There are no ads, please add some


Gametalk Heerenveen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

heerenveen-ajax_logo

Ajax speelt zondag om 14:30 uur de uitwedstrijd in en tegen Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1126heerenveen-ajax-henkveenGerelateerde posts

15 reacties

  1. BobbyHaarms

   Zeer belangrijke uitwedstrijd. Win je deze dan hou je de druk op die kakkies (die spelen later uit tegen Utrecht) en kan je lekker onderuitgezakt kijken hoe ze hopelijk weer punten laten liggen 😁

   Ajax begint steeds beter te draaien. Heb er vertrouwen in dat we morgenmiddag met 3 punten en een heel lekker gevoel terugkeren naar Amsterdam.

  2. vak411

   Eens met Bobby en Dickst.. gelijk dr op klappen. Geen tijd geven om adem te halen. En als je voorstaat blijven gaan. Ik ben echt tevreden de laatste wedstijden. Al vind ik wel dat er snel een soort gemakzucht insluipt waardoor tegenstanders aan eind van de wedstrijd vaak scoren en het gevoel krijgen dat er nog iets te halen valt.

   1. Charka53

    Klinkt er optimistisch De Seijs , Heerenveen is toch een ploeg die je niet moet onderschatten maar ik verwacht wel een overwinning.

    1. De seijs

     Nee daar heb je gelijk in. Maar we zitten in een opgaande lijn, en ik denk dat Heerenveen erop klets en dan zijn er kansen voor ajax. En als we gelijk score dan moet het een ruime overwinning worden. Dus daarom 0-4.

 1. EugAjax

  Een van de leukste wedstrijden in de competitie vaak. Heerenveen – Ajax vaak veel goals en spectaculair scoreverloop. En vaak Ajax als winnaar, dus morgen ook maar dan 😄😄😄. Kom op mannen ik heb er weer zin in

 2. fjonkman

  Een ruime overwinning verwacht ik niet. Heerenveen draait ook erg goed dit seizoen. Maar zolang de 3 punten maar mee teruggaan naar Amsterdam, vind ik het ook prima.. ik voorspel 2-3 voor Ajax

Reageren is niet mogelijk.