There are no ads, please add some


Ajax stuurt brief naar Chapecoense

0403ajax-pec_vdsar_overmars

Edwin van der Sar heeft namens Ajax een brief gestuurd naar de zwaar getroffen voetbalclub Chapecoense. Het Braziliaanse team was dinsdag betrokken bij een vliegramp en verloor hierbij een groot deel van de selectie. Slechts drie spelers wisten de crash te overleven. Van der Sar heeft gekozen voor een brief en niet om steun te betuigen via sociale media. Veel andere clubs hebben ervoor gekozen via sociale media hun steun te betuigen. ‘Dat leek ons niet helemaal gepast. Gezien de vreselijke situatie vonden wij een brief persoonlijker’. In het neergestorte vliegtuig in Colombia zaten 22 spelers van de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

32 reacties

  1. marcussboss

   Echt heel netjes ja! verschrikkelijke gebeurtenis en erg mooi dat ajax meeleeft met de club!

   1. De Ajacied

    Idd Respect
    RIP voetballers en heel veel sterkte voor de overlevende en nabestaande ⚽️⚽️⚽️
    ❌❌❌

  1. HURBIE

   Hoop het Indo dat hij meeleest
   Van ons krijgt hij Gratis adviezen en hoeft hij geen man naast hem aantestellen

 1. ritchy

  dit brengt bij sommige mensen herinnering op aan de slm ramp van het kleurrijk elftal mijn gedachten gaan naar alle families en nabestaanden

 2. Charka53

  Deze tragische gebeurtenis treft iedereen en niet alleen omdát het voetballers zijn , als er zo iets vreselijks gebeurd komt het in alle kringen van de bevolking hard aan en dan is het netjes dat je als organisatie je deelneming betuigd.

 3. Geroldkohlen

  goede zet van Edwin! ben echt in shock en leef intens mee want ik weet hoe verschrikkelijk dit is ,want dit is mij zelf persoonlijk als nabestaande overkomen. met mijn oom die omgekomen is in de vliegramp van 1989 , hij was een speler die zou voetballen voor het Surinaams kleurrijk elftal (suriprofs). krijg hier dejavu gevoelens van en het doet enorm pijn! alle nabestaanden die met deze ramp te maken hebben, wens ik heel veel kracht en hopelijk vinden ze veel steun met elkaar! want dit verdriet van verlies zal nooit verloren gaan, dat zal enorm veel tijd nodig hebben. wonden helen maar het litteken blijft!!!

  1. ritchy

   ja dit is echt verschrikkelijk toen ik het las gingen mijn gedachten gelijk naar mijn vriend Fred Patrick destijds speler van pec Zwolle

   1. Geroldkohlen

    ja echt vreselijk is dit nieuws! ik had precies het zelfde met mijn oom Ruben Kogeldans. ook sterkte gewenst voor jou ritchy!

 4. Indojood

  Wens iedereen die door deze gebeurtenis weer geconfronteerd wordt met eigen verdriet, heel veel sterkte toe. Ben nogmaals blij dat Ajax op een gepaste wijze heeft gereageerd op deze tragedie.

  1. EugAjax

   Indojood ik weet niet hoe je het doet maar je hebt veel invloed😄. Volgens mij is dit het respectvolle eerbetoon die de club Chapecoense verdient. Ik leef mee met de nabestaanden en ik wil ook mijn gedachte uit laten gaan naar fans van ons die op deze forum aangeven terug moeten denken aan vreselijk ongeluk in jaren 80 met Surinaams elftal. Met bekenden in vliegtuig. Wat een nachtmerrie. Heel veel sterkte iedereen

 5. paulvos

  Ik hoop dat v/d Sar ook namens ons, de supporters, het meeleven en ontzetting heeft vermeld.

 6. Remco425

  Prachtig gebaar, zonder daarbij een wit voetje te willen halen bij de massa via social media, maar een oprechte deelneming. Veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden!

 7. Slingertje.

  Top gebaar van v d Sar en Ajax om het op deze manier te doen.
  Dit soort rampen kan iedere club overkomen.

 8. KBouter

  Er zijn clubs die overwegen om spelers gratis uit te lenen naar die club. Is dat niets voor Ajax, ik weet nog wel een paar spelers die wij liever kwijt zijn en hun zodoende weer een volle selectie krijgen om mee te starten.

 9. ajacied078

  wordt mode dat neerstorten geloof ik. united . Suriname. nu deze weer. ja echt veilig die vliegtuigen. rip en sterkte voor de nabestaanden.

Reageren is niet mogelijk.