There are no ads, please add some


Ajax zet transfersom Bazoer op dertien miljoen

1002ajax-utrecht_bazoer1

Ajax heeft de transfersom bekendgemaakt voor Riechedly Bazoer en clubs die interesse hebben zullen dertien miljoen moeten overmaken naar Amsterdam. Bazoer is dit seizoen op een zijspoor geraakt onder trainer Peter Bosz en zelfs tot vrijdag verbannen uit de eerste selectie. (zie eerder bericht) Zaakwaarnemer en Broer Irchandly heeft al meerdere malen laten weten dat er meerdere clubs interesse hebben in Bazoer en met name AC Milan zou concreet zijn. De kans dat Bazoer in de winterstop vertrekt bij Ajax lijkt dan ook zeer aannemelijk.

Bron: De Telegraaf

 


Gerelateerde posts

49 reacties

  1. Litmanen

   Misschien wel, maar ik moet nog zien dat die jongen daar slaagt. Natuurlijk was vroeger alles beter, zeker het idee dat je als international pas op je 23ste naar het buitenland ging.
   Spelers van toen stonden dan ook meteen in de basis bij hun nieuwe club. Daar is nu geen sprake meer van.

   Alleen het salaris als reserve in Italie is beter, je carriere waarschijnlijk een stuk korter.

   1. De Ajacied

    Harstikke gek zijn ze bij Ajax echt waar
    Trigger deze gast zodat hij weet de oude wordt en dan het 3 voudige oplevert,
    Deze gast bloeit helemaal op bij een andere club en dan is het echt klote.
    Duw ff wat energie in zijn begeleiding en Ajax lacht echt weer
    ❌❌❌

    1. De seijs

     Bazoer wil perse zelf weg. Daar is hij het hele seizoen al mee bezig blijkt nu wel. Nou laat maar gaan dan. En voor hoeveel maakt niet zoveel uit. aan onrust stokers heb je niks.

    2. HURBIE

     Als ik AJAX had geweest (maar dat ben ik niet ) Had ik hem ook het leven zuur gemaakt zoals hij AJAX dwarszit en hem zijn contract uit laten dienen of heel veel miljoenen gevraagd
     Zo’n behandeling moet hij krijgen
     Omhooggevallen Eikel

   1. 11Younes11

    Helemaal mee eens. Volgende zomer maakt Klaassen zijn verdiende transfer en heb je met Schone (die moeten ze snel verlengen), Bazoer en Ziyech een middenveld om van de dromen.
    Dus goed begeleiden die Bazoer en meer rouleren!

  2. koote207

   Lijkt mij echt te weing is toch echt een beginnende topper👊, hij heeft gewoon pech met wat er voor hem staat….

 1. Valentino

  Van 45 miljoen naar 13 in een half jaar 😒. Of hebben ze zich vergist en bedoelen ze 30 mln.

  1. Litmanen

   Valentino, je noemt een bedrag van 45 miljoen. Dat is nooit gevraagd en nooit geboden. Ben dus benieuwd hoe je aan dat bedrag komt.
   13 miljoen voor een opstandige reserve vind ik meer dan redelijk.
   Ga maar lekker in het zonnetje op de bank zitten. Dat scheelt hier ruimte…..

 2. -buitenkantje rechts-

  Deze zomer vroeg Ajax nog €20 miljoen.. Nu mag hij in de winterstop weg voor €13 miljoen..
  Uitverkoop begonnen?

  1. Charka53

   Wat heb ie aan een rotte appel in je fruit schaal die steekt er nog meer aan. Wel jammer het leek een belofte met veel kwaliteiten maar er is ook meer dan alleen goed kunnen voetballen.

 3. ritchy

  Milan Milan Who the fuck is Milan en als hij daar dan ook zo word behandeld gaat zijn broer dan weer opzoek naar een andere club

 4. Iceman

  Wel jammer. Ik weet niet precies wat er zich afspeeld of heeft afgespeeld tussen de trainer en de speler maar met zo een houding en instelling komt Bazoer er niet en 13 Miljoen is wel een mooi bedrag dus doen maar ook echt voor 13 miljoen en geen euro cent minder meer mag altijd. Bij deze alvastbedankt voor de korte mooie Ajax jaartjes en Succes Bazoer.

