There are no ads, please add some


Minuut stilte voor slachtoffers vliegramp Chapecoense

0403ajax-pec_minuutstilte

Aankomend weekend zal er bij alle wedstrijden in de Eredivisie en in de Jupiler League een minuut stilte in acht worden genomen voor de slachtoffers van de vliegramp in Colombia. Hierbij was het Braziliaanse Chapecoense betrokken en kwam vrijwel de volledige selectie om het leven. Ook amateurclubs is gevraagd een minuut stil te zijn voor aanvang van de wedstrijd van het eerste elftal. 

Bron: KNVB

Gerelateerde posts

24 reacties

     1. De seijs

      Ik heb andere clubs nog niet gehoord die dit ook zo aanpakken als het ajax bestuur Hurbie.

     2. HURBIE

      He Seijs Er word zowat over de hele wereld één minuut stilte gehouden
      Snap dan ook niet waarom je Ajax op een voetstuk zet

     3. Remco425

      Misschien omdat je het nieuws van andere clubs niet zo volgt? En daarbij, de minuut stilte komt bij de KNVB vandaan, niet bij Ajax.

     4. Litmanen

      Ik vind dit logischer dan een rouwband voor een overleden scheidsrechter van achter in de tachtig. Dat vond ik echt overdone. Als we voor elke overleden scheidsrechter of voetballer ( op een respectabele leeftijd) een minuut stilte gaan houden en rouwbanden gaan dragen, dan is het einde zoek.

      Maar voor dit exeptionele geval vind ik het een mooi gebaar.

     5. Amsterdamse Hagenees

      Waarom blijf ik dit toch gewoon een klote commentaar geven. Omdat iemand in de 80 is en van betekenis is geweest in het voetbal is hetvtoedeledokie? Bij welke leeftijd leg jij de grens en bij welke club? Heeft Johan toch maar mooi mazzel dat hij voor Ajax heeft gespeeld en niet zo oud is geworden. Wat ben jij toch een loser.

 1. Iceman

  Diep Respect en ik vindt ook top dat Ajax een personlijke brief heeft gestuurd naar de voetbal club in Braziël en niet via sociale media een bericht heeft geplaatst top gedaan Van Der Sar namens Ajax.

 2. Charka53

  Netjes van voetballend Nederland , goed dat we even stil staan bij het leed van andere , het kan ons alle over komen en het laat maar zien dat voetballen niet het belangrijkste is op deze wereld.

 3. Dagrump

  Super mooi gebaar van alle clubs!! Eigenlijk niet meer dan normaal. Is het minste wat alle clubs kunnen doen !

 4. ajaxhoger

  Niet meer als normaal dat dit gebeurd , ook de burgerschachtoffers mogen wat aandacht hebben,we zijn niet allemaal voetballer .

 5. Dagrump

  Off topic. Traore is gebelsseerd. El ghazi zou het verdienen om te spelen. El Ghazi als je in de basis staat laat zien waarom dat jij in de basis hoort te staan. Hoeft nog niet eens met een goal het liefst wel natuurlijk. Maar 2 x een assist / voorzet vanaf de zijkant zou geweldig zijn !!

 6. -buitenkantje rechts-

  Moest toen ik het hoorde direct terugdenken aan de SLM ramp waarbij een groot deel van het kleurrijk elftal omkwam tijdens een crash.. Respect voor iedereen die za een minuut stilte in acht neemt.. en RIP voor alle overledenen.

 7. EugAjax

  Zeer terecht gebaar van de KNVB. logischerwijs doen wij supporters uit respect voor slachtoffers en nabestaanden graag mee aan deze minuut stilte. Sterkte ook aan onze supporters op forum en in stadion die ongetwijfeld terug zullen moeten denken aan Suriprofs!

Reageren is niet mogelijk.