There are no ads, please add some


Ook video-assistent bij bekerduel Cambuur – Ajax

1201videoscheidsrechter_vink

Na de wereldprimeur bij het bekerduel Ajax – Willem zal ook bij het komende bekerduel Cambuur – Ajax, op donderdag 15 december, een video-scheidsrechter actief zijn, zo meldt de KNVB. In de achtste finales wordt de videoscheidsrechter bij drie duels ingezet. Naast het duel van Ajax betreft het de bekerduels FC Volendam – VVSB en PEC Zwolle – FC Utrecht. De aanstellingen voor de videoscheidsrechters zullen later bekend worden.

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. FrankiC

  Met de hedendaagse belangen en om de gerechtigheid te dienen wordt het de hoogste tijd dat dit in het betaalde voetbal wordt ingevoerd. Voorkomt vele scheidsrechterlijke dwalingen en dus veel onrecht.

 2. Iceman

  Alleen maar beter dit lijkt mij als er dan een doelpunt valt en men weet het niet zeker dan even raadplegen dus alleen maar eerlijk toch?

 3. paulvos

  Nou dus dan kan je niks meer uitvreten op het veld, helaas.πŸ€“πŸ€“πŸ€“πŸ€“

 4. Dagrump

  Prima !! mag van mij bij elke wedstrijd worden ingevoerd ! Maar dan wel bij alle clubs !!

 5. EugAjax

  Voetbal word steeds moderner, maar niet altijd een verbetering. Ik hou namelijk veel van traditie, maar deze verandering juich ik enorm toe. Hier word spel eerlijker door.

  1. SPHAFCA

   Top club praat, omdat die (bijna) altijd het voordeel krijgen. Leuk tegen Excelsior, minder tegen Barcelona..

 6. Amsterdamse Hagenees

  Als ik hem er zo bij zie zitten hoop ik toch dat zijn bijdrage van voldoende waarde zal zijn. Buiten dat is de video-Assistent in deze tijd van bizarre geldbedragen noodzakelijk. Nu kan een foutje of iets niet waarnemen miljoenen kosten. Eigenlijk absurd dat die verantwoording bij een man met een fluitje ligt.

Reageren is niet mogelijk.