There are no ads, please add some


Bosz: “Ik vond Westermann geweldig spelen” (Incl. Video)

1120ajax-nec_westerman

Peter Bosz nam het na de overtuigende zege van Ajax op Panathinaikos (2-0) op voor Heiko Westermann. De Duitse routinier kende een aantal ongelukkige momenten, maar daar wilde zijn trainer hem niet op afrekenen. ,,Ik vond hem geweldig spelen.”

Op de vraag van FOXSports aan Bosz waarom hij Westermann na de rust niet in de kleedkamer had achtergelaten. ,,Waarom zou ik hem moeten wisselen dan? Hij speelde werkelijk geweldig”, reageerde Bosz gepikeerd. ,,Westermann won al zijn kopduels, al zijn luchtduels. Hij gaf constant rugdekking”, vond Bosz. ,, Er zijn een heleboel mensen die elkaar in dit land napraten. Ik weiger daar aan mee te doen. Heiko heeft vandaag een geweldige wedstrijd voor Ajax gespeeld. Natuurlijk kun je er een moment uithalen. Maar je kunt er een heleboel spelers uithalen die ook een slechte pass hebben gegeven. Ik kijk naar het totaalplaatje.”


Gerelateerde posts

31 reacties

   1. rickert

    Nou je wilt toch niet zeggen, dat Westermann de kwaliteiten bezit om echt herhaaldelijk goed te spelen. Komt gewoon zwaar tekort.

   1. De seijs

    Westermann deed het vandaag naar behoren. Is gewoon 2of 3 man en die heb je ook nodig om kampioen te worden.

 1. JustinW

  dat is waar maar een grote fout en een beetje tekort komende snelheid telt niet echt mee …

 2. -buitenkantje rechts-

  Na zijn slippertje herstelde hij zich prima! Maar de Ligt vond ik ook geweldig spelen.. en we hebben onze geweldenaar Sanchez natuurlijk!
  Dat zou mijn voorkeur hebben.. Dijks Sanchez De Ligt. Tete achterin..
  Top!

  1. 11Younes11

   Dijks komt wel tekort voor dit Ajax, vind ik. Als Sinkie zich zo blijft ontwikkelen, zie ik hem liever op linksback. Voor de rest ben ik het met je eens: Tete voor Veltman en vaker De Ligt of Riedewald erin voor Viergever.

 3. KBouter

  Vond hem ook niet slecht, maar het is natuurlijk geen ajaxspeler. Sterk in de lucht maar voetballende te kort. Afscheid van nemen einde van seizoen.

 4. slm020

  Misschien heeft Westermann zulke wedstrijden juist nodig en vertrouwen en moet hij niet meteen afgeschreven worden😉. Hij heeft de 2de helft het echt gewoon super gedaan. Nu gewoon weer in de beker mee laten doen uit tegen Cambuur.

  1. -buitenkantje rechts-

   Precies! Daarvoor kan je hem prima gebruiken. Maar vond de Ligt toch echt naar een basisplek solliciteren vandaag..
   Viergever op de wip?

   1. slm020

    Zeker zou Tete-de Ligt – Sanchez – Dijks(Sinkgraven) willen zien. Maar vind Viergever het ook steeds beter gaan doen sinds hij vast op Links Centraal staat😉.

 5. Velibor

  Westermann speelde zeker niet verkeerd vanavond op die foute pass na dan tenminste maar goed hij is wel sterk in de lucht kun je lullen wat je wil alleen hij is niet snel dus als je met hem (moet ) spelen moet je daar op inspelen, simpel maar hij blijft wel 2e keus natuurlijk wat mj betreft.

 6. Indojood

  Bosz wil hem niet afvallen, ook omdat Bosz hem in de basis heeft gezet. Natuurlijk komt hij tekort, zeker als je ziet hoe De Ligt speelt.

 7. JohnDoe77

  PB moet zijn aankopen verdedigen, laat hem lekker! Heiko kan de bank/tribune weer op voor de volgende wedstrijd die maar een klein beetje spannend is!

 8. EugAjax

  Westermann speelde inderdaad goede wedstrijd. Hij is niet voor niets meervoudig Duits international

 9. Jari_94-95

  In slotfase ging hij nog ff lekker los. Dat vind ik wel een enorm pluspunt.. het is ook bewezen dat Ajax het dan wel eens laat liggen. Westerman speelde de 2e helft gewoon prima!

 10. afcadeluxe

  toen hij aan het einde hoorde dat het publiek zn naam ging roepen gaf hij gas,misschien had hij dat steuntje even nodig…

 11. Forever nr14

  Dijks kan het niveau wat we na willen streven echt niet aan zeg, en Veltman is geen Teté, dus achterin Teté, Sanchez, Van der Ligt en Sinkgraven.
  Westermann deed het na zijn slippertje na behoren, en dat is goed voor zijn vetrouwen, kan altijd nog nuttig zijn.
  Klaassen moet maar eens een paar weken banken, en Bazoer gewoon een kans geven.
  Paar wedstrijden vetrouwen geven, mits hij nog gemotiveerd genoeg is?

 12. Gert Ajax

  Hij speelde een goede wedstrijd op dat ene moment na.
  Hij liet zien wel aardig mee te kunnen geen basisklant maar wel nuttig.

Reageren is niet mogelijk.