There are no ads, please add some


El Ghazi: ‘Ik wil belangrijk zijn voor Ajax’

1204ajax-groningen_elghazi

Anwar El Ghazi was blij dat hij tegen Groningen zijn rentree kon maken in het eerste elftal. ‘Ik heb de afgelopen maand veel spijt gehad. Ik heb uit emotie gehandeld. Ik ben pas 21, dat wordt wel eens vergeten. Dat is geen excuus natuurlijk in het profvoetbal. Maar voor mij was het een leerervaring. Dit gebeurt me absoluut niet meer’, aldus de aanvaller voor de camera van Fox Sports.

El Ghazi weas tevreden over zijn eigen spel. ‘Het ging goed vandaag. Ik heb de penalty veroorzaakt waardoor het 2-0 is geworden. Ja, het was een lichte overtreding, maar ik lag wel op snelheid. Dan raak je sneller uit balans. Ik kan nu weer vooruitkijken. Ik wil belangrijk zijn voor Ajax en ik denk dat ik daar nu een klein stapje in heb gezet.’

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. KBouter

  En nu het koppie erbij houden en niét weer de fout ingaan wanneer je geen basis hebt.

 2. EugAjax

  Hij lijkt het licht gezien te hebben, hoewel het me niet beviel dat hij de eerste strafschop wilde opeisen. Hoewel ik vind dat Schone pingel moet nemen vond ik het goed dat Ziyech dit niet toeliet. Dus heeft Ghazi wel geleerd van zijn maand straf? Tijd zal het leren. Hij viel iig goed in en zeer gretig dus dat is mooi. Nu doorgaan en door blijven vechten want je staat nog steeds derde in rangorde bij Bosz zoveel is nu wel duidelijk

  1. Teuntje

   Ik zag dit eerder als overijverig je willen bewijzen aan de trainer.
   Hij vroeg het en accepteerde de reactie van Ziyech.

   1. EugAjax

    Teuntje, dat is waar. Iets te overijverig. Wel goed dat hij reactie van Ziyech accepteerde dat geeft mij hoop dat het goede kant opgaat met hem. Want kwaliteit heeft hij zat!

  2. Litmanen

   wel eens Eug. Raar dat Ziyech ook de tweede nam, as je het dan toch over ego’s hebt.
   Scone hoort de baas te zijn en anders moet Bosz duidelijker zijn.
   Overigens de kenners die Groningers meer gunden moeten maar een bedenken hoe je een wedstrijd wint: doelpunten maken…..
   Dus Groningen. volgende keer raak schieten?

   1. EugAjax

    Precies Litmanen we zijn het eens. Ook over Groningen. Als je niet scoort kan je niet winnen

   2. Remco425

    Schone heeft vorige keer gemist, dus nu zal de afspraak zijn geweest dat Ziyech hem zou nemen.

 3. Gert Ajax

  Hij reageert in ieder geval goed en betuigt zijn spijt.
  Hoop dat hij in vorm gaat raken en een constant niveau kan houden.
  Ik heb nog wel vertrouwen dat het met hem goed kan komen👍

 4. Reservewissel

  Zoveel efficienter dan traore en zonder enige twijfel vele klassen beter dan cerny. Laat hem maar ff staan.

  1. Remco425

   Hoeveel efficienter eigenlijk? Ik zag El Ghazi eigenlijk hetzelfde doe als Traoré. Hij versierde de penalty, maar verder 0 efficientie.

  1. jood84

   hij moet wel alleen leren kijken voor die een voorzet geeft. Want blind een voorzet geven heb je niets aan. Maar ik zie het als een verbeter puntje.

 5. BobbyHaarms

  Was duidelijk beter dan Cerny vanmiddag. Zijn woorden zijn veelbelovend en ik geloof ook echt dat hij hiervan geleerd heeft en er sterker uitkomt. Laat de andere bankzitters eens een voorbeeld nemen aan de vechtlust die hij nu toont ipv zo te piepen (Bazoer)

  1. Widi

   Ik heb alleen studio sport gezien. Daar zag ik Younes best goed spelen. Of speelde hij niet goed?

   1. 11Younes11

    Younes speelt altijd goed 😛
    Nee dat is niet waar, maar we moeten niet te moeilijk doen over het feit dat hij geen goals/assists heeft. Voetbal is een teamsport, de nul houden doe je met het team en scoren doe je met het team.

 6. Iamsterdam2015

  ….en daar kan Gudelj een voorbeeld aannemen. Je maakt een fout, schudt je kop ff accepeert je straf en gaat eeer vechten voor je plek. Nee Gudelj gaat lopen piepen als een speenvarkentje……. klasse El Ghazi hou vol!!

 7. Jimmy1971

  Heb me heel vaak aan hem geergerd , maar viel nu aardig in !
  Hoop zo voor hem en ons Ajax dat zijn potentie er uit komt ..

Reageren is niet mogelijk.