There are no ads, please add some


Gijp en Derksen: ‘Je laat je toch niet naaien door zo’n gozer’

0707gudelj

Johan Derksen en Rene van der Gijp hadden vrijdagavond in het programma Voetbal Inside een duidelijke mening over de situatie van Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer bij Ajax. Beide spelers komen momenteel niet voor in het basiselftal maar volgens beide heren moeten de spelers eerst eens in de spiegel kijken.

Johan Derksen had geen goed woord over voor Riechedly Bazoer. ‘Hij moet eens uitleggen waarom de gast die nu in het elftal speelt erin staat. Hij is international geworden. Of je gaat continue laten zien dat je in de basis hoort of je gaat huilebalken’. Ook Nemanja Gudelj kwam uiteraard ter sprake aan de tafel bij de heren. ‘Pak je verlies bij Gudelj, dan doe je maar aan kapitaalvernietiging. Je laat je toch niet door zo’n gozer naaien’, aldus Van der Gijp. Johan Derksen voegde daar nog enkele woorden aan toe. ‘Gudelj ziet nu een probleem in het feit dat de beste speler, Hakim Ziyech, op zijn positie loopt. Dan begint het te knijpen’.

Bron: RTL


Gerelateerde posts

28 reacties

   1. De seijs

    Gudelj laten gaan in de winterstop. Bazoer moet alles op alles zetten om zijn carrière weer op de rails te krijgen. Bazoer kijk in de spiegel, en zie alles niet zo zwart! Alleen jij kan er kleur van maken. Pak je kans!

   2. De Ajacied

    Dat een Bazoer zich zo snel neerlegt had ik nooit verwacht van hem
    Ga gvd traainen zodat je weer in de basis staat kerel, je kunt het zeker weten !!!
    Ga ervoor jonge,
    Gudelj is een apart verhaal in deze, vreemde zaakwaarnemer etc.
    ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

     Waarheid als een koe van Gijpie en Johan, geen woord aan toe te voegen. Bazoer moet gewoon het snot uit zijn neus gaan trainen en ophouden te denken dat hij een Zidane is ofzo, praat anders eens een uurtje met Schöne! En Gudelj is gewoon echt klaar. Pak je verlies Ajax, want ook al mocht ie de pannen van het dak gaan trainen, in de Arena word ie gegarandeerd zo hard uitgefloten dat zijn trommelvliezen spontaan scheuren. Gauw verkopen deze negatieveling!

 1. Indojood

  Hoop dat dit voorlopig het laatste artikel over Gudelj is. Geen woorden meer aan vuil maken.

     1. De seijs

      ah en je hebt het weer over euries hier. En een ander hier maar weer verordelen hier als diegene het over geld heeft!!!! Jij doet net zo hard mee!!!! (imojc )

 2. paulvos

  Ik heb nooit begrepen dat Ajax hem heeft gehaald, bij az dacht hij al dat hij het mannetje was zoals hij op het veld liep voor die club, maar dat hij dit nivo niet helemaal aan kan is toch ’n flinke tegenvaller voor hem.

 3. KBouter

  Hoop dat Ajax hier een streep trekt van..tot hier en niet verder. Gudelj wil zelf niet en als Ajax nu vrijwillig meewerkt aan een transfer, volgen er meer schapen. Gewoon transfergeld terug en zo niet op de tribune je contract uitzitten. Mee trainen met Jong Ajax mag nog wel , maar spelen daar ook niet, je mag geen talenten voor de voeten lopen.

  Triest allemaal, maar het is de weg die hijzelf bewandeld is.

 4. JustinW

  ik ben het hier volledig mee eens! ze moeten laten zien dat ze een basisplaats verdienen vooral bazoer. geweldige speler met veel potentie maar nog oh zo jong. dat hij eens rustig blijft dan komen de kansen vanzelf wel weer

 5. Forever nr14

  Snel van de hand doen, rotte appels kunnen we niet gebruiken momenteel, en zo de rest in het negatieve meenemen. Die jankert van een Gudelj snel weg ermee strik erom en doeiiii

Reageren is niet mogelijk.