Stam wil Serero verlossen van bijrol bij Ajax

0307jongtwente-jongajax-stam

Jaap Stam is momenteel manager van de Engelse club Reading en zou zich willen versterken met Thulani Serero, zo weet De Telegraaf te melden. Serero kan bij Ajax niet meer rekenen op een plek in de selectie onder de nieuwe trainer Peter Bosz. Brian Tevreden, technisch directeur bij Reading, laat weten dat Stam gecharmeerd is van Serero. ‘Jaap heeft aangegeven dat hij Serero als een welkome versterking ziet. Wij moeten nu kijken of hij op zijn positie geen jeugdspelers blokkeert dus een beslissing hebben wij nog niet genomen’.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

24 Comments

    1. De Ajacied

      Idd deze pitbull verdient gewoon een mooie club waar hij kan spelen
      Domme actie van Ajax om hem weg te doen
      Kut beleid wat er nu gevoerd wordt
      ❌❌❌

    1. Amsterdamse Hagenees

      Als je verstand van voetbal hebt domme lul dan weet je dat dit geen club voor hem is. Maar dat snap je niet natuurlijk.

  1. Reservewissel

    Ik blijf erbij dat Serero de meest onderschatte speler van Ajax is. Ik gun hem een mooie overstap. Nooit geklaagd, altijd hard gewerkt, zo zie je ze niet veel tegenwoordig.

    1. HURBIE

      Ik gun het Serero ook wel om in het éérste te spelen maar vind Ziyech en Schone toch wel een stuk beter

      1. jood84

        die zijn ook gewoon beter HURBIE, maar zelfs Nouri is beter. toch vond ik het altijd leuk om onze zwarte kuitenbijter te zien op het veld (en dit is alles behalve discriminatie of racisme mensen) ik ga die kleine sloper missen?

  2. Dagrump

    Meer dan gegund!! Als je zou gaan wat ik jammer zou vinden! laat ze maar zien dat ze bij ajax een foute keus hebben gemaakt.

  3. Indojood

    Hoop voor Thulani dat het doorgaat.

    Zie ook dat bij Reading de logica van Ajax is doorgedrongen. Interesse tonen in een speler en hem zien als een versterking en pas daarna gaan kijken of hij geen jeugdspelers blokkeert. ?

    1. HURBIE

      Leuke goeie aardige hardwerkende speler maar kan niet tippen aan de jongens die er nu staan en aankomen

      1. Charka53

        Je zegt het goed , aankomen dus hij had nu nog speel minuten kunnen hebben waardoor er misschien belangstelling voor hem was geweest.

          1. Charka53

            Na een uurtje voetballen is er altijd wel iemand die niet zo lekker meer speelt dan had hij wel wat minuten kunnen maken .

  4. EugAjax

    Serero dit is je van harte gegund als Reading doorpakt. Wel mooi om te zien dat Stam ook geinfecteerd is met Ajax ideeen. Eerst opleiding en indien geen speler voorradig dan naar directe versterking zoeken buiten de club.

Comments are closed.