There are no ads, please add some


Younes helpt meeste kansen om zeep van alle Eredivisie-spelers

1021younes-vigo

Amin Younes is van alle Eredivisie-spelers de speler met de meeste schotkansen die onsuccesvol waren. De 23-jarige linksbuiten van Ajax kwam dit seizoen tot op heden nog niet tot scoren in de Eredivisie. Ook afgelopen zondag tegen sc Heerenveen presteerde Younes het om een aantal 100% kansen om zeep te helpen. Younes zelf onderkent het probleem en weet dat hij moet werken aan zijn trefzekerheid.

Younes heeft tot dusverre 29 keer een poging gewaagd om het net te vinden, zo telde FoxSports. Elf schoten daarvan waren op goal, twaalf schoten gingen naast of over en zes schoten werden geblokt voordat deze de doellijn bereikt hadden. In Europees verband is Younes wel succesvol. In twee duels met Celta de Vigo zag hij zijn schoten tweemaal het doel in vliegen. Vorig seizoen wist de linksbuiten in 27 wedstrijden acht keer het net te vinden. Hij scoorde toen wel in zijn tweede wedstrijd voor de club uit Amsterdam.

Gerelateerde posts

73 reacties

 1. Reservewissel

  En toch vind ik het een heerlijke speler. Tuurlijk zit er rek in, maar als hij begint te dribbelen zorgt hij wel voor creativiteit en onvoorspelbaarheid.

  1. koote207

   Ja was me al opgevallen, samen met treurore bakken ze er weinig van, nu heeft Cherny ook niet zn beste fase dat is zijn geluk!

  2. Litmanen

   Veltman zijn schuld. Echt, als Tete terug is gaat Younes weer scoren en is Traore in topvorm.
   Dat Bosz dat niet snapt he?

  3. -buitenkantje rechts-

   Ik vind het anders vrij voorspelbaar.. dreigen naar buiten en dan altijd naar binnen.. Ajax onwaardig

   1. EugAjax

    BR je bedoelt beetje a la Robben? Nou dat zou mooi zijn, dus alleen veel gaan scoren en we gaan juichen voor deze jongeman

    1. -buitenkantje rechts-

     We gaan Robben toch niet met Younes vergelijken.. Vergelijk een Ferrari ook niet met een VW Polo.

     1. HURBIE

      Hebben ze deze jongen wel eens verteld dat een doelpunt geldig is als hij tussen die 2 palen en onder de lat komt

     2. Litmanen

      Hij heeft meer goals gemaakt voor ons dan Traore ooit gaat maken.
      Zelfs al maakt hij er geen een meer…..

     3. EugAjax

      BR zijn acties zijn met Robben te vergelijken, ieder zijn nivo natuurlijk. Plus Robben scoort vaak. Dat is alles wat ik probeer te zeggen. Als hij meer gaat scoren hebben we voor ons nivo onze eigen Robben. Robben is wereldtop en ik ben het eens dat zal Younes niet gaan halen. Maar dat doet geen enkele vleugelspeler bij Ajax op dit moment. Ik kan oprecht genieten van Younes zijn acties en solos nu alleen nog effectiever worden. Er gebeurt altijd wat als hij aan de bal is.

     4. -buitenkantje rechts-

      Nou, ik niet Eug.. ik geniet zelden van Younes.. Continu balverlies.. vastlopen.. verkeerde pass.. geen voorzetten.. geen assists.. geen goals.. niet meeverdedigen..
      En maar hopen op die ene actie.. due misschien wel goed gaat.. Nee.. hij is mijn wekelijkse ergernis op dit moment. Zal zeker 3 klassen beter moeten worden. Betwijfel of dat er in zit.

 2. dickst14

  Toch blijft hij al 14 wedstrijden onomstreden, terwijl Cassiera, Cerny en Al Ghazi hier ook nog rondlopen. Nouri zou zelfs ook nog hangend linksbuiten kunnen spelen met een Sinkgraven die er constant overheen gaat.

  1. Litmanen

   Dus Sinkgraven mag er wel langs aan de buitenkant maar Veltman niet aan de andere kant? Leg dat nu eens uit, tactisch brein.

