There are no ads, please add some


Maduro: ‘Wat Gudelj heeft gedaan is opgeven en dat past niet bij een profvoetballer’

0214groningen-ajax_schone_maduro

Hedwiges Maduro had zondagmiddag graag speelminuten willen maken tegen Ajax maar de oud-Ajacied maakt al tijden geen deel meer uit van het basiselftal van FC Groningen. Maduro heeft zich inmiddels neergelegd bij de situatie maar aan opgeven wil de speler niet denken, iets wat Nemanja Gudelj in de ogen van Maduro wel heeft gedaan bij Ajax.

‘Wat Gudelj heeft gedaan, is een vorm van opgeven en dat past niet bij een profvoetballer, of bij welke topsporter dan ook. Het is in topsport niet allemaal hosanna, je moet ook met tegenslagen kunnen omgaan. Gudelj heeft zijn medespelers in de steek gelaten, de ploeg in de steek gelaten, de club in de steek gelaten en ook zichzelf in de steek gelaten. Zelf zou ik nooit in zo’n situatie komen maar dat ligt ook aan mijn persoon zelf, ik geef niet snel op’.

‘Nog steeds geef ik op de trainingen honderd procent met respect naar het team toe. Uiteindelijk kunnen zij er niks aan doen dat ik niet speel en moeten er ook niks van merken. Als je slecht traint, gaat het niveau op de training ook omlaag. Dat verdient de groep niet, dat verdient de trainer niet en dat verdient de club ook niet’. Op de vraag of Maduro denkt aan een winters vertrek is de speler duidelijk. ‘Natuurlijk wil ik nog wekelijks voetballen en in de winterstop gaan we kijken of er een club komt. Afgelopen zomer was ik dichtbij een overstap naar Amerika en wellicht doet deze kans zich in de winterstop weer voor. Ik ben bijna 32, misschien dat ik nog twee, drie jaar kan voetballen’.

Bron: Dagblad van het Noorden

Gerelateerde posts

23 reacties

  1. De seijs

   Gudelj is dus geen winnaar. Had juist van hem verwacht dat hij wat mentaliteit en kracht mee zou nemen. Maar die is dus klaar bij ajax. En Maduro hoop dat jij nog zeker 3 jaar bij een mooie club aan de slag kan. Succes kerel.

   1. Litmanen

    Maduro is een echte prof die al lang binnen is. Verder doodzonde dat hij een van de vele Ajacieden is die veel te vroeg zijn uitgevlogen.
    Een levende waarschuwing voor de Bazoertjes van deze wereld.

    1. -buitenkantje rechts-

     Eens Litmanen.. Beter eerst je strepen verdienen bij Ajax en daarna cashen in het buitenland.. Kom je niet binnen als nobody..
     Klaassen doet het wat dat betreft goed.. met Ajax straks 5x kampioen geworden.. Nederlands elftal gespeeld.. Uitgeroepen tot beste speler van de eredivisie.. Komt bij een transfer deze zomer toch heel anders bij een club binnen.. niet als nr 19 vd spelerslijst.

  2. afcadeluxe

   word een dure grap,of hebben ze tribunes die alle overvliegende ballen tegenhouden??

   1. HURBIE

    Maduro heb ik altijd een stabiele speler voor AJAX gevonden net als Emanuelson maar meer ook niet verbaasd me dan ook niks dat ze in het buitenland mislukt zijn
    En Gudelj is een niksnut zijn Vader het het zaad beter op de kachel kunnen spuiten dan het met een sisser afgelopen

 1. KBouter

  Gudelj is verleden tijd, als er steeds maar weer dit soort berichten komen, blijft hij in de belangstelling. Snel vergeten dit soort gasten en links laten liggen.

  1. HURBIE

   Hoop ook nooit meer iets te horen of te zien van hem en dat hij nergens meer aan de bak komt

   1. Litmanen

    De Boilesen manier. Hij mag weg voor een vastgesteld bedrag of hij dient zijn contract uit en zijn carriere is kapot. Zijn zaakwaarnemer en zijn vader mogen samen beslissen.

 2. Charka53

  Deze jongen is uit het goede hout gesneden en verdiend nog wel een club en Gudelj kan beter in een brei clubje gaan zitten kan hij lekker ouwehoeren en zeuren over hoe slecht hij is behandeld , de sukkel.

 3. Indojood

  Ajax moet die pleurislijer op non-actief zetten, ook niet laten meetrainen. Hij is toch niet gemotiveerd.

  Over Maduro, ik dacht toen echt dat ie de wereldtop zou halen. Van Nistelrooy noemde hem ooit “onze Socrates”. Jammer dat het er niet is uitgekomen, wel een beschaafde en sympathieke gozer. Wens hem nog een paar mooie voetbaljaren toe.

 4. BobbyHaarms

  Maduro slaat de spijker op zijn kop. Had al respect voor Maduro, maar door zijn instelling bij Groningen is dat alleen maar meer geworden. Zo zou de instelling van elke speler moeten zijn, maar helaas zitten er allemaal verwende nesten tussen die persé willen spelen maar geen moer presteren.

 5. vak411

  Gudelj is zeker een winnaar. Heeft nadat zijn kruisbanden afgescheurd waren keihard geknokt om terug te komen een aantal jaar geleden. Ook in het veld ging hij voorop in de strijd. Ik verbaas me werkelijk over dit rare gedrag. Past niet bij hem. Hij ziet toch zelf ook dat hij momenteel gewoon niet goed genoeg is.. denk dat zaakwaarnemer hier een hele grote rol in heeft. Niemand is groter dan Ajax dus dan moet je in de winterstop lekker weg gaan. Jammer. Niet de beste maar wel een relaxte gozer.

  1. EugAjax

   Weer eens vak411, houding Gudelj strookt niet met wat ik hiervoor gezien heb van hem qua mentaliteit. Heel raar. Maar wel tijd om naar andere club te gaan dat dan weer wel. En Maduro, hij is wel mooie vent goede mentaliteit, helaas niet de echte topper die velen in hem zagen, zoals ik. Echter bij Valencia deed hij het van tijd tot tijd wel goed.

 6. Jimmy1971

  Ik denk ook dat Gudelj nog vaak badend in het zweet wakker wordt omdat hij teveel naar zijn zaakwaarnener geluisterd heeft !!
  ( of omdat hij op de training weer door Nouri en Donny te vaak gepoort is …)

 7. Dagrump

  Heeft iemand dat interview van hem gezien van een half jaar geleden. Dat is het tegenovergestelde van wat hij nu gedaan heeft. Daar zegt hij ik ben een vechter ik geef nooit op enz enz enz. Ik zeg heel snel verkopen !! ❗️

 8. afcadeluxe

  blijft 1rare beslissing van gudelj,dacht altijd dat die ex-joegos zoveel om hun familie gaven,blijkt dus van niet anders had hij zn broertje en pa nooit zo voor paal gezet

 9. Gert Ajax

  Is niet te begrijpen wat gudelj bezielt om zich zo te gedragen.
  Maduro wens ik een mooie club toe die kerel heeft mentaliteit

Reageren is niet mogelijk.