There are no ads, please add some


Ajax O19 wint tiende competitieduel op rij: 3-1 tegen Sparta

De_Toekomst

Ajax onder 19 blijft ongenaakbaar in de eredivisie voor A-junioren. Ook de tiende competitiewedstrijd van dit seizoen werd dinsdag gewonnen. Sparta werd op De Toekomst met 3-1 verslagen. Na een vroege 0-1 achterstand zorgden Martijn Kaars voor rust, en Dani de Wit en Justin Kluivert na rust voor de doelpunten. Ché Nunnely tekende voor alledrie de assists.

Met 30 punten uit 10 duels heeft Ajax inmiddels een voorsprong van twaalf punten op eerste achtervolger Willem II. De Tilburgers hebben nog wel een duel tegoed ten opzichte van Ajax. De Onder 19 van Ajax heeft zich inmiddels al verzekerd van deelname aan de kampioensgroep na de winterstop.

Opstelling Ajax onder 19: Plomper; Ter Heide, Sidoel, Struijk, Kemper; D. De Wit, Matusiwa, Flemming; Kluivert, Kaars, Nunnely.

Gerelateerde posts

18 reacties

 1. Iceman

  Fantastisch toch weer een Ajax Elftal met heel veel goede spelers voor de toekomst voor Ajax1. Jammer genoeg redden ze het niet allemaal om Ajax1 te halen maar de meeste lukt het wel dus top.

 2. VanDattem

  Elke week weer genieten van deze geweldige ploeg! Laten we hopen dat het grootste deel zich zo blijft doorontikkelen, dan belooft het veel goeds!

 3. paulvos

  Perfect zo, het moet voor de trainer van het 1e steeds moeilijker worden om de beste te laten spelen en voor de spelers veel concurentie strijd zodat je iedere keer het beste elftal hebt.

 4. KBouter

  Als je dit soort berichten ziet, denk je…ziet er goed uit voor de toekomst. Nu dat laatste en belangrijke stapje nog.

 5. Indojood

  O19 is lekker bezig maar ik heb nog niet het gevoel dat ze echt getest zijn. M.a.w. dat ze zo dominant zijn omdat ze echt zo goed zijn of omdat de rest een stuk minder is. Ik hoop uiteraard op het eerste. Een sterke tegenstander in de YL zou hierover een beter beeld moeten geven.

 6. EugAjax

  Ja wat kunnen we hier over zeggen. Het houd maar niet op, ze rijgen overwinning naar overwinning aan een, en ook vaak met mooi spel. Klasse jongens !!

   1. EugAjax

    Maar AH blijf gerust in verleden leven dan genieten wij van het heden, lijkt mij beter join the club man 😄😄

     1. EugAjax

      Zeer volwassen reactie ! Hahahaha moet ik weer lachen om de muppetshow, ga door je vermaakt me kostelijk

Reageren is niet mogelijk.