   1. dickst14

    Dat valt jou nou eenmaal niet uit te leggen. Maar goed ik ga het proberen. Het ging er in dit geval om om een oplossing te zoeken voor een buitenspeler die niet functioneerd. ok

 3. KBouter

  Younes heeft het vorig seizoen natuurlijk goed gedaan, maar ik vrees dat hij wel wat te licht is. Ajax moet ook op die positie doorselecteren want Cassierra daar is ook nog geen optie.

 4. Charka53

  Fit is pas nieuws , ik zit me elke wedstrijd rot te ergeren , zet die pingelaar maar eens op de bank naast Traore dan kunnen de echte voetballers eens aan het werk.

  1. 11Younes11

   Hij is ook half Libanees… Maar zonder gekkigheid, hij heeft te weinig goals en assists, maar zorgt wel voor gevaar. Bovendien dribbelt ie zich altijd vrij als Ajax onder druk staat, dat is wel lekker hoor.. kom je weer aan voetballen toe.

 5. -buitenkantje rechts-

  Ik heb al een opgesomd wat ik aan Younes vond mankeren.. Er komt werkelijk nauwelijks wen goede voortzetting als hij aan de bal is.. wat moet je als bankzitter daar van denken?? Denk niet dat El Ghazi de enige is die Ijn vraagtekens zet bij het sekectiebeleid van Bosz. Ze zullen het misschien subtieler uiten.. en ja, een winnende coach heeft altijd gelijk.. ook al heeft hij dat niet.

 6. Widi

  Hebben ze Gudelj niet meegeteld dan? Of waren zijn schoten te ver van het doel om in aanmerking te komen?

 7. Gero77

  Younes gewoon lekker daar laten staan…… heerlijk on te zien dat de verdedigers geen antwoord hebben op het gedraai en gekap maar goed ik zal het wel mis hebben maar als je niet probeert te scoren zal het ook nooit gebeuren……

 8. Jimmy1971

  Precies , als de eerste erin gaat gaan ze daarna een stuk makkelijker , hij forceerd dingen en er gebeurt wat op het veld !
  Komt goed hoor Younes ..

 9. EugAjax

  Belangrijkste is dat hij de kansen dus wel krjjgt. Als hij eindelijk de rust vind in zijn doelpogingen (moet toch aan te leren zijn) dan gaan we nog heel mooie dingen beleven met Younes, laten staan dus voorlopig

  1. Amsterdamse Hagenees

   Met dat cum laude dingetje heb je waarschijnlijk foutloos Engels geschreven want het valt me op dat je Nederlands niet zo best is en dan bedoel ik niet eventuele vertikkingen maar puur taalkundig. Valt me gewoon met enige regelmaat op.

   1. EugAjax

    Waldorf en Statler chalalala Waldorf en Statler chalalalalaπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘‹πŸΏπŸ‘‹πŸΏπŸ‘‹πŸΏπŸ‘‹πŸΏπŸ‘‹πŸΏπŸ‘‹πŸΏ

  1. EugAjax

   Je geeft jezelf teveel eer mijn vriend…..maar goed ik vind je een topper. Een heel grote jongen! Ik het diepste respect voor je. Ik ben nog nooit zo een aardige gast tegen gekomen, volledig zichzelf heel ontspannen in omgang en beetje allemans vriend. Ik zou wensen dat er meer mensen in het leven waren zoals jij. Dat zou de wereld enorm verbeteren, nooit meer conflicten, nooit meer ruzies, nooit meer racisme uitingen. The perfect world zeg maar met alleen maar eerlijke mensen.
   PS voor je het niet begrijpt (wat ik me niet kan voorstellen van iemand met zo een hoog IQ nivo), bovenstaande is lichtelijk cynisch, maar nog wel waar genoeg om aandacht aan je te besteden. Jammer dat er alleen iets is bij je (wsl uit je verleden) waarom die geweldige kwaliteiten nooit echt naar boven komen.
   Ik zal de rest van forum maar niet verder meer vermoeien met onze gesprekken.
   Dus nog 1 keer applaus voor the greatest AH, en nee dan bedoel ik niet Albert HeijnπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

   1. Amsterdamse Hagenees

    Jij kan niet stoppen en je bent echt zo makkelijk gek te krijgen. Om met Moosie te spreken ….chromosoompje te weinig, net als bij Litmanen en DL. Cum laude πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

   2. Widi

    Eug, jouw Nederlands laat inderdaad te wensen over hoor. Niet iedereen heeft evenveel taalgevoel. Niet iedereen heeft even lang op school gezeten. Maar er zit een grote discrepantie tussen jouw taalgebruik en de hele grote broek die je aantrekt.

