There are no ads, please add some


Opstellingen Standard – Ajax

1208opstelling

Ajax begint om 21:05 uur aan de laatste groepswedstrijd in de Europa League en zoals verwacht heeft Peter Bosz zijn elftal op flink wat plaatsen gewijzigd. Zo neemt Diederik Boer de plaats in van Andre Onana en is de hele verdediging vervangen, en gaan Kenny Tete, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks en Matthijs de Ligt starten in de basis.

Opstelling Standard: Hubert, Goreux, Scholz, Laifis, Fiore, Edmilson, Enoh, Trebel, Dompe, Mbenza, Sa

Opstelling Ajax: Diederik Boer, Kenny Tete, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Davy Klaassen, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Anwar El Ghazi, Mateo Cassierra, Amin Younes

Gerelateerde posts

148 reacties

 1. Amsterdamse Hagenees

  Zo, als ze met dit team er al een gelijk spel uit weten te halen, dan hebben we gewoon twee volwaardige eerste elftallen.

  1. De Ajacied

   Mooi dat dit zo allemaal kan, jeugd is de toekomst
   Ga ervoor jonge gasten
   ❌❌❌

  2. hansjmn

   Vreselijk die zogenaamde Ajax suporters. Uitsluiten vam alle wedstrijden voor het leven! Zijn miet AJAX

 2. KBouter

  Zal wat wezen als je uit met dit team, terwijl Luik er alles aan zal doen om te winnen…hier punten of een punt gaat pakken.

  Mocht dat zo zijn…heeft Bosz een heel mooi luxe probleem-)

   1. Amsterdamse Hagenees

    😂😂😂je zal toch zo’n triest leven hebben he 😂😂😂 Hij doet het er om dat is duidelijk maar hij kan alleen maar anoniem zijn lol hebben. Niemand om mee te delen. 😂😂

    1. De seijs

     Reken maar dat hij het meeste lol hier heeft. En weer zijn er van die ouwe wijven die weer reageren op hem! Is hij nou zo slim of zijn die telkens reageren op hem nou zo dom. Gok het laatste.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Denk het ook, ken ook veel van die mensen die telkens rare reacties geven. Zo irritant he. Ik denk persoonlijk wel, als ik naar de mensen kijk die op hem rageren, dat hij zo dom is en de reageerders veruit het slimst. Ik zou zeggen, sluit je aan wie weet. Maar ik heb mijn twijfels hoor bij jou, jij kan je beter aansluiten bij Ajaxpers, hebben jullie in ieder geval een vriendje. Ik heb vroendjes zat met al mijn nicks (weet alleen niet welke, maar ach).

     2. Amsterdamse Hagenees

      Kijk jij maar uit, voor je het weet zoen ik je vol op je mond. Volgens een ietwat afwijkend forumlid zou ik die neiging zomaar kunnen hebben.

     3. Widi

      Ik denk niet dat het zo is Seijs. Maar stel dat het zo is……dan vind ik het droevig dat hij daar de vreugde in zijn leven uit moet halen. Hij komt op mij meer over als een notoire Bosz hater. Misschien was hij wel stapel op het meisje dat later mevrouw Bosz werd…..

     4. De seijs

      Haha ik denk het ook niet widi. Maar ik zou hem en dat doe ik ook, links laten liggen. Daar valt geen eer aan te behalen. Laat hem toch gaan.

 3. Geroldkohlen

  zie ik dat goed! op 9 plekken gewijzigd dat had ik niet verwacht? zou knap zijn als we ook nog eens goed resultaat weten te halen! ik ben erg benieuwd hoe ze het gaan doen vandaag!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Bedoeling was 10 plekken maar Cerny is geblesseerd afgevallen vandaar Younes.

 4. Amsterdamse Hagenees

  Toch jammer van Feijenoord. Geen enkel Europees punt in deze wedstrijd vrees ik. Balen.

