There are no ads, please add some


‘Gudelj in belangstelling van Real Sociedad en Sevilla’

0816ajax-rostov_gudelj

Nemanja Gudelj zet zijn loopbaan mogelijk voort in Spanje nadat de speler bij Ajax in een onwerkbare situatie is beland. Volgens het Spaanse El Gol Digital zouden Real Sociedad en Sevilla belangstelling hebben voor de Serviër. Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat er gepraat kan worden maar dat men Gudelj niet voor een schijntje zal laten vertrekken. De zes miljoen die men toentertijd betaalde aan AZ wil Overmars zeker terugverdienen. Volgens El Gol Digital is Real Sociedad het meest concreet en zou men Gudelj in de winterstop willen overnemen.

Bron: El Gol Digital

Gerelateerde posts

63 reacties

    1. Mooi

     Het zijn wel mooie clubs met goed voetbal ,maar met zo instelling als deze speler gaat hij daar ook niet redden kan hij weer gaan klagen de jankert weger mee.

     1. HURBIE

      Ik zou hem echt het leven zuur maken door hem zijn contract uit te laten dienen,
      Of een heel hoog bedrag willen hebben voor dat ongeschoolde circuskind

     2. Litmanen

      Minimaal die zes miljoen en dan de bekende strik. Wel goed aantrekken die strik. Heel erg hard en goed aantrekken die strik.

    2. De Ajacied

     Ja wat een schuimpje is hij zeg,
     Minumaal 8 miljoen en anders prulletjes rapen op de Toekomst
     ❌❌❌

  1. Vakje129

   En mocht het gaan Sneeuwen🌨 en sneeuwschuiver kan hij ook de velden schoonhouden .

  2. DennisTheMenace

   Helemaal eens koote! Ookal gaat ie over een paar jaar gratis naar Achilles, gewoon aan zijn contract houden en niet meer opstellen. Kost je wel een paar miljoen maar je geeft wel een goed signaal af.

 1. VanDattem

  Zullen we ff lootjes trekken wie van ons hier een grote strik, doos en postzegel gaat kopen?

 2. dickst14

  Wegwezen met hem voor 6 miljoen en anders contract uit laten dienen als materiaalman of koffiejuffrouw.

 3. Reservewissel

  Als we maar niet die vaatdoek zijn zin geven door hem voor een fooi van de hand te doen.

  1. 11Younes11

   Daar ben ik dus ook bang voor, ook al zegt Overmars in dit artikel wat anders.. Maar als deze clubs maar 4 miljoen willen betalen ipv 6, dan mogen Gudelj en die Lemic die overige 2 miljoen betalen. En zo niet: DAN NIET!

 4. Geroldkohlen

  gudelj lekker voor 6 miljoen laten gaan, en haps halen voor de links back positie!!

   1. 11Younes11

    Ik denk ook niet dat Haps het gaat redden bij ons. We moeten alleen spelers uit de Eredivisie halen als ze er echt met kop en schouders bovenuit steken (zoals Ziyech bijvoorbeeld)

    1. Geroldkohlen

     vind wel dat haps wekelijks presteert, en is een back dat aanvalt en ook weet wat verdedigen is. want wie zouden we dan moeten halen voor die positie ??sinkgraven is geen back en komt tekort, dijks ondanks zijn goede westrijd tegen de Grieken komt hij ook te kort. en een back is een groot verschil dan een middenvelder, en dat kan je niet met elkaar vergelijken. dus moet je naar de kwaliteiten kijken wat een back moet hebben, en dan heeft naar mijn mening haps de beste cijfers. en ook al behoorlijk wat assists op zijn naam , denk dat dolberg er ook veel aan zou hebben.

     1. 11Younes11

      Ik zie liever een linksback uit Zuid-Amerika. Die zijn over het algemeen snel, technisch en trekken hun poot niet terug.
      Ik vind Haps een leuke speler hoor Gerold, maar niet voor 7 miljoen ofzo

     2. Geroldkohlen

      nee 7 miljoen is wel heel veel idd. maar dat er geïnvesteerd moet worden in een linksback lijkt me duidelijk. op die plek is de spoeling te dun.

     3. Litmanen

      Wat doet Sinkgraven verkeerd? Hij wordt elke week beter en is bovendien aanvallend gevaarlijk met zijn passes.
      Nee we gaan weer een B speler kopen. Derksen vond destijds Gudelj een wereldaankoop van Ajax. Nu is hij weer elke week helemaal geil van Haps. En van Tete.
      Derksen zit er echter zo vaak naast dat het niet zo verstandig is daar naar te luisteren.

