in Europa!!! Ajax forever

 36. Amsterdamse Hagenees

  Ik ben voor elke Nederlandse club Europees droplul. Mij beschuldigen van het beledigen van Cruijff??? Je bent echt zwaar gestoord, een wonder dat je tot nu toe kan overleven in deze wereld. Jij bent degene die Cruijff aan het beledigen is door te zeggen dat je naar de Cruijff U. Bent geweest en vervolgens de meest idiote opmerkingen maakt. Dus nee, Cruijff zal ik nooit beledigen, jou des te meer en met alle liefde. Inmiddels twee volwaardige uitlaatkleppen, heerlijk. Pas op met oversteken en pas op met vuurwerk met oud en nieuw.

 37. Amsterdamse Hagenees

  Welke vrienden? Hier heb ik geen vrienden. Hier heb ik leuke mede supporters, is iets heel anders.

 38. EugAjax

  Zo meneer AH, ook nog doodsbedreigingen? Cruijff zou trots op je zijn. Word tijd dat we je maar moeten aangeven? Dus Ajax bestuur moet optreden tegen vuurwerktuig gister, helemaal eens. Maar jij mag ongestraft mensen dood wensen, bedreigen te verwonden of doden en ook nog beledigen met ramp met 23 persoonlijke overledenen. Je bent een knappe jongen………..

 39. Amsterdamse Hagenees

  Welke bedreiging?? Ik vraag je om uit te kijken anders ben ik je hier kwijt. Zorgzaam heet dat. Je kleurt echt alles in naar eigen inzicht he. Dat wilde ik even laten metken. Alles is de schuld van een ander.

 40. EugAjax

  Nee AH, als je zo nodig een stoere jongen of meid wilt zijn…………is dit wel heel zwak. Maar goed laten we op houden dat ik dan blij ben dat ik het verkeerd heb opgevat ahum…..

 41. Amsterdamse Hagenees

  🖕drop dead, of is dat ook een bedreiging. Stik er in is ook niet goed denk ik. Dus 🖕

 42. EugAjax

  Dat is geen bedreigng, maar een wens. Maar die wenskaart had ik al van je ontvangen….

Reageren is niet mogelijk.