There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax trainingspak?

1007prijsvraag_trainingspak

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 16 november j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom vele honderden inzendingen. Veel foute inzendingen helaas, ook nu weer, maar de echte kenners hadden het allang gezien natuurlijk: Het was Kasper Dolberg!

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Joey Driessen uit Tegelen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd met dat schitterende Ajax trainingspak! Het komt zsm je kant op! Voor al je Ajax-fanartikelen gaat ook de sint naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!

1029ajax-excelsior_prijsvraagoplossing

Kasper Dolberg

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!


Gerelateerde posts

7 reacties

Reageren is niet mogelijk.