 5. Remco425

  Zo’n laag bedrag betekent dus gewoon dat ze hem liever zien vertrekken. Jammer. Ik had graag gezien dat hij nog een kans zou pakken.

  1. BobbyHaarms

   Ik ook Remco, Bazoer gooit veel te snel het bijltje erbij neer en kan voor zijn ontwikkeling en leeftijd echt bij geen betere club zitten dan bij Ajax. 13 miljoen is een schijntje voor dit (nog steeds) toptalent, maar aan de andere kant hebben we voor minder Ziyech binnen weten te hengelen. Qua kwaliteit zijn we er zeker niet op achteruit gegaan dus in dat opzicht heeft Ajax prima zaken gedaan.

   1. HURBIE

    Hé BH kan je toch merken dat hij PSV genen heeft
    Dit word het begin van het Einde van BRAVOER

    1. BobbyHaarms

     Ik weet het niet Hurbie, een paar jaar geleden liepen we allemaal met Bazoer weg omdat ie zo goed was op die leeftijd (ik voorop). Je maakt mij niet wijs dat dit nu allemaal weg is, en ben bang dat als Ajax hem daadwerkelijk voor 10 miljoen + verkoopt ze later spijt krijgen van hier tot Tokyo. Het is hierboven al gezegd, maar als je die jongen GOED begeleidt en aandacht geeft (vertrouwen!!) weet ik zeker dat je een Ajaxwaardige topspeler aan hem hebt. Geduld is nu het toverwoord maar het lijkt er sterk op dat beide partijen dit niet (meer) hebben.

     1. HURBIE

      HELEMAAL gelijk in B H jammer dat het zo moet lopen maar ik denk dat zijn broer hem ook helemaal gek lult jammer genoeg Hoop dat hij zich bedenkt

 6. ajaxpers

  Doodzonde en we gaan hem zeker missen. Wat een schade kan een zoekende trainer niet allemaal veroorzaken

  1. Widi

   Wat zouden wij allemaal gezegd hebben als de hopeloos uit vorm zijnde Bazoer op de plaats van Schöne was gezet, met puntverlies als gevolg? Een trainer kan het nooit goed doen, zeker niet bij jou, ajaxpers.

  2. BobbyHaarms

   Ik heb je nog niet gehoord over het af en toe sprankelende voetbal van Ajax tegen NEC, Ajaxpers…

   1. Litmanen

    Gelijk heb je Bobby. Het is genieten momenteel. Bazoer kan niet tippen aan Lasse. Misschien over 5 jaar. Maar laat hij eerst maar eens half zoveel prof worden als Schone is.

  1. BobbyHaarms

   Bijna 50% korting! Een goed jaar geleden had Ajax een bod van 30 miljoen lachend kunnen wegwuiven. Er was alleen wel een bod van 24 miljoen van ik meen Roma, en Ajax vond dat toen prima. Lijkt er dus wederom sterk op dat Ajax nog steeds Eurotekens ziet…

 7. Jimmy1971

  Ondanks dat iedereen zijn talent ziet , komt hij mentaal dus toch te kort !
  Met wat hij heeft laten zien (was maar kort heel goed ) is 13 miljoen echt geen gekke prijs ..
  Al ben ik het met Gert eens dat 14 mooier is , dat getal is sowieso Ajax !!

 8. a.p.

  13 miljoen is niet veel voor een uitstekende voetballer, alleen door zijn koppie is helaas hij veel minder waard.

 9. Sonsee

  Dit soort dingen gebeuren gewoon nou eenmaal. Andere trainer andere visie en andere opstelling. Vorig jaar vaste basisspeler maar nu bankzitter, ipv terug te vechten in de basis is het de een na de ander die klaagt en het op een transfer aan wilt sturen. Neem het voorbeeld aan Schöne, ook vaak bankzitter geweest maar inmiddels niet weg te denken uit de basisopstelling. Ik denk ook niet dat hij met deze instelling ver komt, maar we zullen het zien.

 10. Velibor

  Als ik Milan was dan zou ik hem eerst een half jaar huren met optie tot koop ,het is wel een talent maar wel een duur talent als hij op de bank beland en zich als een stuk verdriet gaat gedragen.

