There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer: ‘Clubs willen weten of er hiaat in contract Dolberg zit’

1106dolberg

Kasper Dolberg maakt een grote ontwikkeling door bij Ajax en dat heeft gezorgd dat in korte tijd de ogen van alle Europese topclubs op hem gericht zijn. Jens Steffensen, de zaakwaarnemer van de pas negentienjarige spits, denkt dat zijn cliënt voorlopig nog in de Amsterdam ArenA te bewonderen is. “We willen dat Kasper nog een jaar of twee bij Ajax speelt, want hij kan zich bij deze club ontwikkelen”, zegt Steffensen in gesprek met het Deense Tipsbladet. “Kasper zit op de goede plek. Hij heeft bewezen de juiste man voor Ajax te zijn en hij speelt met vertrouwen.”

Het contract van Dolberg bij Ajax loopt nog door tot de zomer van 2021. “Als er een groot bod komt en Ajax ermee instemt, moeten wij gaan onderhandelen”, aldus Steffensen. “Er is een goede kans dat Kasper nee zegt tegen een grote club, maar dat is koffiedik kijken. Op dit moment is er nog niets concreet, al krijg ik wel veel telefoontjes. Veel clubs willen weten of er misschien een hiaat in het Ajax-contract van Dolberg zit.”


Gerelateerde posts

40 reacties

  1. De seijs

   kasper moet eerst maar 3 seizoenen 30 doelpunten per seizoen maken voor ajax. En dan mogen de grote clubs tegen elkaar opbieden. En voor een mega bedrag kasper overnemen.

  2. jojocoolio

   Hij miet gewoon blijven en over 3 jaar eens kijken… En als ze echt willen 75miljoen ofzo

  1. Charka53

   Dat is een foutje in het contract zodat de aasgieren een kans kunnen creëren om een speler los te weken van zijn huidige club.

  2. jood84

   Hiaat wat is de definitie & betekenis. Hiaat heeft een concrete en een abstracte betekenis, maar in beide gevallen gaat het over iets dat ontbreekt. In de concrete zin van het woord gaat het om een gat of een opening in iets massiefs, terwijl het in het abstracte om een gebrek of tekortschieten gaat.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Je hebt grote hiaten, kleine hiaten maar ook heel heel erg grote hiaten in diverse vermogens 😂😂

     1. Indojood

      Litmanen zegt vaak dat mensen last van Alzheimer of een gat in hun geheugen hebben en ik ben bereid hem te geloven want hij heeft altijd gelijk. 😆

 1. AJAX 2001

  Kasper is verstandig genoeg om een paar jaar te blijven, een grote stap te vroeg maken,komt zelden goed.

  1. Remco425

   Dat denk ik ook, al vind ik een jaar of 2 waar deze meneer het over heeft ook al kort. Dan is hij pas 21. Hij kan beter wachten tot z’n 23e. Het komt zelden voor dat een speler te laat naar een topclub overstapt, maar het gebeurt oh zo vaak te vroeg.

   1. HURBIE

    Na elke wedstrijd in de kluis Zijn gerust wel pientere jongens die de contracten (hoop ik)

 2. EugAjax

  Logisch zou ik als andere club ook willen weten, geen nieuws dus. Dolberg komt over als goede weldenkende jongen dus dat komt wel goed met carriereplanning

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik vind 2 jaar toch wat kort Eug.. Een jaar of 5 zou beter zijn.. maar ja, misschien hebben we dan wel weer een andere ster.
   Ik vind over het slgemeen het verloop bij Ajax te groot.

   1. Remco425

    Inderdaad br zei ik ook al. Dan is hij 21, 23 zou beter zijn, net als Bergkamp destijds. Het komt zelden voor dat een speler te laat naar een topclub gaat, maar ze gaan heel vaak te vroeg en dan is het einde carriere of het worden alleen maar middenmotertjes.

 3. EugAjax

  Klopt 2 jaar is tekort en hopelijk blijft hij 3-4 jaar, liever 5 maar idd verloop is behoorlijk groot.

 4. JohnDoe77

  Als ze hem tussentijds maar opwaarderen en een paar jaar verlengen, top! Lekker drie jaar ballen bij Ajax en met drie titels op zak voor € 50mln naar Engeland!

 5. Dagrump

  Hopelijk speelt Dolberg nog heel lang voor de mooiste club van nederland!! Dat we nog heel lang kunnen genieten van hem!!

  1. Remco425

   Inderdaad Dagrump en tegelijkertijd maken ze Ajax uit voor een kille zakelijke club dat alleen maar aan geld denkt. Maar weinigen hebben spiegels in huis hangen denk ik.

 6. Emilio4Ajax

  Kontrakt openbreken, verbeteren en verlengen tot 2025… Geeft een signaal naar de grote clubs en mogelijkheid tot een hogere transfersom…🤓

Reageren is niet mogelijk.