There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen uitduel bij Heerenveen: 0-1

0529finalevrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen de vrouwen van Heerenveen met 0-1 gewonnen. Desiree van Lunteren schoot in de eerste helft de 0-1 tegen de touwen en dat bleek genoeg voor de winst in Friesland. Echter gemakkelijk ging het allemaal niet voor de ploeg van trainer Engelkes en Heerenveen kwam door de verdedigers van de Ajax Vrouwen bijna op gelijke hoogte maar de paal bracht hierbij redding en opluchting. Door de overwinning blijven de vrouwen eerste met een voorsprong van vijf punten op de FC Twente Vrouwen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman, Van Lunteren, Oudemast (83. Kaagman); Pieëte (70. De Ridder), Van den Bighelaar, Verhoeve

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

14 reacties

   1. De Ajacied

    Ja idd top ja
    Het zijn vaak magere overwinningen maar dat zijn ook 3 punten
    ❌❌❌

 1. Indojood

  Gefeliciteerd dames. Ik begin te dromen van een ongekende “quadruple”: Ajax, Jong Ajax, Ajax Vrouwen en Ajax O19 allen kampioen.

  1. EugAjax

   Indojood ik schreef net op vorig topic mooi zo een dubbelkampioenschap, wilde ik meteen rectificeren naar de triple, vrouwen erbij, maar O19 mag natuurlijk helemaal niet vergeten worden. Dus schitterend gezegd door jou.

 2. Vakje129

  Lekker hoor meiden , wat een Top👍❌❌❌elftal , goed de druk er ophouden voor die schaal en dan samen met Ajax 1 jong ajax een groot feest vieren

Reageren is niet mogelijk.