     4. Geroldkohlen

      ach je bent weer wakker, en onder uit je veltman dekentje gekomen !sinkgraven is geen verdediger !elke verdedigende actie van sinkgraven is een domme overtreding, of resulteerde bijna tot een doelpunt !aanvallend weinig laten zien jij doet als of hij iedere week wereld passes geeft leiding! als sinkie 1 goede pas geeft lig jij al met je hand in je broek! enige wanneer hij goed speelt is, als hij doorschuift naar het middenveld om als een extra middenvelder te spelen. wanneer hij geen directe tegenstander heeft. het middenveld is zijn plek, maar daar hebben we betere lopen. en over tete daar is iedereen het over eens, dat hij vele malen beter is dan veltman! dat jij dat niet wilt zien bewijst over je zwakke verstand over voetbal. haps is op dit moment in Nederland de beste linksback! of ik liever heb iemand uit het buitenland zeker weten maar of ze te halen zijn is nog maar de vraag, en haps is beter dan sinkgraven! maar goed ik zeg weer te veel tegen je, punt is je lievelingetjes komen gewoon tekort!

 5. Iceman

  Gouw verkopen. Heeft niet kunnen brengen voor Ajax wat hij liet zien bij AZ dus strik er om heen en bye bye zwaai zwaai wel voor de hoofd prijs dus geen € cent minder.

 6. Widi

  Ik hoop dat het Ajax management het wat minder emotioneel zal aanpakken. Uit de reacties hier maak ik op dat er hier ook genoeg van het niveau (en dus niet nivea) van Gudelj zijn.

  1. Remco425

   Vind ik ook Widi. Je hebt er Ajax zijnde ook niks aan als hij blijft rondlopen. De prijs wel op 6M bepalen, maar als het 5M wordt, ook prima. Anders ben je dat toch ook weer aan salaris kwijt. Een vertrek is gewoon voor iedereen beter.

   1. Indojood

    Wel op non-actief zetten totdat ie verkocht is, dus ook niet mee laten trainen met Jong Ajax want dan loopt ie daar rond met zijn chagrijnige porem.

    1. Remco425

     Dat absoluut Indo. Zo iemand wil je nergens in je organisatie hebben. Ook niet als koffiejuffrouw.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Remco 👍 De reacties lezend zat ik exact hetzelfde te denken. Ik was al aan het scrollen om het te typen 😊. Opzouten met die man en eventueel verlies pakken. Daar ben je een onderneming voor. Winst en verlies horen erbij.

 7. -buitenkantje rechts-

  Wat heeft Gudelj zijn eigen glazen ingegooid zeg..
  Ook bij Sociedad zal hij bankzitter worden heeft de trainer al aangegeven. Raakt straks in de vergetelheid. Over een jaar heeft niemand het meer over Gudelj.

 8. Jimmy1971

  Lekker verkopen , deze clubs hebben genoeg om die 6 miljoen terug te vragen , scheelt bovendien erg veel salaris voor een speler die niet meer bij de selectie komt !!

 9. Slingertje.

  Sevilla fc is te hoog gegrepen voor hem maar Real Sociëdad kan hij aan spelen toekomen.

 10. Wandapanda

  Hulde aan de trainer dat hij zich niet in de hoek heeft laten zetten door de sterallures van Gudelj. Gauw wegwezen, voor een goede prijs, in een kerstdoos en een strik er omheen. Dit soort spelers kan de club niet gebruiken. Zijn er vooral voor zichzelf maar niet voor het team en de club. Kijk naar El Ghazi. Trekt het boetekleed aan en speelt zich weer terug in het eerste. Met afgelopen zondag een bepalende rol tegen FC Groningen. Chapeau. Zit genoeg talent bij de club. Peter Bosz en zijn staf zijn heel goed bezig met de brede selectie en de talrenten. Leuk om deze ontwikkelingen te zien.

  1. JCruijff

   Precies ik heb vanaf dag 1 ak vertrouwen gehad in Bosz. Velen hier niet. En waarom? Omdat Bosz bij Feijenoord heeft gespeeld. Ik beoordeel iemand op zijn kwaliteiten nu en niet waar hij vandaan komt of waar hij heeft gespeeld

   1. Amsterdamse Hagenees

    Volgens was en is de meerderheid hier toch voor Bosz. Wua spel een verademing tov de Boer. Kijk we hebben een vast forumlid, PSVpers oh nee Ajaxpers, die heeft nog wel wat twijfels.

 11. afcadeluxe

  ik had echt verwacht dat 1 american footbalteam hem kwam halen als kicker,maar ik kick hem zelf ook graag naar spanje,die rat

 12. AFCA my World

  Lekker opzouten,we hebben je niet nodig,en neem je vader en broertje weer lekker mee,die zijn allebei ver onder de maat !

Reageren is niet mogelijk.