Ziyech twijfelgeval voor duel met SC Heerenveen

1021ziyech-vigo

Het is nog zeer de vraag of Peter Bosz aanstaande zondag kan beschikken over Hakim Ziyech die de afgelopen week flink ziek is geweest. Ziyech verliet daardoor afgelopen week de training en werd door de doktoren bij Ajax naar huis gestuurd. ‘Hakim is flink ziek geweest en is wat kilootjes kwijt. Vanmorgen was hij weer op de club en heeft hij een gedeelte van de training meegedaan. Zaterdag gaan we kijken hoe hij ervoor staat en of hij in staat is om zondag te spelen. Dat geldt ook voor Riedewald en Bazoer. Jairo kampte met knieklachten maar ik heb begrepen dat het vandaag goed is gegaan. Bazoer is ook ziek geweest dus zal ik zaterdag kijken hoe iedereen ervoor staat’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

    1. HURBIE

      Lekker uitzieken doe dan Bazoer maar eens kan hij laten zien pf hij met zijn voeten net zo goed als met die grote bek van hem

      1. Litmanen

        Ziyech of Bazoer, sorry maar dat is geen vergelijking. In deze fase hebben we Ziyech keihard nodig. Hopen dat ze hem fit krijgen.

      2. Charka53

        Laat Dan Frenkie maar spelen , die heeft ook een bepaalde rust over zich heen zodat hij met twee vingers in zijn neus Schone kan vervangen.

    2. jood84

      we hebben een prima selectie. En meer dan genoeg middenvelders, tuurlijk is het een gemis. Maar heb een beetje vertrouwen in de andere spelers aub. ❌❌❌

      1. HURBIE

        Idd genoeg spelers desnoods sinkgraven naar het midden en Dijks links achter
        Één van de tig mogelijk heden

  1. Jimmy1971

    Ziyech heeft wel bewezem meer waarde voor het elftal te hebben dan bijv. een Bazoer ..
    Ben benieuwd.

    1. Indojood

      Maar goed dat ie er niet is, anders had Bosz hem opgesteld. Nu zal ie voor Donny of Appie kiezen.

  2. EugAjax

    We hebben gister kunnen zien dat Ziyech niet onmisbaar is. We hebben zeer goede vervangers. Succes Peter met keuze. Ik zou zeggen: Nouri laat het nu maar zien ! Aan de andere kant elke keer als Bosz niet naar me luistert gaat het zeer goed ???

  3. Gert Ajax

    Ik hoop dat hij fit genoeg niemand is onvervangbaar binnen Ajax maar Ziyech is gewoon de beste optie.

Comments are closed.