There are no ads, please add some


Viergever kan naam De Graafschap nog moeilijk horen: ‘Hoop nog steeds dat ze verliezen’

0508graafschap-ajax_viergev

Nick Viergever laat tegenover Voetbal International weten dat er voor altijd een litteken zal blijven bestaan op de manier waarop Ajax afgelopen seizoen de landstitel verspeelde op bezoek bij De Graafschap. Viergever denkt er nog regelmatig aan terug maar een verklaring heeft hij er niet voor.

‘Uiteindelijk moeten wij onszelf de schuld geven maar als ik de naam van De Graafschap hoor hoop ik nog steeds dat ze verliezen. Als ik een oorzaak moet zoeken dan word ik gek en dus doe ik dat ook maar niet. Na het late gelijkspel tegen FC Utrecht dacht ik echt dat de landstitel binnen was. Als je dan de film terugdraait wat er in Doetinchem gebeurde dan is het onverklaarbaar. Ik vrees dat we het maar moeten accepteren maar natuurlijk zit er een litteken voor altijd’.

Bron: VI

 


Gerelateerde posts

31 reacties

   1. paulvos

    Het zij zo, maar niet terug kijken maar vooruit, valt toch niets meer aan te doen. Dus zorgen voor het kampioenschap dit seizoen.

    1. Litmanen

     Kan het me wel voorstellen. Het was voor ons al frustrerend, moet je je voorstellen dat je in het veld staat tegen zo’n elftal wat nauwelijks fatsoenlijk kan voetballen.
     Volgens mij was er geen Ajacied die die degradatie erg vond……

     1. Charka53

      Inderdaad Litmanen volgens mij vonden wij de supporters het erger dan dan de spelers als je dat stelletje het veld zag aflopen dat was niet aan te zien ik zij nog tegen mijn vrouw ” volgens mij zijn ze al bezig met wat voor tattoo ze willen zetten” .

   1. HURBIE

    Is ook een litteken voor ons Maar wie wisselt nu een aanvaller voor een verdediger FDB Ja Die

 1. jood84

  tja als je zelf niet kan winnen van de graafschap dan verneuk je het hele seizoen voor iedereen

  1. 11Younes11

   Het had echt niet alleen met die wedstrijd te maken, het zou sowieso niet terecht zijn geweest als we vorig jaar kampioen waren geworden.
   Dus snel vergeten en blik op de toekomst!

   1. 11Younes11

    Flauw om alles op FdB af te schuiven, na 4 kampioenschappen op rij. Het team was ook gewoon niet goed genoeg.

 2. VanDattem

  Hhhmm ik hoop eigenlijk nog steeds gewoon dat Cerny hem in de herhaling wel scoort. Verder hoop ik voornamelijk dat Feyenooit en EDSV verliezen. De Graafschap…ach ja..

 3. -buitenkantje rechts-

  Ik weer het nog als de dag van gisteren.. ik was op de terugweg van Spanje naar huis.. De laatste minuten van de wedstrijd moest ik volgen in de auto van Schiphol.. Heb de auto toen aan de kant gezet en heb na het laatste fluitsignaal nog een uur voor me uit zitten staren achter het stuur. Na een sterke bak koffie bij het tankstation de laatste km gereden.. Was er kapot van.. niet te genieten.. Zooo dicht bij en binnen handbereik.. het kon gewoon niet mis gaan.. Heb daarna ook een paar maanden niks meer van Ajax gevolgd.. Gewoon geen zin in. Maar met de nieuwe coach en het nieuwe seizoen.. Tja.. het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.. Nu weer hoopvol met spelers als Ziyech.. Dolberg.. Sanchez..Nouri.. Gewoon weer genieten bij vlagen..
  Ajax wordt dit seizoen “gewoon” weer kampioen.. heeft heerlijke talenten.. En het mooiste voetbal.. Wn dan zijn er nog “supporters” die beginnen te zeiken over de prijs van een kaartje wanneer Bosz een aantal talenten de gelegenheid geeft om zich te bewijzen in Ajax 1! Ipv je daar op te veheugen gaan zeuren over de prijs van het kaartje.. Zooo jammer.

 4. KBouter

  Wat een zwak wisselbeleid in deze wedstrijd en hoe kun je je elftal niet gemotiveerd krijgen in een kampioenswedstrijd. Onacceptabel!!

 5. Jimmy1971

  Die dag faalde zowel het team als de coach op een dramatische manier !!
  Hoop dat het de spelers net zo pijn heeft gedaan als de supporters , dan komt het dit jaar goed !

 6. Kingerwin

  Kan De Graafschap toch niets aan doen, die hebben gewoon hun sportieve plicht gedaan. Zelf collectief gefaald.

 7. Amsterdamse Hagenees

  Het is de schuld van mijn Pa. Hij kwam uit de achterhoek en was fan van de Graafschap. Hij hield van rot geintjes. Vanaf zijn wolkje heeft hij mij en daarmee Ajax, gewoon een loer gedraaid. Kan maar beter helder zijn waardoor het gekomen is 😊😊

 8. Sluk

  Als je zo knullig een titel uit handen geeft, dan heb je het compleet aan jezelf te danken. Wat dat betreft vond ik het seizoen waarbij we 1 goal tekort kwamen erger, omdat ik daar nog het gevoel had dat ons onrecht was aangedaan. Maar afgelopen seizoen was volledig eigen schuld.

 9. Slingertje.

  Ik zou eens in de spiegel kijen ipv te lopen janken want het is niet de schuld van de Graafschap maar de schuld van heel Ajax die me een waardeloze instelling dachten wel even kampioen te worden daar.
  Maar het is te hopen dat ze er van geleerd hebben en nu wel voor de titel gaan.

Reageren is niet mogelijk.