There are no ads, please add some


Donny van de Beek: ‘Een verhuur is voor mij geen optie’

1110ajax-molde_vdbeek_youne

Donny van de Beek liet zich gisteren tegen Panathinaikos goed zien op het veld en hoewel hij niet veel opgesteld wordt voor het eerste elftal blijft hij loyaal. Over een verhuurconstructie wil hij niet eens nadenken zo laat hij aan NU.nl weten. Donny is heel stellig hierover: ‘Een verhuur is voor mij geen optie, ook niet in de toekomst. Ik heb daar geen goed gevoel bij. Ik wil hier de kans krijgen en die wacht ik af, dan komt het vanzelf. Het seizoen is nog lang en er zullen nog kansen komen waarop ik me kan laten zien. Al is het wel moeilijk. Vorig jaar zat ik altijd bij de selectie. Dit seizoen wat minder, maar op een gegeven moment moet je het van je af zetten. Ik moet het laten zien, ook bij Jong Ajax.’

 


Gerelateerde posts

28 reacties

  1. marcussboss

   Wat een fantastische foto hè! donny krijgt geregeld de kans en snap daarom dat hij ook gewoon bij ajax wilt blijven. voor elke club in de eredivisie is dit gewoon een basisspeler en dit laat maar weer zien in wat voor weelde ajax verkeert!

   1. Litmanen

    Die sbap ik niet helemaal. Alleen bij een vertrek van Klaassen zie ik een basisplaats. Overigens vond ik De Jong ijzersterk invallen gisteren en eigenlijk beter uit de verf komen al Nouri en vdBeek.
    Vooral Nouri vond ik totaal niet dominant zoals hij dat bij Jong Ajax wel is. Zou hij misschien fysiek toch tekort komen?

     1. Litmanen

      Nou, Nouri wordt gebracht als supertalent. Dan verwacht ik ook iets te zien van dat talent. Gisteravond was dat er dus niet. Van alle jonkies vond ik hem de minste. Dat mag toch gezegd worden?

     2. Indojood

      Haalde gewoon een voldoende. Jij loopt al te zinspelen op fysieke tekortkomingen. Jouw lievelingetje Sinkie is wellicht nog lichter maar dan hoor ik je er niet over.

     3. Amsterdamse Hagenees

      Mensen vergeten dat Nouri en andere jongeren veel beter tot een recht komen in een spel samen met Ziyech en Schone. Je ziet hoe zlefs een viergever zixh nog weet op te trekken aan Sanchez en dat een Westermann een de Ligt veel beter laat spelen (of was dat andersom 😂😂) Nouri blonk nu niet uit, goh erg he maar hij was zeker niet slecht. Hij kon Oa zijn steeassjes ook niet kwijt. Cassierra is wat dat betreft toch een stuk beperkter dan Dolberg. Dat speelt allemaal mee maar dat ziet Litmanen liever niet denk ik.

    1. EugAjax

     Eens Litmanen, Nouri was gister minste van jongste zetje. So wie so als je 19 bent en nog niet in eerste mag ke vraagtekens hebben of zijn talent wel zo groot is. Seedorf stond op zijn 16e er al in. Dus ik heb ook mijn vraagtekens. Maar we laten ons positief verrassen in de toekomst.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Volgens mij was er toen sprake van een ander soort selectie. Volgens is is de concurrentie nu iets groter. Volgens mij is dat niet altijd met elkaar te vergelijken. Volgens mij is dat wel erg makkelijk gezegd. Volgens mij heb je dus geen gelijk. Daarnaast was is mijn ogen volgens mij Cerny de inste van het stel. Volgens jou rednering zou de Ligt dus nu de plaats moeten innemen van Sanchez, anders valt zijn talent mogelijk tegen?

     2. EugAjax

      Ik zou De Ligt inderdaad regelmatig opstellen vanaf begin of invallend dit seizoen en heel veel minuten laten maken. Ik laat maar even in midden of dat naast Viergever of ipv Viergever moet zijn. Als De Ligt nu net als Nouri 2 jaar stil gaat staan (dus nauwelijks of niet in eerste) zal hij zich inderdaad niet goed meer ontwikkelen. Ajax moet steeds minder angstig worden om zeeer jonge spelers veel te laten spelen.

     3. EugAjax

      Mbt andere selecties en meer keuze heb je gelijk. Ajax heeft ook niet voor niets heel lang staan twijfelen om Ziyech te halen, omdat dat consequenties heeft voor ontwikkeling Nouri en zie hier dat is er nu dus gaande. Laten we hopen dat hij er toch npg komt, maar dan moet hij vaak invallen voor Ziyech als stand het toelaat.

   1. Velibor

    Ja sinds gister ben ik fan van Donnyboy en die Matthijs vd Ligt,geweldige opvolging van degene die de Pé inhebben als ze er naast staan en na winterstop denk ik al een basisplaats!

    1. Amsterdamse Hagenees

     De Ligt is de nieuwe Stam, de nieuwe Hulshoff, de nieuwe Israel (sorry) gewoon een super kanjer. Qua talent verder dan Nouri en vd Beek. Van mij mag hij vanaf dit weekend vaste basisplek hebben.

 1. Jimmy1971

  Dit is de juiste instelling Donny , als na dit seizoen Klaassen verkocht wordt komt jou tijd !!

 2. Charka53

  Dit is zeker geen optie , hij verdiend het om straks naar het eerste te gaan er wordt straks toch wel weer iemand verkocht zodat er weer verse krachten hun kans krijgen.

 3. Dagrump

  Klasse instelling !! Die komt er wel! Jouw tijd komt nog. Maar begrijpelijk dat dat soms heel moeilijk kan zijn

 4. Remco425

  Hier krijgt hij zn kansen wel en sowieso speelt hij in de Jupiler League. Dat is beter dan op de bank bij een Eredivisie middenmoter. Dan kan hij ook pas weer volgend seizoen hopen op een kans bij Ajax.

 5. Gert Ajax

  Goede instelling van donny👍
  Met zulke mentaliteit en voetbalkwaliteiten komen jou kansen vanzelf👍

Reageren is niet mogelijk.