There are no ads, please add some


Bosz laat Bazoer vanwege mogelijk aanstaande vertrek buiten selectie

1002ajax-utrecht_bazoer1

Riechedly Bazoer is voor het duel tegen Standard Luik een opvallende afwezige in de Ajax-selectie. Het zou voor de middenvelder juist een ideale kans kunnen zijn om zich weer eens te laten zien. Zijn afwezigheid is volgens Peter Bosz geen disciplinaire maatregel. ‘Ik ga er na eerdere gesprekken met Riechedly vanuit dat de kans groot is dat hij na de winterstop geen deel meer uitmaakt van de selectie. Tegen Standard wil ik een aantal jonge jongens laten wennen aan wedstrijden op dit internationale niveau,’ aldus Bosz.

Gerelateerde posts

47 reacties

   1. De Ajacied

    Heel zonde,
    En bovenal heel DOM van Ajax, deze speler wordt een hele grote en die loopt nu voor 🍏 en ei de deur uit,
    Denk goed na Overmars
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     Die PSV achtige genen zitten er toch in bij hem
     Erg dom van hem
     Spijt komt na de zonde

     1. Litmanen

      Beet je onzinnige opmerking.
      Zijn omgeving hadden hem moeten wijzen op wat wijsheid is. Namelijk, werken en je kans afwachten. Hij is nog veel te jong om in het buitenland voor een basisplaats te gaan.

      Zijn omgeving ( familie, zaakwaarnemer) gaat straks genieten van de financiele voordelen van zijn vertrek naar het buitenland. Ik vraag me af wie zijn handje vasthoud als hij op de bank/tribune terecht komt en zo terecht komt in een vrije baan om de aarde ( uiteindelijk komen deze spelers via allerlei lugubere clubs aan hun einde).

      Dus, dom, oliedom.

     2. De seijs

      Ja heel dom litmanen. Denk dat er heel wat Nederlandse voetballers het zeker anders zouden doen.

     3. Amsterdamse Hagenees

      Blijf ff met een vraagtekentje zitten (serieus) Hoe bedoel je nu precies de Seijs??

   2. PvL020

    Begrijp er niks van, je wordt kampioen met 24 spelers en noet met 11. Slappe hap vind ik het van Bazoer

    1. nick-afca95

     Helemaal geen slappe hap. Die jongen wil spelen en moet spelen om beter te worden. Hij krijgt wekelijks niet de kans in het eerste en dan is zo’n keuze begrijpelijk. Bosz zou er goed aan doen met die jongen te praten en hem met Schöne te rouleren op 6. Ik weet dat Schöne het erg goed doet maar die word over 2 jaar steeds minder en bazoer alleen maar beter. Dat is gewoon investeren in de toekomst van Ajax en de toekomst van Bazoer

 1. KBouter

  Kan me dit ook wel voorstellen, als je steeds aangeeft weg te willen, dan is het over.

  Dan zal ik nog eerder Serero terug halen ipv Bazoer. Serero blijft een goede mentaliteit houden, ipv Bazoer dus ook al vind ik dit doodzonde….weg ermee!

 2. rickert

  Zo ga je binnen een jaar, van potentieel beste Nederlandse voetballer van deze generatie naar een flop. Ongelofelijk dit…

 3. Widi

  Duidelijk. Die gaat gewoon weg. Als dat dan toch moet, dan maar zoveel mogelijk voor hem vangen. Ben bang dat het met hem niet goed komt.

 4. Indojood

  Jammer maar als hij niet meer wil dan houdt het op. Hoop dat ze op een goede manier uit elkaar gaan.

 5. FrankiC

  Goeie zaak. Kon niet rekenen op een basisplaats en past niet in het tactische concept. Nu niet en volgend seizoen niet, ondanks zijn grote talenten.

  1. rickert

   Als Klaassen na dit jaar vertrekt, waar ik wel op reken, dan ga je hier nog veel spijt van krijgen. Deze jongen hadden ze misschien iets beter moeten begeleiden, tuurlijk is het allemaal achteraf kijken en weet je het nooit.
   Maar dat zo’n groot talent het niet kan maken, dat is wel vreemd te noemen.

    1. HURBIE

     Rickert misschien had hij met zijn voeten op de grond moeten blijven
     En niet met zijn hoofd in de wolken

   1. Litmanen

    Bazoer heeft niet drive en mentaliteit van Klaassen. Hij is in het veld zonder bal uitzonderlijk lui. Ik kan me zijn laatste wedstrijden nog heel goed herinneren. Man laten lopen en balverlies.

    1. FrankiC

     Spijker op zijn kop, Litmanen.

     Ook in zijn ‘goeie’ wedstrijden ergerde ik me dood aan zijn tactische tekortkoming/instelling. Dat één tempo gedraag tussen de linies en de opluchting als Serero hem kwam vervangen. Klaassen voert in de omschakeling een vliegensvliege scan uit en staat niet alleen zelf goed maar zorgt ook dat anderen goed staan als er bijvoorbeeld doorgejaagd moet worden. Ik hoorde vorig jaar in de winterstop al bedragen van 23 mlj. Toen riep iedereen hier nog: minstens 40, maar dat had Ajax direct moeten doen. DÁT is zonde. Niet dat hij nu vertrekt.

     1. rickert

      precies de reden, waarom sommige jongens meer begeleiding nodig hebben. Als je daar bovenop zit, had deze jongen iig een grotere kans gehad tot succes.