 11. Coenie

  Vertrek is voor beide partijen het beste. Hij komt weer aan voetballen en bij Ajax kunnen Nouri en van de Beek doorstromen. Jammer dat het zo loopt maar ik denk wel het beste voor beide partijen.

 12. AjaxJay070

  Bazoer wordt een hele grote speler. Nieuwe Seedorf is Bazoer. Omdat Bosz niet met hem wil spelen valt hij nu buiten de boot, maar gaat in Italie hoge ogen gooien

 13. Dagrump

  Ik blijf het toch ECHT ZONDE vinden! Maar als de club liefde over is. Dan is het mischien maar beter om te vertrekken. Zie hem liever bij ajax blijven met een betere instelling !

 14. Deusie

  Instelling is blijkbaar niet bij te schaven, dan moet je blij zijn dat ie gaat vertrekken. Middenvelders zat in aantocht bij de jeugd, ik had hem graag zien veranderen maar dat gaat ie absoluut niet doen dus wegwezen voor 13 miljoen is een prachtig bedrag voor een opstinaat persoontje

  1. jelinho

   Hoezo leg uit. Ik ben supporter van Ajax niet van Bazoer. Hij is een talent (een grote), maar als je zo een instelling hebt ga je het niet redden. Denk jij nou echt dat als hij hier op de bank zit hij waar dan ook in het buitenland in de basis zal staan. Nee misschien zelfs op de tribune. Hier in Nederland worden talenten zo snel opgehemeld en in het buitenland gaan ze daar ook nog op in. Het grappige is dat behalve Robben en (Cillisen) NIEMAND met een Nederlands paspoort bij een absolute top ploeg speelt. En hoe ze nu weg gaan met zijn allen op een vroege leeftijd en niks te hebben gepresteerd gaat dat ook in de toekomst niet meer gebeuren. Dat is het probleem. En dat mensen PB hiervan de schuld te geven is gewoon belachelijk. Bij ManU, Barca of welke club dan ook belandt hij op de bank. Wat gaat hij dan doen? Weer vertrekken omdat hij vindt dat hij moet spelen. Mischien lijkt het of ik tegen Bazoer ben maar dat is niet zo. Ik ben tegen spelers die niks hebben gepresteerd en die te boeken staan als toptalent. Verder alleen teren op hun talent en denken dat ze het gaan maken. Man doe effe normaal hierdoor streven landen zoals Switzerland en Rusland en noem ze maar op ons voorbij. Geen instelling geen mentaliteid en geen zelfkennis om verder een top speler te worden.

 15. jelinho

  Niks jammer, Waarrom wij zo een zwakke competitie hebben is precies dit, spelers die op een te vroege leeftijd denken dat ze god zijn. Ajaz en welke club heeft gelijk. de beste spelen en ja ik zou hem voor b.v Klaasen op dit moment wisselen maar tenmiste als die speelt zie je dat hji 100 procent inzet toont. Dat heb ik niet 1 wedstrijd van Bazoer gezien. ja hij teert op zijn talent en dat heeft hij. maar om als toptalent door te breken zit niet in hem. dat zie je hoe hij naar Ajax is gekomen en hoe hij waarschijnlijk gaat vertrekken. “Yourneboy” dat gaat hij worden meer dan 10 clubs verslijt hij let op mijn woorden. samengevat spelers moeten niet zeuren maar harder werken om in de basis te komen. Hij gaat het niet maken in de buitenland omdat hij daar op de bank belandt. maar maakt niks uit voor Ajax genoeg middenvelders om hem op te vangen. En dat verhaal dat Klaasen weg gaat en Shone te oud wordt is ook BS. We hebben Frenkie, Nouri en Donny die staan te popelen om zijn positie in het elftal over te nemen. En eerlijk gezegd met deze mentaliteid geef ik hun allen meer kans dan deze zogenaamde top talent die nog niks heeft gepresteerd. Is niet eens kampioen geworden met Ajax he “Vergeten jullie dat niet”.

 16. JohnDoe77

  Zeker jammer maar blijkbaar niet de wil om te vechten! Kost ons helaas veel geld in gemiste transfersom van deze zomer!

Reageren is niet mogelijk.