There are no ads, please add some


Bosz: ‘Celta de Vigo moet niet zeuren; hadden maar beter hun best moeten doen’

0707peter_bosz

Peter Bosz laat in De Telegraaf weten zich niet druk te maken over een eventueel verwijt van Celta de Vigo dat Ajax niet aan zijn sportieve plicht zou voldoen door met een ander elftal te starten tegen Standard Luik. ‘Daar heb ik maling aan, daar heb ik niets mee te maken. Dan hadden ze maar beter hun best moeten doen in de wedstrijden hiervoor. Maar ik vind dat in de wedstrijden waarin we andere spelers hebben opgesteld daar niet slechter van werden.We hebben veel goede voetballers. We hebben dit seizoen eigenlijk constant een dubbel programma gedraaid, zeker voor de internationals. Dat ga je op een gegeven moment echt wel voelen en dan ben je blij als je even een mini-break hebt. Ik weet het nog niet precies, dat gaan we de komende dagen bekijken’, aldus Bosz.

Gerelateerde posts

37 reacties

  1. Widi

   Wat geef jij die Guidetti toch veel aandacht! Hij is toch niemand voor ons? Je doet precies wat hij wil.

   1. Charka53

    Dat is veel te veel eer voor gek en ons jonge Ajax doe het toch goed maar ik zeg het niet graag van mijn mogen ze verliezen en dan is het zeg maar dag met je handje Guidetti.

    1. De Ajacied

     Over wie hebben we het? Gaydettie ooooh die kakkerlak,
     Laat hem maar lekker zitten janken 😂😂😂😂
     ❌❌❌

   2. koote207

    Net of hij hier mee zit te lezen Widi…?? Vorige keer heb ik me kapot zitten ergeren aan die gozer, en als ik niet kan opschrijven wat ik wil zie ik het nut niet zo in van een forum..?!?

 1. Indojood

  Helemaal gelijk, Peter. We hebben een brede selectie waaruit we kunnen opstellen wie we willen. Alle grote clubs doen dat.

  1. 11Younes11

   Ja en zo werkt het nou eenmaal. Celta heeft het zelf laten liggen, nu ben je afhankelijk…

  2. 11Younes11

   Misschien een leuk idee om aan Standard te vragen of ze “I will survive” willen draaien mochten ze scoren tegen Ajax haha

 2. KBouter

  En gelijk heeft hij, maar af en toe kan het wel eens handig zijn als je vriendjes hebt.

 3. Teuntje

  In deze reactie, hoe waar hij ook is, klinkt m.i. toch het volstrekt eigenwijze karakter van deze trainer door.
  Als hij iets anders reageert komt het direct minder betweterig over….

  1. Moob

   Ik snap deze reactie niet. Het is gewoon waar wat hij zegt, hoef je helemaal niet betweterig of eigenwijs voor te zijn.

 4. Remco425

  Heeft Ajax ook zo vaak mee te maken gehad. Zo werkt het profvoetbal nou eenmaal. Als je daar niet tegen kan, moet je niet mee doen.

 5. Amsterdamse Hagenees

  Welk team speelde tegen Ajax toch niet met al haar basis spelers …… ff denken ……. ehhhh …… oh ja Celta was dat. Goh en dan misschien nu gaan zeuren??? Heel vreemd.

 6. Iamsterdam2015

  Het is voetbal. En je speelt met wie jij wilt. Zou ff lekker zjjb als Celta omdat ze zelf prutsers zijn, balen van de opstelling van ajax. Je hebt de basisspelers meer dan nodig zondag tegen twente

 7. Widi

  Ik lees alle reacties en vraag me toch af wie het artikel leest. Er staat niet dat Celta zeurt. Het gaat over EVENTUELE negatieve reacties van Celta. Geen enkele reden dus om iets tegen Celta te schrijven.

 8. f-side64

  die tering spanjolen moeten hun tyfus bek houden wat een verwijt zeg van een 4de rangs elftal.

  1. Widi

   Ik ga er maar van uit dat je het artikel en mijn laatste post niet had gelezen toen jij je ordinaire reactie typte.

    1. Widi

     Celta heeft nergens over gezeurd. En het is echt niet nodig om zo grof te schelden met allerlei ernstige ziektes. Je zet jezelf neer als dom en ordinair.

     1. Widi

      Het is zeker wel dom. Want je roept iets terwijl je het artikel niet of niet goed gelezen hebt. Of niet begrepen. Je maakt Celta af terwijl Celta niets heeft gezegd over het voornemen van PB. Dat is echt wel dom hoor. Heel dom.

 9. -buitenkantje rechts-

  Geef Bosz groot gelijk.. Ven zelfs bereid om gewoon de volledige prijs van een kaartje te betalen en niet 50% korting te eisen..😁😜

 10. a.p.

  maar….moeten onze basisspelers geen mannen worden? met andere woorden Europees spelen vind ik. Voor de KNVBbeker maar het B team

Reageren is niet mogelijk.