There are no ads, please add some


Kale en Kokkie zijn het niet eens, Dolberg blijft rustig (Incl video)

0912kaleenkokkie

Kale en Kokkie genieten van het spel van Ajax en hadden na de 5-0 overwinning op NEC bijna niks te klagen! Dolberg’s prestaties worden besproken en de mannen zijn het niet eens over de jeugd die nu op de bank zit.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

10 reacties

 1. marcussboss

  goede rustige jongen, met een goede kop en voldoende verstand om van zijn loopbaan iets moois te maken! het mooie vind ik van dolberg dat hij zo goed met de druk om kan gaan! al maanden is hij een hype en prikt er toch nog mooi 3 in tegen nec. erg knap terwijl hij nog maar 19 is

  1. marcussboss

   Ik was die jongen serieus gewoon vergeten! doet het geloof ik niet onverdienstelijk bij Utrecht toch?

   1. 11Younes11

    Nee klopt, maar er waren hier ook mensen die hem in het eerste wilden zien… En dat lijkt me met Dolberg, Cassiera en Traore toch niet echt nodig. Wel heel slim om ‘m te verhuren in de Eredivisie, die jongen blijft zich ontwikkelen en volgend seizoen mag ie misschien op de reservebank bij het eerste 😉

Reageren is niet mogelijk.