There are no ads, please add some


Ajax o19 winterkampioen na gelijkspel in mini-Klassieker

De_Toekomst

Ajax o19 is zaterdagmiddag op sportpark de Toekomst winterkampioen geworden na een 2-2 gelijkspel in de mini-Klassieker tegen feyenoord, De Ajacieden kwamen op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Dani de Wit en Mees de Wit maar gaven die voorsprong in de tweede helft alsnog uit handen. Dat hiermee toch de titel winterkampioen was binnengehaald was een schrale troost voor de Ajacieden want het gelijkspel betekende het eerste puntverlies van dit seizoen voor de ploeg van Aron Winter. Na de winterstop gaat Ajax O19 verder in de kampioenscompetitie. De beste acht ploegen van de eerste seizoenshelft treffen elkaar na de herstart allemaal twee keer in de strijd om het kampioenschap.

Opstelling Ajax O19: De Lange, Bakboord, Doekhi, Kemper, Bakker (90. Ter Heide); D. De Wit, Matusiwa, Lang; Nunnely (77. Flemming), Sierhuis, M. De Wit (77. Kaars).

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. JohnDoe77

  De Lange op goal en Bakhuis linksachter? Te grappig! Verder de prestatie geleverd waarvan je droomt als Ajax!

   1. Widi

    Ze zijn echt niet beter dan de ploeg van vorig jaar. Of die van het jaar daarvoor. Althans dat vind ik dan.

  1. De seijs

   Dat is zeker zonde. ajax was veel sterker ze hadden er nog wel 3 kunnen maken tegen dat 3 rangs clubje.

     1. Widi

      Ze waren vooral de eerste helft sterker. Maar zo heel goed waren ze niet hoor. Ik was er bij.

     2. De seijs

      Klopt eerste helft was ajax veel beter dan de 2e helft. 2e helft was wat ik zag 010 meer op de helft van ajax. Maar ja je kan niet altijd veel beter zijn.

 2. Indojood

  Mijn opstelling zou zijn: Onana; Tete, Sanchez, De Ligt, Riedewald; Schöne, Ziyech, Donny of Appie; El Ghazi, Dolberg, Cerny.

Reageren is niet mogelijk.