There are no ads, please add some


Milik en Van der Hoorn nemen op 18 december afscheid in Amsterdam Arena

0815ajax-willem2_milik

Arek Milik en Mike van der Hoorn vertrokken afgelopen zomer bij Ajax en keren op 18 december voor even terug in de Amsterdam Arena om voorafgaand aan Ajax – Psv afscheid te nemen van de Ajax-supporters. Milik vertrok voor 32 miljoen naar Napoli en scoorde daar tot dusverre vier doelpunten. Inmiddels is Milik herstellende van een zware knieblessure. Mike van der Hoorn maakte afgelopen zomer de transfer naar Swansea City en heeft daar inmiddels zes wedstrijden gespeeld waarin hij een keer wist te scoren. Ajax – Psv begint zondag 18 december om 16:45 uur.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. woody79

  alle succes bij jullie nieuwe club. wij hebben gelukkig waardige opvolging. eigenlijk ben ik jullie alweer vergeten

  1. AFCA-075-

   Mike maakt nog teveel individuele fouten maar fysiek kan hij het aan. Hopelijk red hij het. Ik vind hem wel passen in de engelse competitie.

  1. HURBIE

   Verdienen ze toch Millik wat meer als VDHoorn hij wou wel maar kreeg weinig vertrouwen en dan lukt het dan krijg je sop in je knieรซn Maar een waardig afscheid is verdiend

   1. Remco425

    Milik kreeg ook te weinig vertrouwen. Vooral van FdB. Zelfs sigthorsson kreeg lang de voorkeur boven hem. Om maar te zwijgen over de wissel tegen De Graafschap.

    1. HURBIE

     Die wissel begrijpt nog niemand Remco
     En idd Sigthorssen kreeg ook lang de voorkeur boven Millik

 2. paulvos

  ‘N waardig afscheid voor die 2, en ook nog ’n overwinning die dag zou heel mooi zijn.

 3. De seijs

  2 klasse spelers die altijd alles gegeven hebben voor ons ajax. Zal ze zeker zien in de arena 18 dec.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Ik weet een ding zeker. In de rijen direct om mij heen zijn geen plekken in de vrije verkoop ๐Ÿ˜‰

   1. De seijs

    Ik kom regelmatig in de arena. Maar ben er niet zo een die het zo belangrijk vindt om dat hier telkens te vermelden. Vindt dat zo kinderachtig. Zo van kijk mij nou!

  1. EugAjax

   Middelmatige spelers met een topseizoen als afsluiter. Vooral vanwege hun vechtlust en doorzettingsvermogen een afscheid geven die ze verdienen!

 4. Widi

  Ik lees jullie commentaren. En besef dat ik alleen sta. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ik vind het namelijk niet nodig om spelers die ruim een half jaar weg zijn nog eens te gaan uitzwaaien. Het zijn ook geen spelers die 10 jaar onafgebroken in de basis hebben gespeeld.

   1. 11Younes11

    Nou, een speler die 32 miljoen opgeleverd heeft verdient het wel om even uitgezwaaid te worden toch? ๐Ÿ˜‰
    Verder met ik het met je eens hoor, het zijn geen publiekslievelingen ofzo

    1. Amsterdamse Hagenees

     Ik zou Serero veel eerder een minuten lange staande ovatie geven hoor en die levert straks nagenoeg niets op. Gaat niet om de centen.

  1. Remco425

   En volgende keer weer klagen dat Ajax zo’n kille club is geworden. Ik vind het mooi naar oud Ajacieden toe. Plus dat het goed is als spelers op een positieve manier terug kijken op hun Ajax tijd. Daar hebben ze het dan weer over in interviews en tegen collega’s. En dat helpt weer mee aan een algemene positieve beeldvorming over onze club. Goede PR kan nooit kwaad.

   1. Widi

    Ik klaag daar nooit over. Ik vind het allemaal te veel gewoon. Ik zou zoiets alleen doen voor spelers die lang bij de club hebben gespeeld. Net zoals ik het overdreven vind dat we minimaal 5 keer per seizoen met rouwbanden spelen. Het bijzondere gaat er af zo. Maar jij en alle anderen mogen het van mij geweldig vinden. Zeg alleen niet dat ik klaag over kil.

    1. Remco425

     Dat heb ik niet bijgehouden, maar de meesten klagen daarover. Jij niet dan, sorry voor mijn aanname. Maar goed, zoals ik al zei is het voor de uitstraling van de club alleen maar positief.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Ik klaag ook niet, ik klaag ook niet, ik klaag ook niet ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

     2. Widi

      Je reageert op mij. Anders zou ik het niet eens hebben gezien. Wie klaagt over kil, moet op zaterdag lekker naar de Toekomst komen. Warmte zat.

 5. Jimmy1971

  Tja , niet durven denken toen dat we al een betere opvolger in huis hadden met Baas Dolberg !!

 6. Gert Ajax

  Klopt maar we hebben wel lekker een paar euro aan die pool verdient.
  Ik zal ook netjes klappen en zwaaien dat verdienen ze๐Ÿ‘

 7. -buitenkantje rechts-

  Mosterd na de maaltijd..
  Spelers die al een half seizoen elders spelen nog s gaan uitzwaaien..
  Ben nooit een fan van vd Hoorn geweest en ook niet van Milik. Kijk 10 keer liever naar Dolberg.

Reageren is niet mogelijk.