There are no ads, please add some


Bosz heeft met Younes één twijfelgeval in selectie voor duel met NEC

1021younes-vigo

Peter Bosz kan zondagmiddag tegen NEC waarschijnlijk niet beschikken over Amin Younes. De kleine dribbelaar heeft liesklachten en denkt zelf wel te kunnen spelen aanstaande zondag. Toch lijkt het aannemelijk dat Bosz uit voorzorg Younes niet gaat inzetten ook met het oog op de confrontatie met Panathinaikos van aankomende donderdag.

Toch kreeg de trainer ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Kasper Dolberg heeft voluit kunnen trainen en kan zeer waarschijnlijk gewoon in de basis starten. Ook Hakim Ziyech en Bertrand Traoré zijn hersteld van hun blessure waardoor zij zich moesten afmelden voor de interlands van hun land. Tot slot is ook Vaclav Cerny vrijwel zeker gewoon van de partij, kondigde Bosz aan.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

33 reacties

    1. PvL020

     Gaat hem niet worden denk ik, want Bosz vind Cerny beter vanaf rechts…. Dus wordt Cassiera of Clement denk ik zomaar

  1. De seijs

   Nou mij benieuwen Hoe hij gaat spelen. Wie wordt de vervanger van Younes? Ik denk dat Bosz weer wat uit zijn hoge hoed gaat halen. Het zou zomaar Dijks kunnen wezen. Want Bosz ziet meer dan ons!

   1. Amsterdamse Hagenees

    Redactioneel geinig. Ziet meer dan ons. Nog aan het nadenken? 😂😂😂😂

     1. Amsterdamse Hagenees

      Het is zo’n domme lul die Ds. Jammer dat hij het zelf niet ziet. Hoewel, dat is het kenmerk van een domme lul he. 😂😂

 1. Jimmy1971

  Opties genoeg , misschien komt er wel een nieuwe revalatie uit de hoge hoed van de Jeugdopleiding ..

 2. Amsterdamse Hagenees

  Off topic: ontving net een berichtje van een oud-collega. Ajax heeft bij meerdere fora mensen ingezet die af en toe positieve berichten plaatsen over met name directie en TH. Het negatieve overheerst teveel voor ze dus ze willen wat tegengas geven. Ik kan me zomaar voorstellen wie dat opndit forum is 😂. Het is eenzijdige berichtgeving maar ik ken zijn positie binnen Ajax.

 3. Indojood

  Ik vind het wel een idee om Assaïdi een contract tot einde seizoen aan te bieden. Vond het jammer dat ie niet naar ons kwam destijds. Overmars, pleeg eens een telefoontje!

Reageren is niet mogelijk.