There are no ads, please add some


Dolberg duidelijk: ‘De komende jaren speel ik hier’ (Incl video)

0726ajax-paok_dolberg

Kasper Dolberg wordt inmiddels al nauwlettend gevolgd door diverse topclubs. Analisten op tv stellen dat als de Deen zelf weg zou willen hij al snel niet meer te houden is gezien zijn kwaliteiten. Zelf is hij tegenover De Telegraaf echter heel duidelijk. “De komende jaren speel ik hier. Ik heb het idee dat ik me hier ook goed kan doorontwikkelen.”

Dolberg staat door zijn hattrick tegen NEC inmiddels ook aan de kop van de topscorersranglijst in de eredivisie. De spits staat nu op acht treffers en heeft er daarmee evenveel als ünal en Jörgensen. Achter het drietal volgen Davy Klaassen en Weghorst met zeven treffers.

Topscorers:
1. Dolberg (Ajax), ünal (FC Twente), Jörgensen (Feyenoord) 8
4. Klaassen (Ajax), Weghorst (AZ) 7
6. Zeneli (sc Heerenveen), Brogno (Sparta R’dam), Baker (Vitesse), Van Wolfswinkel (Vitesse) 6

App-gebruikers: Bekijk hier de video


Gerelateerde posts

34 reacties

  1. jojocoolio

   Ik hoop het echt… Maar ben bang dathet niet lang zal duren en de centen gaan tellen…

  2. jood84

   klinkt verstandig. En hij is nog jong en heeft alle tijd nog om ooit een stapje omhoog te doen. ik zie hem het liefst nog een paar jaar bij ons aller Ajax voetballen

   1. Charka53

    Als ik die jongen zo ziet jood84 is hij nuchter genoeg om te weten dat niet alles om geld draait , ik denk en hoop dat hij na dit seizoen er nog twee aan plakt.

    1. jood84

     ik weet zeker dat die er nog wel 2 jaar is. met zijn talent moet je spelen en waar kan je beter minuten maken dan bij Ajax

     1. Litmanen

      Als we allemaal elke week een tientje betalen met zijn 50.000 dan speelt hij nog tien jaar bij ons…..

     2. slm020

      Elke week een tientje dat is wat overdreven😂. Laat de technische staf maar wat van hun eigen salaris afhalen vind ik een beter plan😉. Die hebben al meer geld op de bank staan waar wij ooit nog op hopen 😂

     3. Amsterdamse Hagenees

      Litmanen rekent niet ze goed met nulletjes 😀. Zelfs met € 1,00 is het jaarsalaris al vele miljoenen.

     4. Litmanen

      Als hij na dit seizoen nog 1 jaar blijft zijn we al spekkoper. Hij is nu al van wereldklasse.

 1. SarAjaxxx

  Love you❤️❤️❤️❤️ dat je pas over een jaar of drie weggaat en dan naar bayern want je houdt van de duitse competitie en ik gun je het beste

  1. ajacied078

   zou fantastisch zijn opvolger van lewandowski. maar liever idd nog een jaar of 3 in Amsterdam.

   1. HURBIE

    Ik prijs Dolberg maar ook prijs ik de spelers die de geweldige voorzetten gaven Vergeet die niet

 2. -buitenkantje rechts-

  Geweldig om te horen.. Deze jongen is voor de komende jaren weer eens de echte Ajaxspits die we zo lang moesten missen.

  1. Remco425

   Zeker, alleen hoorde ik dat toen van Eriksen ook en bij hem duurde die jaren ook maar een jaar. Eerst zien dan geloven.

 3. Dagrump

  Mijn dag kon al niet meer stuk. Wat heb ik genoten vanmiddag. Dit nieuws maakt mijn dag helemaal goed. Topper ❗️

 4. woody79

  en nu zo doorgaan. zorgen dat we weer een topclub worden, dan kun je de rest van je carriere blijven

 5. De seijs

  Hoop dat hij dat waar kan maken. Heerlijk om die jongen te zien voetballen. Hoop dat hij een van de beste spitsen wordt. En dat we zeker nog een paar jaar van zijn doelpunten kunnen genieten in het ajax shirt.

 6. ajacied078

  super gedaan vandaag alleen voor een spits is aanvoer net zo belangrijk. en met ziyech en schone in je rug lijkt me heerlijk voor hem 🙂 pasjes genoeg.

 7. KBouter

  Die jongen is nuchter genoeg en schijnt dat hij intelligente ouders heeft, die weten dat hij bij Ajax voorlopig goed zit. Hij is nog jong en leergierig genoeg, daarom denk ik (hoop) dat hij nog een jaar of 3 bij ons speelt. Maar je weet het nooit, als er een gek komt met een mega bedrag, zal Ajax hem niét houden vrees ik.

 8. Dagrump

  Waarom zou ie wegggaan hij heeft een heeeel leuk salaris voor een jongen van 19 en komt net kijken eerst 2 jaar topscorer worden. En nog beter worden. Dan heeft ie de grote clubs voor het uitkiezen.

 9. AFCA my World

  Er staat een goede kop op bovendien is hij verstandig genoeg dat hij zijn woorden kan/gaat waarmaken !

 10. JustinW

  ik hoop maar denk ook wel dat hij het meent. het is het beste voor hem( en voor ons natuurlijk) ik juich het alleen maar toe!!!

 11. Gert Ajax

  Hij is nu al beter dan kluivert was.
  Dan maar over het salarisplafond voor hem een uitzondering maken.

Reageren is niet mogelijk.