 5. Remco425

  Alleen basisspelers Younes en Klaassen. Ben benieuwd. Vorige keer was ik het er niet helemaal mee eens omdat we de 1e plek nog moesten veiligstellen. Toen had ik het al fout en nu kunnen ze nog lekker vrijuit spelen ook. Prima ervaring voor die jongens 😊

 6. ajacied078

  wat een luxe! ben wel benieuwd naar de combi Ghazi cassiera daar zit een hoop snelheid in

 7. dickst14

  Dit elftal ziet er helemaal niet zo slecht uit hoor, met een aantal basisspelers die er helaas bij Bosz nooit in staan. Bv Tete, Riedewald, Al ghazi enz.

 8. fjonkman

  Laten ze meteen dat kutvak schoonvegen. Stelletje mongolen daar! Meteen het stadion uitknuppelen en opsluiten die randdebielen!

 9. EugAjax

  Ja hoor Ajax supporters moeten zo nodig revanche nemen op Luik. Wat laten we ons kennen. Zeer slecht. Wat een onsmakelijk manier voor revanche……….en dan zag vooraf hier supporters schelden op Luik vanwege vuurwerk en twente FC Vuurwerk noemen. Schande we leren het nooit!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Fc vuurwerk is totaal wat anders. Wel bij de les blijven of weer 4 dagen rust.

   1. EugAjax

    Klopt daar vielen 23 doden…….oa brandweermannen. Dus blijft ongepast om Twente zo te noemen en zelfde categorie als vanavond……..schande allemaal

    1. Amsterdamse Hagenees

     Ik verlang alweer naar de volgende rustdagen en zal mijn bijdrage met plezier daar aan leveren. Battle is on again.

     1. EugAjax

      Is goed hoor, maar er kan geen sprake zijn van selectieve verontwaardiging……beetje normen en waarden mag wel van Ajax supporters verwacht worden helaas worden we vaak teleurgesteld. Vanavond dus ook weer

     2. EugAjax

      Helaas dat gebeurt niet. Wangedrag moet aangehaald worden. Maar goed ik ben blij dat jij enorm kon lachen om de FC Vuurwerk grap neem ik aan dan. Zegt wel wat meer over jou dan over mij.

     3. Amsterdamse Hagenees

      Jij hebt weinig favorieten in het deel cabaret. Satire, wel eens van gehoord. Ik ga geen voorbeelden noemen, die zijn door jou ook wel te vinden maar als je hier op zo’n manier mee omgaat heb je een triest en humorloos leven. En ja, daar komtie dan ….. dan geil je op een papiertje van een cursus. Succes EugAjax, veel plezier hier.

     4. EugAjax

      Sorry dat ik de humor niet in kan zien van events waarbij je dierbaren verliest…………maar goed ik was dan ook zacht eitje.

     5. Amsterdamse Hagenees

      Je bent echt nog dommer dan ik dacht dat je van FC Vuurwerk zo’n punt maakt. Nu begrijp ik dat je grafbek niet kan velen. Incasseren jongen en relativeren, probeer het eens of ga in een grot wonen.

     6. EugAjax

      Kan je wel lezen…….ik heb dierbaren verloren in vuurwerk ramp en nee dat kan ik niet relativeren en nee daar zie ik de humor niet van in en ja als ik eraan terug denk is wonen in een grot misschien wel de oplossing. Aan de andere kant van jou os dit wel te verwachten. Je had toch ook een doodwens voor mij? Ach was ook satire, sorry dat ik dat allemaal wat zwaar opvat jongeman of jonge vrouw. Groet vanuit de grot

     7. Amsterdamse Hagenees

      Je schreef het in algemene zin Eug, niet persoonlijk. Dat is triest maar daarom gaat de wereld wel door. Dan kan er echt niets meer gezegd wordn want velen zijn dierbaren verloren bij zaken waar ook de draak mee wordt gestoken. Jij gaat het persoonlijk maken waar het totaal niet persoonlijk is bedoeld. Ga door met leven en blijf niet hangen. Ik ben ook dierbaren verloren bij zaken anders dan gewoon overlijcn. That’s life.

     8. Amsterdamse Hagenees

      Zolang jij en de Seijs op het forum zijn zal dat niet gebeuren. Richting jou ben ik nog niet eens warm gedraaid. Komt goed jongen, komt goed.