 10. EugAjax

  Hey Widi, moet je je vriendje AH zeg maar tweelingbroer weer helpen of heb je onder je andere account ingelogd. Valt me steeds meer op dat jij terug op forum komt als AH word aangepakt door forumleden hahaha. Goed om te zien dat balkonnetje zich verdedigen en 1 front vormen. Jonk kan nog wat van jullie leren.

 11. Widi

  Nee Eug. Ik spreek jou aan. Ik wijs je erop dat je Nederlands niet in overeenstemming is met de poging die je diet om hier als een intellectueel over te komen. AH kan prima voor zichzelf opkomen, zoals jij regelmatig merkt.

 12. EugAjax

  Dat “intellectueel overkomen” zoals jij dat omschrijft is niets meer en niets minder dan me op alle vlakken interesseren en verdiepen in mijn grote liefde de club Ajax. En ja dat probeer ik objectief te doen en nee dat lukt niet altijd omdat een mening xich ontwikkelt. Ik volg de club kritisch maar dan ook iedereen en alles. Dit forum is alleen voor mij een leuke bezigheid omdat ik dan over mijn favoriete onderwerp, AFC AJAX, kan praten. En ja dat zal sommige niet bevallen omdat ik een sterke eigen mening heb. En die verdedig ik ook. Lijkt me normaal op een forum. AH en jij kunnen dat niet en ja tegen jullie ben ik dan nog net iets pedanter hahahaha. Alleen maar om jullie flink te irriteren en dat lukt

 13. Widi

  Of je begrijpt me niet. Of je doet alsof. Ik vind je namelijk niet pedant. Ik stel vast dat je probeert pedant te zijn. Je irriteert me ook niet. Ik spreek dan wel voor mezelf. Mij lijkt het beter als jij gewoon wat dichter blijft bij wie je echt bent. Ook dan kun je alles volgen en er van alles over posten. Daar is een forum voor. Ik reageer niet op jou omdat ik het niet met je eens ben. Want ik ben het vaak met veel mensen niet eens hier. En vaak ook weer wel. Ik reageer op jou om je op bepaalde dingen te wijzen. En je pikt het nog niet echt op. Maar dat is ook niet verplicht natuurlijk.

  1. EugAjax

   Widi het probleem waarom ik van jou en AH niks wil oppakken is het volgende. Ik heb sterk het gevoel dat jullie beide naar de naam van de schrijver kijken en dan als je degene en zijn/haar schrijfwijze niet mag dan reageren jullie altijd op de persoon. Nooit op de inhoud!! Pedant betekent dat je je superieur aan iemand voelt en jezelf meer boekenwijsheid toedenkt dan een ander. In dit geval ben ik inderdaad pedant naar jou en AH toe omdat ik idd superieur ben aan jullie op Ajax gebied. Van andere forumleden leer ik veel, ook andere inzichten dan heb ik bij jullie totaal niet. Sorry. Hopelijk is het duidelijk wat ik nu zeg, daar gaat het om. Niet of ik jullie begrijp. Dat doe ik al lang. Overigens toch ben ik blijkbaar belangrijk voor jullie. Want ik krijg van AH en daarna van jou altijd de meeste aandacht. En hoe is het ook alweer. “You hurt the one you love the most”…………….aaaaaaah zijn jullie dan toch hele lieve mannen? Hahahaha. Je zou het bijna denken. Maar echt zoveel aandacht ik word er een beetje verlegen van hahahaha

 14. Widi

  Eug. Je bent niet pedant. Je bent een wannabee pedant. Ik beschouw jou niet als superieur aan mij. Ook voor wat betreft Ajax. You wish! Jouw epistels hier trekken soms de aandacht. Meestal niet vanwege de inhoud. Voor de laatste keer (want ik raak het zat): een getraind lezer ziet dat jij niet jezelf bent en dat je buiten je macht treedt. Niet handig. Maar het mag wel. En wat jij er ook van maakt…… dat is wat ik vandaag tegen je zeg. En als jij helemaal jezelf bent en ook vol zelfvertrouwen, dan hoef je je niets aan te trekken van wat anderen tegen je zeggen.

