There are no ads, please add some


Veltman lovend over Dolberg: ‘Ik had drie rondjes om het veld gelopen’

1120ajax-nec_dolberg

Joël Veltman genoot van de manier waarop Kasper Dolberg de 1-0 in het doel joeg tijdens de wedstrijd tegen NEC. Veltman ziet de Deen met de week beter worden en na de hattrick liet Veltman in de rust weten te vrezen voor een transfer van de superspits. ‘Ik zei in de kleedkamer, die is in de winter weg. Al hoop ik dat het zo’n vaart niet loopt. Als ik zo’n doelpunt had gemaakt had ik drie rondjes om het veld gelopen maar hij niet. Bij Ajax is men extreem kritisch en is er al jaren een discussie over de Ajax-spits, maar Kasper krijgt iedereen stil. Zelf blijft hij daar enorm nuchter onder, dat vind ik nog het meest frappant’.

Bron: De Volkskrant

 


Gerelateerde posts

40 reacties

      1. Litmanen

        Ja Seijs, viel een beetje tegen he? Veltman en Sinkgraven allebei meer dan voldoende!

        Grappig dat je hem zelfs afzeikt als Veltman een ploeggenoot de hemel in prijst…….

        1. Amsterdamse Hagenees

          Litmanen als eerste: zowel Veltman als Sinkgraven prima pot gisteren. Zag met name van Veltman leuke dingen maar …….. het is en blijft wel NEC als tegenstander dus nu graag donderdag hetzelfde. V.w.b Ds, je weet toch seijken lijkt op Ds. Is in principe een synoniem.

          1. Litmanen

            Als je het nou gewoon bij die eerste zin had gelaten……. Dus uiteindelijk, ook een azijnzeikerd

          2. Amsterdamse Hagenees

            Als jij het zo wil opvatten. Prima. Ik spreek de hoop uit ze het voortzetten. Dat geeft aan dat ik hiervoor niet gecharmeerd was van het optreden. V.w.b Sinkgraven heb ik al eerder aangegeven dat hij tijd moet krijgen voor zijn nieuwe positie. V.w.b Veltman weet iedereen dat ik de voorkeur heb voor een echte verdediger. Dat jij naar negatieve zaken zoekt in het commentaar ……. ach joh daar heb ik ook een opmerking voor: zak door de stront maar neem wel een gierput.

        2. Jimmy1971

          Daarom wordt Veltman nu ook weer beter , omdat hij in de training steeds Dolberg tegen komt ..

          1. HURBIE

            Ja wat moet Veltman anders zeggen
            Dat Dolberg niet kan voetballen ,
            Dan krijgt hij tig Miljoen Nederlanders in zijn nek

  1. Teuntje

    Ja het is een koele kikker onze Dolberg.
    Heb van hem (en de rest) genoten en hoop dat ik/we dat nog lang kunnen doen!

    1. Litmanen

      Niu reserve ( en terecht!) vertel: wat deed Veltman gisteren verkeerd? Ik ben echt heel benieuwd. Hij kreeg in het stadion gisteren een paar keer een open boekje….. Maar de azijnzeikerds hier vinden het al een schandaal als hij Dolberg prijst.

      1. De seijs

        Litmanen Veltman speelde gisteren naar behoren. Als hij in top wedstrijden het ook zo makkelijk krijgt en zo kan spelen als gisteren mag hij van mij blijven staan! (maar met alle respect het was wel NEC hè )

  2. -buitenkantje rechts-

    Laten we blij zijn met ons huidige team en huidige manier van spelen.. zit weer bij vlagen te genieten op mijn stoel..

    1. jood84

      ik heb ook genoten zelfs van de spelers die ik normaal niet top vind. Maar als ze goed spelen mag je het ook eens roepen 😉

  3. JohnDoe77

    Daarom is Veltman ook een matige verdediger en Dolberg een rising star! Laten we nu vooral niet iereen gek maken met transfers, is helemaal niet goed voor die gozer! Twee jaar Ajax, verlengen en dan dik verkopen.

    1. BobbyHaarms

      Misschien kan Veltman daar ook een voorbeeld aan nemen: Maandenlang top spelen zodat de clubs over elkaar heen struikelen om jou als speler te halen omdat je zo goed bent. Met alle respect voor de beperkte Veltman, maar in die 5 jaar basis Ajax is er nog geen 1 club serieus geworden voor hem. Gewoon een bruikbare verdediger, net als Viergever. Maar niet meer dan middenmoot.

  4. Iamsterdam2015

    Die staat geloof ik tot 2021 vast bij ajax. Dat wordt 40 miljoen vangen in de winterstop of alvast aan barca/real/ chelsea verkopen maar nog 3 jaar houden. Zou oer oer oer dom zijn als hij in de winter al vetrekt

    1. Amsterdamse Hagenees

      Al loopt hij straks gratis weg. Hij speelt nu bij ons dus we genieten nu van hem. Laat die centenkwestie maar aan Marc over.

  5. Indojood

    Ben geen fan van Veltman en ik zie liever Tete maar het is nu blijkbaar in de mode om Veltman bij elke gelegenheid te beschimpen, zelfs als het niet om zijn eigen spel gaat.

Reageren is niet mogelijk.