There are no ads, please add some


Klaassen laat zich na loftrompet Bosz verlossen van vier verstandskiezen

1127heerenveen-ajax-goal-klaassen

Davy Klaassen kreeg maandag de complimenten van trainer Peter Bosz voor zijn goede spel en natuurlijk winnende treffer van afgelopen zondag tegen Heerenveen. Toch stond er voor de Ajacied maandag ook nog een minder leuk bezoek op het programma.

‘Davy is enorm belangrijk in dit elftal en neemt een iets andere rol in momenteel. Wellicht valt het op dat hij in wedstrijden minder prominent aanwezig is maar daar hebben wij bewust voor gekozen. Naast dat hij goed kan voetballen en zijn doelpunten kan maken, is het ook een jongen die ontzettend veel meters aflegt die de meeste mensen niet zien. Hij gaat diep om ruimte te creëren voor een ander, hij loopt gaten dicht en maakt het klein om de tweede bal op te pakken’. Na de loftrompet van Bosz had Klaassen ook nog een iets minder leuke afspraak bij de tandarts en toonde de Ajacied zijn vier getrokken verstandskiezen. Van deze ingreep kan Klaassen overigens even rustig herstellen want vanwege zijn vijfde gele kaart is hij geschorst voor het thuisduel van aanstaande zondag tegen FC Groningen.

1128klaassen-kies

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

28 reacties

   1. De Ajacied

    Beterschap Davey
    Altijd klote als je klachten hebt in je gebit 😬😬😬
    En alles in het team belang, en dat lukt Bosz tot op heden prima
    Hopelijk kan hij dit door trekken.
    Want het voetbal van nu is oogstrelend dat was de laatste jaren wel anders
    Dus ga ermee door en er komen weer mooie jaren aan dat garandeer ik
    ❌❌❌

  1. jojocoolio

   Al zou het minder gaan met davey dan klopt donny toch echt al aan de deur…. Alleen de drive van davey is nog beter maar voetballend inzicht zie ik meer in donny…

  2. Litmanen

   Zijn we lekker mee, onze aanvoerder gaat zijn verstand weg laten halen.
   Als dat maar goed gaat.
   Trouwens geen kleine ingreep. Sterkte Davy, dat worden een paar kutdagen.

 1. Dagrump

  Als ie daarvan nog beter van gaat spelen en nog meer gaat scoren vind ik het allemaal prima !!

 2. EugAjax

  Elk nadeel heeft voordeel, door schorsing kan hij makkelijk even bijkomen. Verder ben ik blij dat Bosz en ik op 1 lijn zitten mbt inbreng Klaassen, het mocht echt wel een keer gezegd worden. Hij is dus nog belangrijker dan de gemiddelde supporter kan zien als ik Bosz mag geloven. Hoewel op drie na zien de meesten het op deze forum ook wel succes Davy met behandeling en herstel

 3. Jimmy1971

  Goeie timing van de tandarts !!
  Het is bekend dat last hebben vsn verstandskiezen een negatieve invloed heeft op sportprestaties , dus dat beloofd nog wat ..

 4. Indojood

  Offtopic: trieste dag vandaag. Slechts vijf overlevenden na de vliegramp in Colombia met het Braziliaanse Chapecoense. Nu is een dergelijk ongeluk altijd triest maar stel je eens voor als Ajax dit zou overkomen.

  Zou graag zien dat Ajax, de supportersgroepen en de KNVB met een officiële condoleance boodschap komen.

  Veel sterkte aan alle nabestaanden, de club Chapecoense en haar supporters en verder iedereen die hierdoor geraakt is. 😟

  1. HURBIE

   Mooi dat je dit ter sprake brengt op deze Site mogen we allemaal wel even bij stil staan
   In +Intriest dit noodlot STERKTE toegewenst voor alle nabestaanden

   1. Indojood

    Er gaan verhalen dat Atletico Nacional, Sanchez’ oude club en de beoogde tegenstander, de Copa Sudamericana wil schenken aan Chapecoense. Het doet niets af aan het verdriet maar dat zou een geweldig gebaar zijn.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Ik zat precies hetzelfde te denken en te hopen. Ik lees het nu door jou bericht. Dank daarvoor. Elke vliegramp is een trieste ramp maar dit staat je toch nader. Zowel Sanchez als Cassierra zullen veel spelers kennen. Ik vind komende zondag een minuut stilte en rouwbanden wel zo gepast en netjes richting de familie en richting Sanchez en Cassierra.

     1. HURBIE

      IDD. is niet meer als op zijn plaats één minuut stilte
      Vraag me af of Sanchez en Cassiere in staat zijn om te spelen

     2. Amsterdamse Hagenees

      Ik dacht dat het een Ploeg uit Columbia was maar het is Brazilie (even niet goed gelezen) Het blijven echter collega’s van alle voetballers over de hele wereld. Wereldwijde aandacht op alle velden zou fijn zijn.

     3. De seijs

      ah (imojc )als jij nou eens namens ajax Fanzone lopend naar Brazilië gaat,en namens ons alle hier de condoleance over brengt. En daarna weer lopend terugkomt. Zou toch heel mooi zijn.

  2. EugAjax

   Indojood, we zijn het weleens oneens op forum 😄, maar in dit geval wil ik me volledig bij je aansluiten. Valt me op dat jij altijd oog voor dit soort dingen hebt en dan stil wil staan bij de trieste omstandigheden voor familie en andere nabestaanden. Heel erg goed en zeer te waarderen. Ook ik vind dat Ajax en supportersgroepen moeten reageren met een officiele condoleance. Bij deze de mijne. Net thuis maar doe nu een minuutje stilte voor deze dramatische gebeurtenis!

   1. Indojood

    Bedankt. Van mijn kant waardeer ik je reactie ook, geldt ook voor AH en Hurbie. Misschien heeft het te maken met mijn kinderjaren in Indonesië, ik heb daar veel leed meegemaakt en gezien, van mens en dier. Ik weet het eigenlijk niet.

    1. EugAjax

     Maakt ook niet uit hoe het komt het is juist een mooi karakter eigenschap. Dat behoeft verder geen verklaring toch?

Reageren is niet mogelijk.