There are no ads, please add some


Jubilerende Klaassen: “Komen niet nog 150 wedstrijden bij denk ik”

1120ajax-nec_klaassen_overmars

De 5-0 overwinning van Ajax op NEC betekende voor captain Davy Klaassen zijn 150e officiële duel in het eerste elftal van Ajax. Hoewel de middenvelder trots is op die mijlpaal, denkt hij niet dat er nog eens zoveel duels bijkomen in het rood-witte shirt. “Nee, ik denk niet dat er nog 150 wedstrijden bijkomen”, aldus Klaassen tegenover AT5. “Maar ik ben blij dat ik zoveel mocht spelen, dit is wel een mooie mijlpaal voor mij. Verder was het een goede wedstrijd, waar we met name na de rust niet wilden verslappen. Met een 3-1 zege ga je toch met een klote-gevoel zitten, maar gelukkig gebeurde dat niet en wonnen we met mooie cijfers.”

De grote man van Ajax was aanvaller Kasper Dolberg, die drie doelpunten maakte binnen veertig minuten. Klaassen: “Hij schiet ze er makkelijk in, hij is goed in de combinatie en draait makkelijk weg. Een hele lekkere speler om erbij te hebben.”


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. JustinW

  dan zal hij toch eens wat beter moeten spelen. hij werkt hard maar hij is duidelijk uit vorm. eerst wat volwassener en constanter worden en dan verder kijken!

     1. Remco425

      Ach als ze bij Barcelona hetzelfde zouden verdienen dan bij Ajax zouden ze ook gaan. Zeker in het geval van Klaassen zijn de sportieve belangen groter dan de financiële. Hij had een paar jaar geleden al meer kunnen verdienen en toen bleef hij ook.

   1. Litmanen

    Dat is ook de reden dat Overmars over Siem de Jong begon. Heb het idee dat er al een club is. Als Gudelj en Bazoer dan ook weg zijn ga je wel wat routine nodig hebben.
    Of het verstandig is, is wat anders. Vraag me af of Siem nog fit wordt.

    1. 11Younes11

     Bazoer zou ik niet verkopen, ook niet voor 15 miljoen. Als Klaassen (sportieve uitdaging) en Gudelj (slappe zak) weggaan, heb je met Schone, Ziyech en Bazoer een topmiddenveld.

 2. Mooi

  Ik ben bang dat dit het nieveau is wat Klaassen in huis heeft en niet meer veel beter wordt .

 3. -buitenkantje rechts-

  Niks dan respect voor deze man! Altijd 100% ervoor gaan, nooit negatieve uitlatingen of vedettegedrag.. Graag wat respect voor deze man…

  1. Remco425

   Inderdaad br. Maar zo gaat dat hier. Eerst ben je een baas, een topper, een echte clubman. En zo vinden ze dat je weg moet, kan je er niks van en heb je alleen financiële belangen.

 4. Jimmy1971

  Klaassen is wel altijd een hele positieve Ajacied geweest met de juiste instelling !
  Als hij na dot seizoen zo gaan , dan zou het door de voordeur moeten zijn , bovendien staan zijn opvolgers al klaar !!

 5. paullus

  deze jongen werkt altijd hard voor het elftal
  maar het lijkt of hij er een beetje op uit is gekeken
  en een goede transfer verdiend hij

 6. Indojood

  Klaassen had gisteren niet zoveel trek in deze uitreiking. Hij wilde wel heel graag naar binnen.

 7. afcadeluxe

  blijf nog lekker 3jaar bij ajax,en dan mag hij op zoek naar het grote geld of sportieve uitdaging…

 8. Charka53

  Sinds de komst van Ziyech is Klaassen wat op.de achtergrond gekomen en loopt vind ik er soms wat verloren bij , maar elk goed draaiend team heeft zeker water dragers nodig die niet lullen maar poetsen dus daarom kan hij bij Ajax nog zijn steentje bijdragen . Hij heeft ook het recht op een stapje hoger op net als de grote sterren die ook weg gaan om de €€€€€€.

 9. Velibor

  Snap best dattie eens wat andere koppen om zich heen wil met als extraatje een paar cent erbij natuurlijk!😉

 10. Valentino

  Je weet nooit Klaassen. Over 10 jaar terug en nog 5 seizoenen knallen en die 150 worden alsnog gehaald 😋

  1. Remco425

   Over 10 jaar terug? Hier vinden ze je met 28 al te oud. (ik ben het overigens met je eens)

 11. Iamsterdam2015

  Hij werkt zich uit de naad maar is duidelijk uit vorm. Een ” simpele” pot als tegen NEC lukt hem niet eens een vatsoenlijke bal te geven en lijdt onnodig balverlies. Jammer dat PB niet aan gelijke monnikken gelijke kaplen doet…..bazoer had allang de bank of tribune warm gehouden niet te spreken over sereno………

 12. giorgio76

  Respect voor onze aanvoerder maar hij mag weg dus als ik bazoer was zou ik nog een jaartje blijven en anders hebben riedewald if volgend seizoen nouri

 13. JohnDoe77

  Goede instelling! Werkt zich altijd in het zweet en is vaak belangrijk. Natuurlijk heeft hij ook wel eens een dip, maar Ajaxied in hart en nieren!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Is voor een speler zoals hij te onopvallend. Klaassen hoort geen waterdrager te zijn en al helemaal niet als aanvoerder. Ook hij hoort de lijnen uit te zetten maar hij valt gewoon niet op en dat is niet wat er van het verwacht mag worden.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Kijk eens de hele wedstrijd naar Klaassen. Hij draait negen van de tien keer terug richting eigen doel bij bal aanname. Ziyech en Dolberg draaien per definitie richting vijandelijke doel. Dit laatste geeft veel sneller gevaar en actie vooruit. Dit zie je ook bij Nouri en Cerny.

 14. EugAjax

  Gefeliciteerd Klaassen. Ik denk ook geen 150 wedstrijden meer zou zo een 4 seizoenen zijn. Er zijn heel veel clubs die smachten naar middenvelders zoals jij. Helaas binnen je eigen club is er te weinig waardering. Nee je bent geen solist met mooie passeeracties, nee je bent geen speler die met een dieptepass spelers voor goal zet, maar je bent een verbindingsspeler die elk elftal beter zal maken. Jij laat Ziyech en Schone floreren, creert veel ruimte voor Dolberg, en heeft vaak goede neus voor doelpunten en ook vaak nog belangrijke. Je moet van jou geen Messi achtige acties verwachten. Maar je effectiviteit kent geen grenzen. En als aanvoerder zeer goed. Altijd tijd voor de pers, altijd opkomend voor je elftal maar wel realistisch, altijd correct, maar indien nodig even ‘ervaren’ spelers als Gudelj een tactische tik op vingers geven als onprofessioneel gedrag om hoek komt kijken. Ik hoop dat je nog wel die volgende 150 volmaakt maar ik verwacht het niet. En je weet hoe het gaat als je er straks niet meer bent en je speelt voor een andere club, dan komt de echte waardering. Ga zo door man

Reageren is niet mogelijk.