     9. Amsterdamse Hagenees

      Nu dat uitvak leeghalen, ze verdienen het niet naar dit Ajax te kijken. Daarna iedereen voor straf 5 jaar lang een seizoenskaart geven voor Feijenoord of PSV met meldingsplicht. Elke thuiswedstrijd van die clubs die je mist, een jaar extra seizoenskaart voor die club. Dan leren ze het echt wel af.

 10. Amsterdamse Hagenees

  Of de supporters geven de gooiers zelf aan of allemaal de lul. Namen moeten bekend zijn van de supporters.

  1. Tommy827

   Ja gewoon hele vak opsluiten straks en via video beelden 1voor 1 naar buiten gelijk aanpakken

 11. Amsterdamse Hagenees

  Het is dat ik het die jonge gasten gun anders had het van mij al afgelopen mogen zijn.

  1. Remco425

   Inderdaad AH. Ze zorgen er weer voor dat ik me kapot schaam. Terwijl ik zo’n zin had in dit potje. En dan klaagden ze over de Luik supporters vorige keer. Ze zijn zelf geen haar beter. Stelletje klootzakken.

 12. Forever nr14

  Stelletje kapot geslagen rand debiellen bah dit zijn geen supporters, dit zijn hersenloze klootzakken, schoonvegen dat vak, en voor altijd en overal een stadion verbod! Klootzakken BAH

 13. PvL020

  Wat een heerlijke goal van El Ghazi. Had altijd mn twijfels en zijn nog niet weg maar na Groningen en deze goal……. 😶😶😶👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

   1. PvL020

    Ja snap ik, maar de lange ballen die ze geven, geeft ook niet echt vertrouwen. Komen niet aan

 14. bs

  En Tete laat zien dat alle kritiek op hem onterecht is. Het wordt weer ff puzzelen tijdens de winterstop voor PB!!

  1. ajacied078

   is nog een beetje weinig in het spel he. maar als hij een bal krijgt dan doet hij me maar aan een iemand denken. Messi er gebeurt gelijk wat. kappen draaien. mooie speler 🙂

 15. ajacied078

  wordt een lang avondje als je in dat vak zit. die paar idioten verpesten het weer. hoop dat ze gepakt worden of verraden door de normale personen die er zitten. gewoon opsluiten en nooit meer bij voetbal in de buurt laten komen.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Kwam hierboven terecht mijn commentaar maar ik zie het vak in de tweede helft graag leeg en een jarenlange seizoenskaart voor Feijenoord of PSV met meldingsplicht voor die gasten.

 16. Indojood

  Het is tot nu toe weer zeer indrukwekkend wat deze jonge pikkies laten zien. In dit elftal zit zo mogelijk nog meer voetbal. De Ligt, die moet toch naar Ajax 1, naast Sanchez. Bizar goed.

 17. Geroldkohlen

  Luik een hele vervelende ploeg om tegen te spelen, stond in het begin helemaal vast. dankzij de goal ietwat meer ruimte om te voetballen. deze jonge gasten laten zien dat het kerels zijn, en spelen het slim. passing kan wat secuurder maar ze doen het fantastisch! dijks vind ik echt het minst tot nu toe, de ligt, tete, donny en el ghazi zeer goed. voor nouri is het te fysiek nu. maar als we straks meer ruimte krijgen dan kan nouri zijn klasse laten zien. ik zou het een top prestatie vinden ,als ze winnend van het veld gaan stappen . zet hem op boys 2de helft!👊

 18. Forever nr14

  Indrukwekkend ook wat Klaassen laat zien?? Let er nu eens op mede ajacieden, daar komt weinig tot niks vanuit. Tja en Dijks speelt naar zijn kunnen, maar hij heeft geen niveau wat we willen zien.

 19. bs

  En Dijks en Younes bewijzen dat ze de bank verdienen! Dat maakt de puzzel weer makkelijker (Traore op links, El Ghazi op rechts). Wordt een mooie kampioensploeg zo die en passant en EL nog ff in de wacht gaat slepen… Ajax gaat weer meedoen mensen!!!

