There are no ads, please add some


Van de Beek blijft regelmatig slapen bij Sjaak Swart

1127heerenveen-ajax_ziyech_vdbeek

Donny van de Beek blijft regelmatig slapen bij Sjaak Swart en dat doet de speler niet voor niks. Van de Beek woont nog steeds in Nijkerkerveen en vooral na een wedstrijd maakt Van de Beek gebruik van de gastvrijheid van de familie Swart.

‘Soms. als ik de dag na een wedstrijd weer vroeg op de club moet zijn, blijf ik bij Sjaak Swart slapen, dat klopt. Als ik thuis zou slapen moet ik om half zeven alweer vertrekken en in Diemen kan ik wat langer blijven liggen en ben ik ook een stuk fitter op de training. Het is altijd heel erg gastvrij en van zijn vrouw Andrea krijg ik altijd een speciaal ontbijtje met vers sinaasappelsap. Toch geniet ik het meest van de gesprekken met Sjaak, hij ziet alles, heeft overal een mening over en vertelt schitterende verhalen uit zijn eigen carrière. Natuurlijk is hij ook kritisch over mij maar dat is alleen maar goed. Als ik goed presteer, is hij tevreden. Maar als ik minder speel, hoor ik dat ook. Het was vorige week heerlijk om als invaller de assist op Davy te geven en dat we uiteindelijk de wedstrijd wonnen. Mijn doel is nu om zo snel mogelijk basisspeler te worden’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

32 reacties

  1. marcussboss

   zo mooi dat Sjaak Swart zich nog altijd zo inzet voor zijn club! Sjaak ademt ajax en dit is 1 van de bewijzen daarvan. erg mooi dat hij meedenkt met de club en met de jongens!

   1. marcussboss

    hopelijk kan hij donny een beetje clubliefde meegeven, want dan hebben wij nog lang plezier van dat grote talent 😂😂

 1. BobbyHaarms

  Een betere leermeester/ras Ajacied om aan tafel mee te ontbijten is nauwelijks denkbaar. Al weet Sjaak al de helft van zijn Ajaxliefde over te brengen op Donny dan blijft ie tot zijn dood bij Ajax, net als Sjaak 😁

 2. KBouter

  Heerlijk toch…dit soort verhalen, ik zie Sjakie al zitten in zijn Ajax pyjamaatje, verhalen vertellen over vroeger.

 3. Charka53

  Dit is toch geweldig dat Donny overspoeld wordt met Ajax liefde want dat zal in huize Swart de boven toon voeren .

 4. BobbyHaarms

  Tevens mogen we echt enorm trots zijn op onze Sjaak. Een betere Mister Ajax is toch nauwelijks denkbaar? Heerlijk die passie!

 5. Mous

  prachtig, zo is dat. Hij kan veel van leren en hoop dat hij ook een goede voorbeeld voor de andere jongens

 6. De seijs

  Dit vind ik echt klasse van de familie Swart. En DONNY blijf nog zeker een jaar of 5 bij ajax. Dat zou Sjaak zeker waarderen van jou. (en wij supporters ook).

 7. Amsterdamse Hagenees

  Gelukkig is de mond van Sjaak thuis niet afgeplakt. Dat was de wens van een enkele hier na zijn telefoontje over de gele kaart. Het is een wereld vent, ik hoop dat hij nog vaak mag vertellen aan de jonge jongens.

 8. Johan065

  Als alles goed gaat lopen dan hebben we nog een aantal mooie jaren met deze jongens. Natuurlijk welhopen dat ze blijven.

 9. EugAjax

  Ja zo wil je het zien. Swart op en top Ajacied, met hart op de tong. Zal zijn club nooit afvallen en is dag en nacht bezig met zijn clubbie. Dit soort clubmensen die dan de talenten van deze wereld mee helpen begeleiden en mee helpen denken dat is fantastisch. Sjaak we mogen trots zijn op je. En Beek jij word alleen maar beter. Hopelijk idd luister je naar vooral zijn clubliefde kunnen we nog heel lang van je genieten.

 10. -buitenkantje rechts-

  Beetje dubieuze titel als je het verhaal niet kent..
  Zie huidige onthullingen in Engeland..

  1. Amsterdamse Hagenees

   Is een hele normale titel in mijn ogen. Als we eerst moeten gaan nadenken wat er mogelijk eventueel achter gezocht zou kunnen worden …….. kunnen we wel kappen met schrijven.

 11. vak411

  Jammer dat er geen topic is voor ons A1 zonder de stersplers bij rust 2-0 tegen feyenooit… super

  1. vak411

   Jammer A1 2-2.. toch knap met je 4 beste spelers die in de selectie van jong Ajax en het eerste zitten..

Reageren is niet mogelijk.