Jong Ajax speelt gelijk bij Jong FC Utrecht, debuut Krul

0822TimKrul

Tim Krul heeft eindelijk zijn officiële debuut kunnen maken voor Ajax. De keeper verdedigde maandagavond het doel van Jong Ajax dat op bezoek ging bij Jong FC Utrecht, een wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De Ajacieden kwamen na een kwartier op een 1-0 achterstand maar het was Anwar El Ghazi die na een klein half uur spelen de 1-1 scoorde. Lang kon de ploeg van Marcel Keizer niet genieten want het was opnieuw de thuisploeg die de bal achter de debuterende Krul wist te werken. Na rust kwam er een ander Jong Ajax in het veld en wisten de Ajacieden wel tot gevaarlijke kansen te komen en het was opnieuw Anwar El Ghazi die doel trof. Door de 2-2 kreeg Jong Ajax meer vertrouwen; de Jong Ajacieden creëerden ook meer kansen. Vooral de schoten van Clement en Mazraoui misten precisie. Van Jong Utrecht had Ajax weinig meer te duchten, al bleef het oppassen voor de tegenstoot. Ondanks de betere tweede helft scoorde Jong Ajax niet meer.

Opstelling Jong Ajax: Tim Krul, Deyovaisio Zeefuik, Terry Lartey-Sanniez, Léon Bergsma (86. Azor Matusiwa), Mauro Savastano, Frenkie de Jong, Damil Dankerlui, Noussair Mazraoui (69. Markus Bay), Anwar el Ghazi, Ezra Walian, Pelle Clement

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

  1. jojocoolio

    Jammer dat ze het af laten weten dese wedstrijd er had echt meer in gezeten… We kunnen beter kom op

    1. jojocoolio

      En even een verr in de reet van El Ghazi… Klasse 2 keer scoren en laten zien dat je klaar bent voor ajax 1…

        1. marcussboss

          precies! even in een dal, maar hoofd niet laten hangen en komt er weer bovenop! mooi dat krul terug is! je hebt namelijk ook een goede 2e keeper nodig, want onana doet het erg goed! ??

      1. Charka53

        Die was weer goed bezig ,net als de Utrecht aanhang die waren weer eens negatief bezig , maar zij hebben een vrijbrief van het bestuur dit hebben eerder meegemaakt , smakeloos.

      2. De Ajacied

        Hoop dat Krul ook bij jong Ajax blijft spelen, Onana doet het prima
        Dus mooi laten staan deze gast
        ❌❌❌

    2. De seijs

      Ondanks er veel basisspelers niet bij waren, die jongens zitten bij de selectie van donderdag. Toch nog knap gespeeld bij Utrecht. Knap van El Ghazi dat hij 2x scorden. En ja dat publiek daar dat blijft triest.

  2. Jimmy1971

    Hoop dat dit El Ghazi genoeg vertrouwen geeft om straks ook weer in het eerste ouderwets te vlammen !

    1. 11Younes11

      Of nog sterker terug te komen dan hij was, vooral mentaal. En dan bedoel ik niet dat hij weinig inzet toont, maar hij moet juist meer rust in zijn spel krijgen en weten wat hij kan.

  3. vak411

    Kutrecht… ik denk dat de straf is dat ajax de volgende keer geen supporters mee mag nemen omdat kutreg zich weer misdroeg.. #nooit wat gewonnen..

  4. EugAjax

    Super gedaan El Ghazi. Ik ben blij dat hij het goed oppakt en duidelijke signalen afgeeft dat we hem niet moeten afschrijven. Ik denk zelfs dat hij sterker dan ooit terugkomt. Dit is wsl even goed geweest voor hem, wake up call

  5. EugAjax

    O ja en over het stuitende publiek inderdaad blijven deze ontwikkelingen zeer zorgwekkend. Helaas zijn Ajax supporters ooit hier eens mee begonnen met aanvallen van van Persie op toekomst en rest van Feyenoord 2. Gezien de negatieve reacties op gedrag Utrecht publiek hier zijn er gelukkig nog heeeel veel goede supporters maar toename geweld blijft een zorg en het is geen kleine groep bij de clubs

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja idd.. die heeft straks een jaar lang kunnen revalideren op kosten van Ajax..

Comments are closed.