There are no ads, please add some


Ziyech: ‘Ik ga gewoon voor mijn land spelen tijdens de Afrika Cup’

1120ajax-nec_ziyech

Hakim Ziyech gaat begin 2017 toch deelnemen aan de Afrika Cup met zijn land Marokko. Er was enige ophef ontstaan nadat Ziyech zich in de afgelopen interlandperiode moest afmelden met een knieblessure. Naar verluidt wilde Ajax het medisch dossier niet afgeven waardoor bij Marokko de vraag rees of Ziyech wel geblesseerd was. Uiteindelijk bleek dat Ziyech tijdens de uitwedstrijd met AZ wel degelijk een blessure had opgelopen en werd er een hechting aangebracht in zijn knie. De speler zelf is tegenover Ajax Life duidelijk over de situatie. ‘Ik ga gewoon spelen voor mijn land’. Door de beslissing van Ziyech zal Ajax van 14 januari tot en met 5 februari geen beroep kunnen doen op de middenvelder. 

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

26 reacties

    1. HURBIE

     Nou lekker dan
     Dat zou verboden moeten worden,alleen als competities zijn afgelopen en anders niet

     1. dickst14

      Alle clubs zouden dit eens aan moeten kaarten zodat het gelijk met het EK gehouden wordt. Mooie kans voor Nouri.

  1. jojocoolio

   Het is niet anders… Maar goed ik begrijp het wel… Hoop dat hij ongeschonde terug komt en dat ze er de eerste ronde uitvliegen 😜

   1. Litmanen

    Of als hij weer op de bank belandt. Hij is geen vriendjes met de bondscoach, dus afwachten of hij echt wel gaat straks. Er komen nog oefenwedstrijden.
    Overigens is die bondscoach wel visueel gehandicapt als hij Ziyech niet opstelt.

 1. Iceman

  Wel jammer maar dan kunnen de anderen zich laten zien die zich nu gepasseert voelen en geen zin of motivatie hebben om op de bank te zitten dit wordt hun kans.

 2. -buitenkantje rechts-

  Binnen onze selectie moeten we dit kunnen opvangen.. Bv Nouri maar ook Bazoer kunnen zich nu laten gelden..

  1. Amsterdamse Hagenees

   Zal mij benieuwen wie er dan mag spelen. Ik denk zo en zo Nouri natuurlijk. Zelfs Peter B. moet nu toch ook vervent supporter zijn van hem. Die kan hem tenslotte als het beste.

 3. Iamsterdam2015

  Tja. Dat is dan jammer. Ajax heeft een brede selectie dus moet dat kunnen opvangen. Nee zijn. Iet van het niveau Ziyech maar er loopt genoeg!

 4. Amsterdamse Hagenees

  Dit soort zaken weet je van te voren als je een speler aantrekt met een nationaliteit die niet van het Europese continent komt. Als we nu 5 Afrikaanse jongens haddn rondlopen in de basis, hadden we een probleem gehad. Nu moet het gewoon op te vangen zijn.

 5. EugAjax

  Nadeel van aantrekken Afrikaanse spelers, maar in geval Ziyech is het toch dubbel en dwars waard dat we hem gehaald hebben. Hij zou wel eerder een uitzondering moeten zijn dan regel door onzinnige acties om dit toernooi in winter te houden. Maar kan me zo voorstellen dat dit klimaat technische redenen heeft, ja dan is het weer logisch. Succes Ziyech straks in Afrika Cup. En neem heel veel ervaring mee.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Ach je hebt ook tournooien in Azie en Noord Amerika. Die lopen ook niet synchroon met Europa. Dus een Argentijn of Braziliaan of Japanner kan je ook zomaar tijdje kwijt zijn.

   1. Charka53

    Dus we moeten nog beter opleiden met Nederlandse talenten of iets daar buiten zolang ze maar voor Europese toernooien uit komen.

Reageren is niet mogelijk.