Jong Ajax wint met 2-1 van Telstar

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Telstar met 2-1 gewonnen. Op sportpark de Toekomst waren momenten vlak voor en na rust bepalend voor de eindstand. Bij Jong Ajax, waar Tim Krul het doel weer verdedigde, zette Anwar El Ghazi de thuisploeg vlak voor rust op een 1-0 voorsprong met een knap schot wat via de onderkant van de lat verdween in het doel. In de blessuretijd was het opnieuw raak en scoorde De Jong de 2-0. Vlak na rust scoorde Telstar de 2-1 en leek het weer een open wedstrijd te worden. Echter weigerde Jong Ajax de genadeklap uit te delen en kreeg Anwar El Ghazi nog grote kansen om de score uit te breiden maar bleef het uiteindelijk bij 2-1.

Opstelling Jong Ajax: Krul, Zeefuik, Lartey-Sanniez (67. Savastano), Bergsma, Dankerlui, Eiting, Clement (71. Mazraoui), De Jong, El Ghazi, Walian (77. Sierhuis), Kluivert