 20. Widi

  Ze spelen heel slim. Appie ziet dat het vandaag de wedstrijd van Donny is en speelt dus gewoon in dienst van Donny. Je ziet de meesten ook goed coachen en overleggen. En dat zonder Veltman……

 21. Amsterdamse Hagenees

  Beste Litmanen heb je gezien waar Tete regelmatig staat? Ben er zelf niet altijd blij mee zover vooruit maar geeft wel lef aan.

  1. Remco425

   Tete heeft vandaag laten zien ook mee naar voren te kunnen, dus ook op dat vlak zeker niet minder dan Veltman.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Had graag iets meer gezien. Teveel in dienst van het elftal maar komt vast goed.

 22. ajaxpers

  Dom om Dolberg en Ziyech erin te brengen met dit achterlijke spel van Luik. Nergens voor nodig

  1. Amsterdamse Hagenees

   Gewoon minuutjes maken, niks mis mee. Heeeel erg slim en goed van Bosz. Jij had ze graag zien verliezen maar ach……. zoek troost bij de Seijs.

 23. EugAjax

  Geen goed teken voor Nouri dat hij gewisseld word in deze wedstrijd. Bosz zal niet tevreden zijn. Word steeds lastiger voor hem om aan hoog niveau vast te gaan klampen vrees ik.

   1. EugAjax

    Laten we hopen Widi, ik ben ook fan van speler Nouri. Ik signaleer alleen dat de mensen die dagelijks met hem werken hem nog steeds niet een hele wedstrijd in Ajax 1 laten spelen. Zelfs nu niet…..er is nl geen enkele reden om Ziyech in te brengen

   2. Amsterdamse Hagenees

    Klopt misschien Widi maar ik ben die klootzak nu alweer zat en doe mijn uiterste best hem te zieken waar mogelijk. Het is een pedante enorme boerenlul.

     1. EugAjax

      Haha Widi dat dacht ik al…..blij dat ik dus alweer klootzak en boerenlul ben hahaha. maar ook dat is niet nieuw, zal wel satire zijn van AH 😂😂😂😂

     2. Amsterdamse Hagenees

      Sorry Widi en nee Eugajax er zit 0,00 satire in. Jij bent een giga boerenlul.

  1. ajacied078

   ach een gokje van 5 miljoen jammer. sanchez levert het 4 voudige op dus verlies nemen voorhoede spelers genoeg. sierhuis komt er ook nog aan en Kluivert Jr.

  1. Remco425

   Heeft veel vuil werk opgeknapt zodat een paar van die jonge jongens konden uitblinken.

 24. Amsterdamse Hagenees

  Van de Beek kan in de basis wel zo de plek overnemen van Klaassen en de Ligt die van Viergever.

 25. -buitenkantje rechts-

  Klaassen een stoorzender, maar uitermate zwak! Wat verspeelt hij veel ballen zeg!

 26. Forever nr14

  KLAASSEN??????????????! Verdomme joh “balverlies Klaassen”!! Tjonge jonge zeg dr uit!

 27. -buitenkantje rechts-

  Ook Cassierra vreselijk zwak.. bijna alles verkeerd. Liet zijn man lopen bv bij tegendoelpunt.

 28. Geroldkohlen

  jammer van de 1-1,el ghazi en nouri en cassiera hadden het kunnen en moeten beslissen! niet te min ik ben echt trots op onze jochies ,hebben het echt geweldig gedaan en kunnen met opgeheven hoofd het veld verlaten! vind dat el ghazi, de ligt ,tete en donny zeker een plek in de basis verdienen. klaassen vond ik de 2e helft ondermaats veel balverlies, en cassiera vind ik ook niet geweldig!

 29. Remco425

  Jammer van het tegendoelpunt, maar trots op de jongens. Met 9 invallers zeker de 1e helft gewoon de tegenstander in de Europa League weggespeeld. En toch ook weer de ongeslagen status behouden 😊

 30. EugAjax

  Goede wedstrijd en op naar volgende ronde. Man United, Olympiakos, Anderlecht, Astra, Genk/Bilbao, Gent, Krasnodar, PAOK, Hapoel Beer Sheva, Villareal, Ludogorets, Borussia MG, Rostov of Legia. Kan nog spannende loting worden. Tot op ander topic

Reageren is niet mogelijk.