There are no ads, please add some


Younes tevreden met trainer Bosz

1103ajax-celta_younes

Amin Younes voelt zich op zijn plek bij Ajax en is blij met trainer Peter Bosz, zo laat de buitenspeler weten tegenover de NOS. Toch is de speler niet helemaal tevreden omdat hij momenteel niet scoort maar volgens hem heeft elke speler dat soort periodes.

‘Natuurlijk wil ik scoren en daar ben ik niet tevreden over. Echter spelen we op dit moment goed en we winnen wedstrijden, dat is het belangrijkste. Het verschil met feyenoord is nog maar twee punten, zijn verder in de Europa League en in het bekertoernooi dus dat is prima. Tevens ben ik ook blij met de nieuwe trainer. Ik vind het heel leuk om te werken met Bosz. We mogen echt blij zijn als ploeg om hem als trainer te hebben. Hij praat veel met de spelers en elke speler kan ontzettend veel van hem leren. De Boer was ontzettend goed in het lezen van het spel, hij kon het spel tijdens de wedstrijd veranderen. Met Bosz leren we heel goed druk te zetten’.

Bron: NOS


Gerelateerde posts

30 reacties

 1. BobbyHaarms

  Hij speelt wekelijks dus ik snap wel dat Younes tevreden is met Bosz 😁

  Hij speelt al weken ver onder zijn kunnen, maar die schaarse momenten dat hij dan toch scoort doet ie dat toch wel heel mooi hoor!

  1. PvL020

   Hij krijgt vertrouwen en dat is belangrijk, alhoewel hij dat van mij mag gaan uitbetalen in meerdere goede momenten. Maar hij is wel top

   1. dickst14

    Vertrouwen krijgen is goed, maar af en toe houdt het ook eens op. Youness en Traore hebben veel potentie maar zo goed als niets laten zien. Dan kun je het niet maken t.o.v. Cerny Al Ghazi en Cassierra om ze elke week op te blijven stellen.

   1. De seijs

    Als Younes eens ging voetballen zoals hij kan slijmen, dan kunnen we nog een hoop plezier aan beleven.

  1. ajacied078

   tegen de basis elf misschien. uitgezonderd ziyech dan want die had hij liever niet gehad.

 2. Kingerwin

  Ja dat snap ik wel. 1. Ook al speelt hij slecht, Bosz laat hem staan. 2. Ajax speelt steeds beter en attractieverr doordat Bosz vasthoud aan zijn ideeen en speelwijze dus ik ben ook wel blij met Bosz. Heb wel het idee dat hij moet werken aan zijn communicatie met teleurgestelde spelers(wissels)

  1. Litmanen

   Hekel aan dat woord. Vorig seizoen riep iedereen dat Gudelj en Bazoer de “baas” waren.
   Wat is dat “baas”.

   1. SarAjaxxx

    Younes is een baas omdat hij al anderhalf jaar benaadruct dat hij het geweldig vind om voor ajax te spelen ik vind het een sympathieke gozer daarom is het een baas. Los van ze voetbal kwaliteiten en ik weet zeker dat die vanzelf wel weer komen.

 3. Dagrump

  Het kan ook niet zo zijn dat alle spelers hun beste vorm behouden. Elke speler heeft mindere tijden. Maar sommmige mogen toch wel snel hun vorm terug vinden.

  1. ajacied078

   einde van het voetbal jaar is in mei. als ze dan met die schaal en die beker eindigen dan wordt het een goede beoordeling. dit zijn meer voortgangs gesprekken.

 4. Charka53

  Dat zou ik ook zeggen als ik elke wedstrijd speelt en er de meeste tijd niets van bakt .

 5. paulvos

  Hij heeft het in zich, maar het komt er nu nog ff niet helemaal uit. Hoop snel op verbetering voor (van) hem.

 6. Jimmy1971

  Aan een Younes in vorm hebben we echt wel wat !
  En blij dat er ook spelers roepen dat Bosz veel met ze praat ..

 7. -buitenkantje rechts-

  Typisch Duits.. Met respect gesproken naar je meerdere.. Qua voetbal rijp voor de bank.

 8. KBouter

  Younes is het type van creatieve voetballer. Op dit moment ff ver van zijn vorm verwijderd, maar dit soort spelers krijgen altijd een moment in de wedstrijd die beslissend kan zijn. Dit soort spelers zetten andere spelers makkelijk vrij voor een goal. Hoop dat hij snel weer op niveau is.

 9. JustinW

  tuurlijk is hij blij hij speelt elke week. Nu moet hij maar eens laten zien waarom hij elke week speelt

 10. AFCA my World

  Ik was super tevreden toen Bosz kwam,daarna wel sqeptisch over zijn keuzes,maar overal gaat het toch niet zo slecht ! 😉👍🏻

Reageren is niet mogelijk.