 15. EugAjax

  Widi, kan je me de volgende vragen beantwoorden
  a) ben ik man of vrouw
  b) welke leeftijd heb ik
  c) ben ik autochtoon of allochtoon
  d) ben ik homo, hetero, lesbisch
  e) wat is mijn sterrenbeeld
  f) welke opleidingen heb ik gevolgd
  g) wat zijn mijn karaktereigenschappen in echt en welke op deze forum volgens jou.
  h) wat voor werk doe ik en of heb ik geen werk
  j) ben ik getrouwd
  en als laatste waar ben ik geboren als het niet Amsterdam is en waar woon ik nu.

  Als je al deze vragen goed hebt, of zeg maar 75%, dan kan je je conclusies trekken. En anders ja dan vermoed ik dat je me niet goed genoeg kent of ik hier mezelf ben of niet.
  Succes man

  1. Amsterdamse Hagenees

   Goh, ik en nu inmiddels AH (maar dat is logisch) ik ben imojc, ik ben Widi, volgens mij was ik volgens Eneug ook Indojood maar mogelijk dat die is komen te vervallen. Ik ben toch wel erg nieuwsgierig of ik nog meer persoonlijkheden heb. Straks zeggen ze nog dat ik ook Moosie ben en BH en BR. Maar goed mensen die wat “missen” lachen heel vaak om hun eigen opmerkingen. Een gezond mens doet dat af en toe en niet in 90% van de commentaren. Nu de uitslag van de makkelijke quiz: a) t/m j) πŸ–•

    1. Amsterdamse Hagenees

     Wij weten dat wel en veruit de meeste mensen op het forum ook. Ik denk op twee na. Ik krijg hier ook al constant een dubbele naam. Van mij mag AjaxBarcelona alias imojc weer terugkomen. Ik las zijn stukjes graag en niet alleen omdat we vrijwel op dezelfde zitten.

     1. Amsterdamse Hagenees

      En wederom dat lachje. Eigenlijk best wel zielig. Misschien heeft hij dezelfde mantelzorger als Litmanen. Kan die de tip van Indojood misschien wel twee keer uitvoeren.

     2. EugAjax

      Knap een doodverwensing………super AH, ik ben tot orde geroepen door Kbouter op ander topic en ik ben het met hem eens ik word door jou en Widi te kinderachtig voor woorden. Ga jij lekker door met doodverwensingen en beledigingen misschien dat eigenaar van deze forum een keer kan ingrijpen………..succes man word gelukkig

     3. Amsterdamse Hagenees

      Goh, als ik het zeg is het fout en als het een ander betreft heb je geen opmerking. Kijk, dat wilde ik even testen. Ik dacht dat jij het juist raar vond als er puur op namen werd gereageerd? Het is een simpele bingo. Dus nu niet het verbaasde jongetje gaan uithangen he.

     4. EugAjax

      Imdojood zei het tegen Litmanen en niet tegen mij, dus daar bemoei ik met niet mee. Jij richt je doodverwensing direct aan mij. Ja dan reageer ik. Maar jij vind dat wsl straattaal of zo. Maar je gaat hier een grens over van fatsoen. En ik wil niks meer met je te maken hebben.
      Indojood en Litmanen redden het wel zonder mij,

     5. Widi

      Eug, kinderachtig word je niet door anderen. Daar kies je zelf voor. Of je bent zo. Ik heb tegen jou niet gescholden en ook geen flauwe kinderachtige grapjes uitgehaald. Gewoon in duidelijke (wellicht harde) bewoordingen gezegd wat ik van je vind. Dus ga niet zeggen dat je door mij kinderachtig bent.

     6. EugAjax

      Klopt Widi het is mijn keuze geweest om me aan jullie kinderachtige gedrag aan te passen. Jij hebt niet gescholden en ook geen grapjes uitgehaald. Maar kinderachtig kan ook door bijv 1 letter verkeerde keuze of weglaten uit zin of schrijffout daar karakter conclusies uittrekken ook beetje kinderachtig. Maar in 1 ding heb je gelijk jouw kinderachtigheid red het niet bij AH. maar goed was laatste wat ik hierover zeg want Kbouter heb ik beloofd niet meer te doen, en wilde nog even aan je uitleggen. Fijne avond

     7. Indojood

      Litmanen’s mantelzorger zou misschien kunnen breken en drastiche maatregelen kunnen nemen omdat hij/zij genoeg heeft van dat gejank en geklaag.

Reageren is niet mogelijk.