There are no ads, please add some


De Ligt zet krabbel onder verbeterd contract tot medio 2019

0810deligt

Matthijs de Ligt presteert prima bij Ajax en heeft inmiddels zijn debuut mogen maken in het eerste elftal. Ajax heeft de verdediger hierop beloond met een verbeterd contract. De nieuwe verbintenis loopt nu tot medio 2019. ‘Het is tot nu een heel mooi jaar geweest. Het gaat erg snel. Het is nu hosanna, maar je moet uitkijken dat je niet naar beneden keldert. We zijn er hard mee bezig om dat te voorkomen maar natuurlijk ben ik geweldig trots dat ik na een jaar mijn contract alweer mag verlengen’, aldus De Ligt.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

49 reacties

   1. Litmanen

    Jammer, maar 2,5 jaar er bij. Dan is hij 21? Hopelijk kunnen ze tussentijds nog een keer verlengen.

    1. jood84

     gewoon proberen wanneer die 18 is geworden om te verlengen. volgends mij mag je als 17jarige niet een 5 jarig contract tekenen. Maar dat kan ik fout begrepen hebben 😄

     1. jood84

      vergissing is menselijk 😆 ik weet ook niet helemaal hoe het zit. volgens mij op je 16e mag je maximaal 1 of 1,5 jaar tekenen en op je 17e mag je 3 tot 3,5 jaar tekenen. vanaf 18jaar maar je tekenen wat je wilt

  1. BobbyHaarms

   Vind ik ook. Liever dat een speler minimaal voor 3 jaar vastligt, tenzij je over een Ziyech of Dolberg praat. Dan vind ik 5 jaar toch meer gepast 🙂

 1. dickst14

  Waarom reageren sommige leden zoals Jood84 en de Seys altijd zonder een reactie op ….?????

  1. Remco425

   Zodat hun reacties redelijk bovenaan staan en daar de meeste duimpjes worden gegeven. Te triest voor woorden.

     1. jood84

      Hoezo ben ik fan van duimpjes? zover ik weet heb ik afgelopen week weinig gezegd op het forum en wat voor duimpjes ik krijg bepaal ik niet volgens mij. Maar als iemand dus een duimpje krijgt dan is die duimpjes fan? dan geef ik je nu ook een duimpje, dan ben jij nu ook een duimpjes fan

     2. Remco425

      Het gaat er niet om of iemand een duimpje geeft maar om het zoeken of vragen naar duimpjes. Een reactie op een bericht geven die bovenaan staat zonder daadwerkelijk een reactie op dat bericht te geven, zodat jouw reactie ergens bovenaan en in het zicht staat, is zoeken naar duimpjes.

  2. De seijs

   ? Kom jij uit een ei? Anders maar eens heel goed kijken naar al mijn berichten! Dan komt er (als jij een echte kerel bent))een excuus van jou hier. Op Jood84 en mij.

    1. De seijs

     Kijk naar je reactie! Of ben jij nog een kind van 5, dat zijn snoepje is afgepakt! Waar gaat het over!!

    2. -buitenkantje rechts-

     Volwassen kerels (tenminste ga ik van uit) die het hebben over duimpjes.. Triest idd

   1. jood84

    De seijs, laat dickie lekker lullen. hij is de enige die duimpjes wil, anders begin je er niet over. 😎

  3. jood84

   volgens mij heb ik hem gefeliciteerd met zijn contract en meer niet. wat voor mening moet ik erover geven? dat ik het leuk vind? of dat ik het niet leuk vind dat hij heeft bijgetekend? een felicitatie leek me genoeg. En dat er mensen zijn die daar een duimpje voor geven, dat lijkt me niet echt mijn probleem. Maar dickst14 dit is al de 2e of 3e keer dat je hierover begint. ik krijg juist het idee dat jij de enige bent die duimpjes nodig heeft, anders zou je er niet zoveel op Letten lijkt me.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Heel eerlijk gezegd staan er bij DS af en toe flink wat duimpjes die niet in verhouding staan tot het commentaar maar goed, dat viel mij op.

   2. Remco425

    Ja, je feliciteert dickst14 met zijn contract en je bent blij dat dickst14 er langer bij blijft, want je reageert op zijn bericht.

    1. jood84

     👏👏 denk wat je wilt remco. het maakt mij niet uit 😂 ik blijf gewoon hetzelfde reageren op het forum of dat nou onder of boven is. Maar blijkbaar maak je je er wel heel druk om😂😂 zal ik je dan maar Je duimpje geven. ik hoop dat je er heel gelukkig van word

     1. Remco425

      Duimpjes interesseren me helemaal niets, ik vind het alleen vreemd dat er reacties worden geplaatst op reacties zonder dat het ook maar iets met die reactie te maken heeft. En nu heb jij het gedaan, misschien maar 1x per ongeluk, dat weet ik niet, dat hou ik niet bij, maar er zijn er velen die dat doen. Ik weet wel dat seijsje dat altíjd doet, bij hem valt dat echt op. Maar ja, die komt denk ik klaar van duimpjes.

 2. Charka53

  Dat heb je goed gedaan jongen zo snijdt het mes aan twee kanten wij kunnen nog een tijd van je genieten en daarna ga je veel geld verdienen in een grote competitie. Oh ja en Marc houdt er ook nog wat aan over.

 3. BobbyHaarms

  Maar natuurlijk een geweldige beloning voor die jongen! Hoop dat ie zich binnen nu en 2 jaar definitief in het eerste voetbalt. Goede verdedigers kan je niet genoeg hebben, en al helemaal bij een zeer aanvallend ingesteld Ajax.

 4. -buitenkantje rechts-

  Als hij zich zi blijft ontwikkelen echt een topper!!
  Genieten zolang hij nig bij ons speelt..

 5. Amsterdamse Hagenees

  Had het contract toch graag jaartje langer gezien. Klasse druipt van die jongen af.

 6. EugAjax

  Goede ontwikkeling van De Ligt beloond met mooi contract. Ga zo door en we gaan nog veel van je genieten. Mooi product van opleiding.

 7. Indojood

  Dat gelul over duimpjes houdt maar niet op. Beter zet de redactie deze functionaliteit uit. Dat “random” reageren vind ik ook vreemd. Ik besef wel dat het kan komen doordat de app af en toe kuren heeft maar als ik op iemand reageer, dan is dat n.a.v. de inhoud of stijl van zijn/haar reactie.

  Oh ja, gefeliciteerd Matthijs, en als je 18 wordt gelijk verlengen, hè.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Het scheelt heel veel reacties als: ja, vind ik ook. Of: groot gelijk. Maar Indojood ik vind ook dat die duimpjes mogen verdwijnen je hebt er groot gelijk in 😆

   1. Indojood

    Met “random” reageren bedoel ik ook wat dickst14 zegt. Als ik reageer op het artikel en niet op een forumlid dan zet ik mijn reactie rechtstreeks in de thread en niet onder iemand anders.

     1. jood84

      ik zie wel vaker mensen met een heel leeg blok reageren. met meerdere duimpjes. Maar het is maar wat de gek ervoor wilt geven hè. Maar ik snap het hele issue niet met die duimpjes. misschien is het een idee om ze gewoon helemaal weg te doen. anders krijg je steeds meer van die jankerds over een duimpje.

Reageren is niet mogelijk.