 6. Jimmy1971

  Als hij op zeker weg gaat begrijp ik Bosz wel !
  Wordt voor Bazoer heel lastig om je in het buitenland groot te spelen , hier gaat Bazoer later spijt van krijgen ..

 7. Charka53

  Dat is dan jammer maar als je het niet kan dealen om op de bank te zitten en niet het vermogen heb om je terug te vechten moet je je heil maar ergens anders zoeken.

 8. Geroldkohlen

  zonde en dom! dit geeft een enorm vervelende na smaak! als beide partijen er niet uit komen dan is het wel helaas zo! en zal je zien dat bazoer ergens anders uitgroeit tot een top speler, want dit is echt een groot talent die we te jong laten vertrekken erg jammer!

 9. Ajax belg

  uit Belgische krant: Luik trommelt 400 agenten op voor duel met Ajax. Ook 3 basis spelers niet bij . In pakken die Waalse rotsooi !! suces jongens

  1. Litmanen

   Een wedstrijd om niks. Hopelijk blijft iedereen heel en blijven de Ajaxsupporters weg van uitgelokt geweld. Want ze gaan daar zeker hun best voor doen.
   Momenteel zijn de supporters in Luik volkomen losgeslagen.
   Pas op daar asjeblieft en zorg dat Ajax niet de dupe wordt door Uefa straffen.

 10. Vakje129

  Het is jammer dat deze jongen niet het geduld kan opbrengen om op zijn plek de strijd aan te gaan met je team genoot , dus moet ik een conclusie trekken dat hij een zwakke schakel in je elftal is , succes in het buitenland ( ook daar hebben ze een Bank)

 11. Tholie

  Wellicht dat aan het eind van dit seizoen Gudelj, Klaasen en Schone weggaan dan komt er genoeg ruimte vrij voor Bazoer voor volgend jaar. Hij moet in dit geval een voorbeeld nemen aan Vilhena die een 1,5 seizoen geleden ook veel op de bank zat maar nu vaste basisspeler is geworden en zelfs het Nederlands Efltal heeft gehaald. Ik zou het echt heel jammer vinden als Bazoer nu al besluit te vertrekken, een vorm van korte termijn visie!!

 12. Dagrump

  Het zou ontzettend zonde zijn als ie weg zou gaan. Maar een begrijpelijlke keuze van bazoer

  1. KBouter

   Het gaat juist om …begrijpelijke keuze van Ajax om Bazoer maar een beetje links te laten liggen bedoel je.

 13. johnie stalker

  Jammer, zo komt hij in het rijtje Kishna, Babel, Oulida, Hosé en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan terecht. Mislukte talenten. En uiteindelijk allemaal misukt door het hebben van de instelling van natte spaghetti.

 14. -buitenkantje rechts-

  Kwaliteitsverlies.. jammer!
  Zie liever een Velrman, Viergever en Sinkgraven vertrekken.. Maar daar lopen de clubs niet warm voor. Baxoer is op het misdenveld een aanwinst boor bijna ieder team..

 15. Gert Ajax

  Toekomst gaat uitwijzen of hij het redt in het buitenland.
  Denk zelf van niet als je het nu niet kan opbrengen om op de bank te zitten hoe moet dat dan straks?

 16. jelinho

  Ik snap niet dat over deze zwaar overschatte speler gezegd wordt dat hij een grote wordt. heb genoeg voorbeelden die het niet hebben gered. ga ze nu niet noemen. Bazoer heeft niks bewezen behalve dat hij een groot talent is. noem 1 speler die de laatste tien jaar voor zijn twintigste bij Ajax weg is gegaan en het heeft gemaakt in het buitenland. Ik zeg weg ermee. we hebben genoeg creativiteid om hem te doen vergeten. twee jaaar met hem in de selectie en geen kampioen geworden. seg niet dat het zijn schuld is maar als hij zo een grote speler zou zijn. zou hij het tean dragen. Nog nooooit gebeurd met Bazoer. Ga maar weg Bazoer ergens anders de bank warm houden. Hij wordt 100% een flop als hij weg gaat. Ik geloof niet dat hij het in deze tijid gaat redden. daar is hij te langzaam voor en hij kan niet verdedigen. Hou maar op Bazoer geen mentaliteid niks.

 17. Deusie

  Gewoon blij zijn dat deze bijna lastpost zometeen de deur uit wandelt, als hij langer blijft zonder speeltijd zal het allemaal akelig en rot gaan worden waar meerdere personen in mee getrokken worden…ik wens hem veel geluk en wijsheid toe maar het allermeest een zaakwaarnemer die eens aan de voetballer denkt ipv zijn eigen zakken te vullen in een zo kort mogelijke tijd 😈

 18. VanDattem

  Jochie heeft twee keer een grote mooie transfer afgestaan, om bij Ajax te blijven. Speelt een paar maanden minder en krijgt begin seizoen het bericht dat er niet in hem geloofd wordt en vervolgens slechts 10 speelminuten. Geeft tussentijds nog aan er voor te willen gaan, maar krijgt vervolgens in een gesprak met Netto en Sar te horen dat hij weg mag.
  Ze zijn helemaal gek geworden. No peoples management. Zonde, dan snap ik wel dat je weg gaat en denkt laat ze dan maar het heen en weer krijgen.

Reageren is niet mogelijk.