Jong Ajax wint met 2-1 van Telstar

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Telstar met 2-1 gewonnen. Op sportpark de Toekomst waren momenten vlak voor en na rust bepalend voor de eindstand. Bij Jong Ajax, waar Tim Krul het doel weer verdedigde, zette Anwar El Ghazi de thuisploeg vlak voor rust op een 1-0 voorsprong met een knap schot wat via de onderkant van de lat verdween in het doel. In de blessuretijd was het opnieuw raak en scoorde De Jong de 2-0. Vlak na rust scoorde Telstar de 2-1 en leek het weer een open wedstrijd te worden. Echter weigerde Jong Ajax de genadeklap uit te delen en kreeg Anwar El Ghazi nog grote kansen om de score uit te breiden maar bleef het uiteindelijk bij 2-1.

Opstelling Jong Ajax: Krul, Zeefuik, Lartey-Sanniez (67. Savastano), Bergsma, Dankerlui, Eiting, Clement (71. Mazraoui), De Jong, El Ghazi, Walian (77. Sierhuis), Kluivert

Bron: Ajax.nl

Related posts

12 Comments

 1. Amsterdamse Hagenees

  El Ghazi ook wel veel opgelegde kansen gemist helaas maar hij zet zich wel in.

 2. Ajaxslied

  lekker voor dat telstar. Grappig doen op Twitter dat ze tegen kleuters moeten spelen en miss wel penalty’s moeten nemen na de wedstrijd en dan verliezen. Karma!!!

 3. Jimmy1971

  Hoop dat Ghazi zo genoeg vertrouwen krijgt om Traore te vervangen tijdens de Afrika cup..

 4. EugAjax

  Ja Telstar daar ga je dan met je tweet of jullie ook strafschoppen moeten nemen na afloop, een hint naar jeugdwedstrijden, omdat jullie dachten tegen heel jong team te moeten. Dat klopte ook nog maar volwassen genoeg om drie punten tegen jullie te houden ??

Comments are closed.